bilder

nu gick det bättre med bilderna =)




hannes doplöv.




helgen

har inte haft nån lust å blogga i helgen så jag har helt enkelt inte gjort det =)

igår va vi på stan en sväng. pelle kolla på ny mobil å jag köpte lite nya träningskläder.. ett par byxor å två linnen, så nu jäklar ska det tränas! ska köpa kort på träningslagret imorrn.
kommer knappt ihåg va vi gjorde mer igår.. va ute på en promenad med basse å sen va vi bara hemma.

idag har vi varit i kyrkan på doplövs utdelning. alla barn som döps i karlskoga kyrka får ett doplöv som hängs i ett träd i kyrkan under dopet. när det har hängt där ett tag får man komma dit på en gudstjänst å hämta sitt löv =)
på vägen hem stanna vi på kronhallen å handla lite sen åkte vi faktiskt till Mc Donalds å köpte mat.
resten av dagen har pelle lekt med sin mobil som han köpte på elgiganten idag.. =)

imorrn är det dags för babysim igen å sen blir det träningslagret med mamma. Indoor walking igen! samma instruktör som förra gången, blir trött bara jag tänker på det =) ett väldigt jobbigt pass vilket såklart är meningen, lite tråkigt bara att hon har ganska dålig musik. tycker faktiskt att musiken är väldigt viktig, bra musik gör att man orkar ge det där lilla extra =) får testa lite olika å se vem som är bäst helt enkelt.

har försökt ladda upp lite bilder men det går tyvärr inte, så det blir ett inlägg utan bilder idag. får hoppas att det funkar bättre imorrn!


fredag

blir tyvärr inget dop i stockholm imorrn.. usch va tråkigt! trodde faktiskt att vi skulle komma iväg men nu blir det inte så. jäkla väder, är så trött på all snö nu!

idag har jag å hannes varit till saxin å hämtat dopkorten å på kronhallen å handlat lite. får se om vi ger oss ut på en promenad lite senare.. just nu har jag ingen lust. har nyss städat lite så nu sitter vi i soffan å myser =)
innan vi åkte ner till stan förut la jag hannes på golvet i vardagsrummet när jag skulle hämta hans kläder. när jag kom tillbaks låg han på mage.. behöver jag säga att jag blev förvånad? duktig bebis :P

hannes har även startat en egen klubb, han kallar den "våga vägra välling!"
just det, lilla bullen hatar välling.. försökte ge honom igår men det gick inte. han butta bort flaskan, spotta ut det lilla han fick i munnen å gjorde äckelminer. jag försökte ge honom flaskan flera gånger men det va hopplöst. han vägra! så det blev ersättning till kvällsmat ist =)
till lunch idag fick han kött för första gången.. grönsaker och kycklingpuré å självklart efterrätt som idag bestod av päronpuré, det gilla han allt! =)

ikväll blir det fredagsmys med let´s dance som vanligt. trevlig kväll på er!

tack för den

torsdag idag vilket som ni säkert vet betyder vägning för min del. vissa torsdagarn är roligare än andra kan man säga..
denna gång visade vågen -0,1 VA?
jag som har varit jätteduktig den här veckan.. tränat, gått långpromenader varje dag, ätit som vanligt, inget godis eller dricka i helgen..
det känns inte alls kul! men det är väl som mamma säger, man kan inte gå ner varje vecka. nu har jag ju gått ner några kilon så det kanske blir lite trögt ett tag. men det är ju då man ska kämpa på!
så nu är det nya tag som gäller, hoppas vågen är snäll nästa vecka =)



torsdag

idag har vi varit på stan med mamma å fixat doppresent.. såg på tvn förut att dom inte lovar spec bra väder tills på lördag, inte alls bra! vore ju jättetråkigt om vi inte kan åka till stockholm.
blev även en tur till apoteket, handling på willys å lunch på kulan. räksallad som vanligt =) gud va gott det är!
känns som jag är på stan jämt nu för tiden.. blir så eftersom jag brukar gå till willys när jag behöver handla lite å när jag väl är där kan jag inte låta bli å kika runt i affärerna =)

fick förresten pengar av morfar å Inga till träningskortet idag, tack tack! =)
vet ju att Inga alltid läser min blogg.. hoppas pannkakorna lilla gubben stekte va goda :P

nu väntar jag på att pelle ska höra av sej. han går ju hem från jobbet varje dag å idag tänkte jag att vi ska gå å möta honom. basse behöver en promenad så det blir perfekt..





onsdag

idag har jag, syrran å pappa käkat lunch hos farmor å farfar. skulle bara dit å hälsa på egentigen men farmor fick för sej att hon skulle bjuda på mat när vi ändå va där =)
hannes va jättetrött när vi skulle gå hem så syrran följde med oss på en långpromenad så att han fick sova i vagnen. gick lite mer än en timme, basse va helt slut när vi kom hem =)

när vi kom hem fick syrran va barnvakt när jag laga lite mat.. skönt å förbereda maten på dan så det är klart på kvällen när pelle kommer hem å är hungrig som en varg :P
direkt när pelle kom hem idag åkte jag å syrran å hämta mamma å sen till träningslagret. blev indoor walking idag oxå, jäklar va jobbigt det va! hon som hade passet är totalt galen =)
farmor å farfar lämna oxå ett bidrag till träningskort så nu har jag nästan så det räcker.. ska nog köpa kortet på måndag. då jäklar ska det tränas =)

imorrn ska jag ner på stan med mamma å köpa doppresent. min kusin ska döpa sin son emil så på lördag ska vi på dop i stockholm. om det inte blir allt för dåligt väder.. vågar nog inte åka om det är snöstorm, så vi hoppas på fint väder till helgen =)



tisdag

började dagen med en promenad ner till stan.. lämna in lotto på tobakshörnan, handla lite mat på willys å köpte strumpor till hannes på lindex =)
träffa mamma på stan så hon följde med hem å lekte med hannes när jag gjorde köttfärsbiffar. gick faktiskt bättre än köttbullarna jag gjorde för ett tag sen, tror jag iaf. får väl se om pelle säger ikväll när vi ska äta. är lite svårt å laga mat till honom eftersom jag inte kan smaka av själv, ofta säger han att jag kryddar för dåligt =)

eftersom det är så fint väder idag blev det en till promenad.. tog sällskap med mamma när hon gick till jobbet å sen gick vi en rejäl omväg hem. så en timme tog det innan vi va hemma igen, fick basse röra lite på sej oxå.

ikväll ska jag nog byta ut liggdelen till sittdelen på vagnen.. gjorde faktiskt det i lördags men jag tyckte att vagnen blev så ful så jag ändra tillbaks till liggdelen igen =)
trodde pelle skulle bli galen när jag sa att jag vill ha en ny vagn för att den blev så ful. behöver jag säga att jag inte får nån ny?
så det är väl bara å byta å stå ut med eländet :P






måndag

kom allt iväg på en promenad idag oxå trotts kylan, gick vid tolv å då va det "bara" -14.
hannes ligger ju varmt å skönt i sin vagn med overall, åkpåse å filt så han fryser nog inte =)
lilla basse har ju ingen päls kvar så hon kör med sitt jeanstäcke för att inte frysa.

har varit på babysim idag oxå, va faktiskt kul idag. dom senaste gångerna har jag tyckt att de har varit ganska tråkigt men idag va det roligt igen. hannes va på bättre humör å det gör ju en hel del, är inge kul å simma runt med en sur liten bulle =)
carolines syster va med så hon va snäll å tog lite kort med min kamera. har ju inga bilder alls från babysimmet eftersom pelle inte har varit med nångång.. idag va hans arbetskompis sjuk så han hade mycke å göra. hoppas han har tid nästa vecka, är ju bara två gånger kvar nu.

hannes har sovit sen vi kom hem från badhuset så jag sitter å väntar på att han ska vakna så han kan få lite gröt. pelle är hos brorsan å lägger golv så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. får slå på tvn å kolla på förkväll =)












usch

ingen promenad verkar det bli.. är alldeles för kallt. vill inte ta ut lilla bullen när det är -20.
det här vädret är så tråkigt! bort med snön å fram med solen =)
tur att det är babysim idag så vi har nåt att se fram emot.. måste handla lite oxå men det kanske jag gör senare. ska göra biffar till pelle imorrn, hoppas jag lyckas bättre med det än jag gjorde med köttbullarna =)

nu ska vi fortsätta mysa i soffan jag å lilla bullen :P

träningslagret

har varit på indoor walking för första gången idag.. jäklar va kul det va!
jobbigt som tusan å roligare än spinning. kommer absolut gå fler gånger =)
mamma hade en idé om att jag ska få ett kvartalskort i present, men eftersom det är nästan två månader kvar tills jag fyller ska jag få det i förskott =)
blir ganska perfekt för då gäller kortet mars, april å maj.
på sommarn vill jag inte låsa upp mej.. då är det bättre å köpa tio-kort. har gjort det misstaget två gånger förut å det är inte alls kul å tvinga sej iväg i värmen!

imorrn är det dags för babysim igen! missa ju tyvärr förra gången så det ska bli kul å plaska lite igen =) hoppas hannes tycker det samma! förra gången va han inte alls glad..








söndag

blev en ordentlig sovmorron idag.. vakna först vid halv åtta å gav hannes mat sen la jag honom i min säng som vanligt så efter en stund somna vi om å vakna vid tio =)
åt lite frukost å sen gick jag ut å skotta.. det va inte alls kul! trodde jag skulle dö så efter en stund fick pelle ta över. usch va tungt det va.. snön väger ju flera ton!

har varit ute på en promenad idag oxå, gick inte så långt som vi hade tänkt för pelle höll på att frysa ihjäl. klenis ;)
nu har jag precis slängt i en tvätt så nu ska jag bara sitta i soffan å ta det lugnt tills jag ska åka å hämta syrran. ska på indoor walking på träningslagret med henne å mamma. förmodligen kommer jag dö, eller iaf svimma.. =)
har tänkt att jag ska köpa tio-kort sen så jag iaf kan gå en gång i veckan.. ska önska mej det när jag fyller år oxå så nu vet ni va jag vill ha ;)















fortfarande lördag..

blev en tur till stan trotts vädret, pelle va väl inte så jättepigg på att åka men han följde med när han kom på att han kunde gå in på systemet å köpa några öl.
har ju inte pengar i överflöd just nu så det blev inte så mycke shopping.. men jag fick iaf med mej en foundation från H&M å hannes fick en skallra från ojojoj å tre bodysar från kappahl, pelle fick nöja sej med några öl.

har badat med hannes idag oxå.. han får ju knappt plats i baljan längre så vi plaska lite i badkaret han å jag.
han hade med sej en av sina badböcker som vi läste lite i. plask plask tror jag den heter =)

har börjar ge bullen lite mer mat dom senaste dagarna.. det enda grönsakspurén som duger är majs & potatis. har testat morot & potatis å potatis & palsternacka oxå men det passar inte herrn.
får ge honom majs & potatis ett tag till sen får vi gå över till kött å lite annat.. hoppas det går bättre.
fruktpuré däremot älskar han! idag fick han lite päronpuré till efterrätt å nyss åt han lite blåbärspuré. det gilla han! han slänger sej fram mot skeden =)
gröt gillar han ju oxå som tur är så det äter han en gång per dag. funderar på att byta ut hans andra frukost som han brukar äta vid nio-tio mot gröt oxå så det blir två mål per dag.

nu blir det melodifestivalen!






lördag

då va det lördag igen.. hade tänkt att vi skulle åka ner till stan en sväng idag men det blir nog inget. vädret är ju inte det roligast, usch va trött jag är på denna snö!
så det blir väl att sitta inne hela dan ist, ja vad kul! eller inte..

igår när jag hade städat klart kom jag på att jag kunde gå hem till morfar å hälsa på. tror jag kom dit vid elva å gick hem lite efter tre =)
drack först lite te å sen käka vi wok. Inga stekte wokgrönsaker å champinjoner i stekpannan med salt, soja å lite kryddor tror jag.. till det tunnbröd med ost som hon värmde i stekpannan. smidigt å jättegott!
på vägen hem gick jag förbi pappa en sväng.. sluta med att jag fick ta pappas audi å skjutsa syrran till träningslagret innan jag gick hem. det va faktiskt lite läskigt, jag har glömt hur man gör när man kör bil som inte har automat! blev lite hackigt dom första gångerna jag skulle växla =)

va tydligen två familjer som va här å kolla på huset igår. trodde det skulle va tre.. men men, dom som va här skulle iaf höra av sej till veckan. bara å hoppas att nån vill ha huset så vi kan flytta härifrån nångång, om inte annat för att slippa den där jävla grannen! blir irriterad varje gång jag se honom.. jävla pucko! det saknas nog en hel del innanför hans pannben..

nu ska vi passa på å äta lite frukost innan hannes vaknar.. han fick sin frukost vid sju sen somna han om igen =)




trött

fotograferingen hos saxin gick bra, tror jag iaf. har ju inte sett bilderna men hannes va duktig som vanligt.
han skratta å sparka med sina små ben som alltid, fotografen va förvånad över hans energi :P
den lilla bullen kan verkligen inte va still.. kommer nog få fullt upp när han börjar gå/springa.
självklart hade vi med basse till saxin, kan ju inte ta familjebilder utan basse! pelle va skeptisk men det gick riktigt bra! hon va så duktig så..
heffe och louie fick dock stanna hemma, tom jag förstod att det hade slutat i katastrof =)

idag har jag varit dålig, kvällsmaten bestod av en kycklingrulle. men å andra sidan har jag städat en massa nu på kvällen å ska fortsätta imorrn så vi säger att den där rullen är borta =)
ska försöka få pelle att ta med min bit som blev kvar till jobbet imorrn, annars är risken stor att den blir min frukost.
vägde mej imorrse oxå.. som vanligt på torsdagar. -0,6kg. nja, inget strålande resultat kanske.. men så äre!

nu ska jag gå ut med basse å sen ska jag faktiskt sova, måste upp tidigt imorrn så jag hinner städa klart det sista.
gonatt!








torsdag

sitter hemma hos mamma nu, hon håller på å stryker hannes dopklänning. kanske börjar bli dags å skaffa ett eget strykjärn.
ska ju som sagt ta kort hos saxin idag.. börjar faktiskt bli nervös. men det blir jag ju alltid när vi ska göra nåt =)

mäklaren ringde igår oxå, är tydligen tre familjer till som vill kolla på huset så imorrn blir det visning igen. gud va roligt! då ska vi städa igen :P
bara å hoppas att nån vill köpa huset nu, för nån mer visning kan dom glömma! då bor jag hellre kvar =)

nu är klänningen klar så snart ska vi åka hem!




<3

mammas goding!












onsdag

inte ofta jag är uppe såhär tidigt, brukar ligga kvar i sängen vid den här tiden även om jag är vaken.
sotarn va nyss här.. han skulle komma mellan 8.00-10.00. 07.35 ringde han på dörren.
pelle skulle ringa till honom å tala om att han inte behövde ringa på eftersom det är upplåst i källarn, det hann han inte eftersom deras "telefontid" börjar 07.30.
tur att jag va vaken! låg i sängen å kolla på tv så det va bara å springa upp å slänga på sej morgonrocken =)

idag blir det nog en promenad ner till stan.. måste köpa sminkborttagning å sen ska det handlas på willys. ska testa carolines middagstips ikväll =) blir spännande!
på tal om mat så blev fiskgratängen jag gjorde igår riktigt god. enligt mej iaf, pelle sa att han oxå tyckte det men man vet aldrig med honom. för några dagar sen kom det fram att han inte alls gillar min kycklinggryta.
otacksamma gubbe! han ska va glad att han får nån mat överhuvudtaget :P

nu ska jag äta lite frukost innan bullen vaknar!


stackars liten

tyckte hannes kändes lite varm förut så jag tog febern på honom, 39.0 hade han. stackars liten! inte konstigt att han va lite gnällig.. gav honom alvedon så efter en stund blev han lite gladare.
nu ligger han å basse i soffan å sover =)
har precis förberett kvällsmaten lite, blir fiskgratäng å potatis. ska bli intressant å se hur det smakar.. brukar inte laga fiskgratäng utan recept men idag ska jag prova å blanda ihop lite smått å gott som finns i kylen.

blir ingen träning ikväll, får bli en annan dag.
ska gå en promenad med basse när pelle kommer hem så jag får röra lite på mej.. har suttit inne hela dan så det ska bli skönt å komma ut lite.
hoppas hannes är bättre imorrn så han kan följa med på en promenad. ska nog testa sittdelen i vagnen snart.. liggdelen börjar bli lite liten, han växer ju så det knakar min lilla bulle <3


tisdag

igår va vi till BVC med lilla hannes, va dags för 5-månaders kontrollen. han väger 7090g å är 64,5cm.. börjar bli stora bullen isf lilla bullen =)
va som vanligt jättenervös eftersom han skulle få två sprutor men det gick faktiskt bra.. klart han blev ledsen men det gick över fort när han fick leka lite med en leksak =)

va ute på promenad med mamma lite senare på dagen.. annars gjorde vi inte så mycke. på kvällen fick hannes lite feber.. stackars liten va så ledsen :(
gav honom alvedon sen somna han hos mej i soffan lite innan åtta sen satt vi där till tio.. hade ganska ont i ryggen sen men jag ville inte röra mej eftersom han sov så skönt =)

idag ska vi bara hålla oss inne, han är fortfarande lite gnällig så jag vill inte gå ut på nån promenad. är ju så svårt å veta hur han mår eftersom jag inte kan fråga honom..
får se om det blir träning ikväll, skulle till träningslagret med caroline men såg på facebook att hon är förkyld. så vi får se hur det blir! blir det inte idag får vi ta det en annan dag =)






söndag

nu är det bara nån timme kvar tills pelle kommer hem.. slut på friden med andra ord :P
ska äta lite när han kommer hem å sen blir det en promenad i det fina vädret.

hannes har precis somnat i soffan, lilla gullebullen! han blir faktiskt fem månader idag. gud va fort tiden går!
imorrn ska vi till bvc, ska bli kul å se va han väger. kan tänka mej att han har gått upp ett kg igen så han väger säkert sju kg ungefär :P
tyvärr så är det dags för spruta igen, usch va jag tycker det är jobbigt å se honom så ledsen! tur att det går över fort iaf..

glad alla hjärtans dag förresten!


påväg hem från BB, nu får han knappt plats i den stolen =)

snart söndag

imorrn kommer pelle hem igen, ska faktiskt bli skönt. blir lite tråkigt å va själv även om jag har sällskap av lilla hannes =) känns konstigt såhär på kvällarna när han sover å jag sitter här själv..
kom hem från mamma vid tio, då va det bara å mata hannes å sen sätta på pyjamas. han somna på en gång min älskade lilla plutt =)
passa på att göra en köttfärssås till pelle så det finns lite matlådor i veckan. inte ofta jag står å lagar mat klockan elva en lördagkväll :P
ska snart duscha men först måste jag göra iordning hannes flaskor å sen hänga en tvätt. är inte alls trött nu så det blir säkert en stund framför tvn innan jag lägger mej.


imorrn blir mammas älskling fem månader =)




lördag

blev sovmorron idag oxå.. vakna av att pelle ringde lite efter halv tio. vet inte riktigt vad som har hänt, känns som vi kan sova hur länge som helst både jag å hannes =)
jag är iaf inte avundsjuk på pelle som är ute å åker skidor när det blåser å är 21 minus. usch å fy!

har inte gjort alls mycke sen vi vakna.. hannes har badat å sen har vi legat i soffan å kollat på tv, mysigt =)
jag borde verkligen städa för det ser hemskt ut här inne just nu men jag har ingen lust.. kan göra det imorrn innan pelle kommer hem. nu ska jag gå ner å fylla på pellets innan hannes vaknar =)




fredag

nu är jag riktigt trött.. känns som jag har flängt runt som en galning hela dan. handla med mamma, promenad med basse, örebro med syrran å elinor, hem en snabbis för att packa om skötväskan å sen till pappa.
känns inte rikigt bra när det blir såhär rörigt.. stackars lilla hannes. tur att jag har världens snällaste bebis!
han somna hos pappa vid halv nio så jag va tvungen å väcka honom när vi skulle hem vid halv tio.. när vi kom hem va det bara å ta på pyjamasen å ge honom lite mat sen somna han som en stock igen =)

imorrn kväll ska vi hem till mamma å äta men innan det ska vi bara va hemma å mysa. blir nog en promenad på förmiddan men annars ska vi hålla oss inne.. hade planer på att gå ner på stan en sväng med det hoppar vi över.
blir nog mysbyxor hela dan :P

nä, nu blir det en dusch sen är det sängen som gäller. gonatt!


torsdag kväll

undra vad pelle gör nu.. dricker öl eller dricker öl? det är frågan =)
fick se helgens schema igår som den ansvariga för resan har gjort.. lite gulligt faktiskt, nu vet jag hur det kommer va när hannes kommer hem med lappar från dagis :P
imorrn ska dom på svenska rallyt, grilla korv i skogen, lyssna på tomas (vem tusan är tomas?), äta lunch, ha samvaro med tex sällskapsspel, äta hamburgare å sist med inte minst gå till puben laban.
det låter väl trevligt :P

blev en tur på stan med mamma tidigare idag.. fick med mej en body, haklappar, en skallra å en tvål som tanten på H&M lura mej att köpa. tvålen gav jag till mamma men hon glömde den i skötväskan, får ge den till henne imorrn. då ska vi nämligen till Willys å storhandla, hon har ingen bil för tillfället så jag ska skjutsa hem den gammla damen med alla påsar :P
sen blir det örebro med syrran å hennes kompis elinor.. dom ska in å handla frisörgrejer. den lilla skitungen skicka ett sms igår å fråga om jag ville följa med, det va ju absolut inte för att dom skulle slippa ta bussen. nej nej, så skulle hon aldrig göra :)
imorrn kväll blir det som sagt kvällsmat hos pappa, va tänkt att vi skulle göra egen pizza men pappa tyckte att det skulle bli så krångligt så han ska bjuda på kinamat ist.
va lata alla är.. mamma orkar inte handla själv, syrran orkar inte ta bussen till örebro å pappa orkar inte laga pizza.. tur att jag å brorsan är så hurtiga :P eller inte kanske..

nu ska jag förbereda hannes flaskor sen ska jag krypa ner i sängen hos min lilla bebis, han sover så gott i mammas säng nu ;)


den här bilden valde vi inte till julkorten ;) min lilla pluffstomte!







torsdag

nu är det bara några timmar kvar tills pelle åker till branäs.. kommer jag klara mej? ja, jag tror det =)
han kommer väl hem snart å packar det sista skulle jag tro, skulle åka vid fyra.
ska nog gå ner på stan med mamma en sväng i eftermiddag, vill inte sitta här själv hela dan. hon skulle handla på willys oxå så jag följer väl med dit å sen får vi se om jag följer med henne hem en stund.. 

idag har jag på mej ett par jeans som jag inte har haft sen jag blev gravid.. dom har suttit lite väl tight förut men nu passar dom faktiskt =) vägde mej idag oxå.. brukar väga mej varje torsdag. -1kg sen förra vägningen, det går sakta men säkert :P

nu vakna hannes så nu ska vi leka lite innan pelle kommer hem.


onsdag

idag har jag, mamma å hannes varit i kyrksten å hälsat på mammas moster elisabeth =)
köpte med oss räksallader från kulan som vi åt till lunch, gott som vanligt!

har mest tagit det lugnt sen vi kom hem, orka inte laga nåt mat idag så det blev matlådor från frysen. bra å frysa in lite ibland när det blir över så det finns till lata dagar =)
har hjälpt pelle å packa oxå, han åker till branäs med jobbet imorrn så jag å hannes får klara oss själva tills på söndag.. ska nog gå bra. på fredag kväll ska jag å syrran äta hos pappa å på lördag kväll ska jag äta hos mamma. ibland får man faktiskt göra som min syster brukar göra, bjuda sej själv :P

ringde till saxin igår å boka tid, så den 18:e ska vi dit å ta dopkort =)
funderade på att strunta i det först för det är ju ganska dyrt men jag ångra mej ganska snabbt, vill ha riktigt fina kort på lilla bullen. blir ju inte alls samma sak med korten som vi tog på dopet..

nu ska jag duscha sen blir det sängen, är faktiskt riktigt trött idag.





tisdag

tro det eller ej men idag är jag faktiskt på bättre humör =)
igår va jag som ni säkert märkte sur typ hela dan.. tur att pelle fick jobba över, han kom hem vid åtta.. va nog lika bra det =)

idag ska jag göra egna köttbullar till pelle, har aldrig gjort det förut så det ska bli intressant å se hur det går.
blir nog en promenad lite senare oxå när hannes har ätit, nu ligger han i babygymmet å leker lite =)


måndag

är ungefär lika glad idag som jag va igår, vet inte riktigt va det är med mej.
är trött på det här vädret, trött på att nästan alla dagar ser likadana ut, trött på att pelle alltid har nåt han måste göra direkt när han kommer hem från jobbet, trött på att det alltid är stökigt här hemma trotts att jag städar, trött på att inte kunna gå en promenad med basse utan att boka tid först, trött på att det aldrig är något bra på tv, trött på att se ut som muminmamman, trött på att katterna springer ut å in hela dagarna.. jag är trött på typ allt å alla med andra ord.
eller ja, inte hannes å basse såklart =)

det här blev ju ett väldigt roligt inlägg! men men, jag känner mej inte spec rolig just nu.
nu vakna hannes precis så nu ska vi leka, det borde få mej på bättre humör =)



söndag

sov till tjugo över tio idag, va ett bra tag sen vi sov så länge! blir nästan lite för mycke sömn..
vid tolv åkte jag iväg till lasarettet för att träna med mamma å robban, gick riktigt segt idag! men man kan ju inte vara på topp jämt =)
när jag kom hem va det bara å göra sej iordning å sen åka iväg till bråten där det va kalas hos familjen Tyllander. Pontus fyller 18 idag å Ronny fyller 55 imorrn..
där va det som vanligt uppdukat med bullar, massa kakor å tårta. (robban, du skulle ha trivts som fisken i vattnet) trotts att jag älskar kakor å allt sånt där gottigt tog jag bara en kaka. ingen bulle, ingen tårta utan en kaka. jag är nog värd ett diplom =)
mina gravidkilon ska bort å så är det bara.. är trött på att se ut som muminmamma! ge mej ett förkläde å en handväska så kommer folk på stan fråga om jag bjuder på kaffe i mumindalen..

         

imorrn är det måndag vilket betyder babysim, det ska bli kul. missa ju tyvärr förra gången..
vad vi ska hitta på innan det vet jag faktiskt inte, blir nog en promenad iaf. hoppas det blir lika fint väder som idag!
nu ska jag sätta mej i soffan å äta en mandarin.











lördag

den här dagen har gått riktigt fort.. har varit till skolgärdet en sväng. handla lite på Ö&B sen va vi inne på leklådan å kolla lite, hitta massa roliga saker men vi köpte faktiskt inget.
dom dela ut ballonger till alla barn på Ö&B å självklart fick hannes en, vilket han är väldigt glad över =) han har lekt med den flera gånger.. roligast är att slå mamma å pappa i huvudet!

har varit hemma hos farmor å farfar med syrran en stund oxå. pelle ville hellre spela tv-spel så jag hannes, å basse gick själva.
ikväll blir det tacos å melodifestivalen =)










fredag

blev lite sovmorron idag, vakna vid tio över nio.. inte helt fel =)
när hannes fått frukost gav vi oss ut på en promenad, går faktiskt att gå med vagnen sålänge jag håller mej på cykelbanorna. va bara några kanter vi fick kämpa oss över..
basse hade på sej sitt jeanstäcke så hon inte skulle frysa om sin nyfriserade kropp =)

sen vi kom hem har jag städat lite å rensat bland hannes kläder. blev en tur till lindex igår innan jag träffa jenny så det blev lite shopping till min lilla bebis, två bodysar å ett par byxor =)
han växer fort nu.. de flesta byxor i storlek 62 är för små så nu är det 68 som gäller.
lunchen med jenny var förövrigt väldigt trevlig, synd att vi träffas så sällan. som tur är känner vi ju varann så bra att det inte känns konstigt även inte vi inte träffats på ett tag.. känns ändå som det va igår =)
blev iaf sallad på kulan, gud va gott det är! bästa salladerna i stan :P

sitter å väntar på att klockan ska bli fyra så pelle komma hem.. då ska jag dra på mej träningskläderna å åka till lasarettet för lite träning.
när jag kommer hem blir det nog som fredagkvällar brukar bli.. god mat å let´s dance :P


hannes ville tydligen inte att mamma skulle va med på kortet ;)


torsdag

är inte ofta jag är uppe såhär tidigt, men idag är jag faktiskt det.
hannes vakna vid fem å ville ha mat, när han ätit klart somna han om å jag gav mej ut i mörkret för att brottas med den underbara snön. tänkte va lite snäll så pelle skulle slippa skotta före jobbet.. plogbilen va här inatt å det va ingen dålig kant han lämna framför uppfarten.
när jag ändå va ute passa jag på att borsta å skrapa rutorna på bilarna, så nu är det gjort tills jag ska åka ner till stan =)
är väl knappast den första som säger/skriver det men nu är jag så jäkla trött på denna snö! allt blir så jäkla krångligt.. ge mej sommar :P

kommer nog dröja ett tag innan hannes vaknar igen så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, göra mej iordningen å sen käka lite frukost kanske. ska iaf slå på tvn å kolla på vakna med the voice, det är ett måste :P









mammas älskling gillar banangröt =)

duktig

gud va jag är duktig! har varit på lasarettet å tränat med mamma, robban, kim å emil. hade absolut ingen lust så jag ringde till mamma å sa att jag inte skulle följa med.. tyckte att det va lite sent oxå å träna vid åtta, men sen ångra jag mej igen så det sluta med att jag följde med =)
det är jag glad för nu! blev 40min på crossen sen mage å rygg. tänkte köra 30min på crossen men robban stod på löpbandet bredvid å skulle köra 40min så jag tänkte att jag ska fan inte va sämre än en gammal gubbe :P

imorrn ska jag käka lunch på stan med jenny, ska bli kul! ses ju tyvärr inte så ofta längre.. hon har ju flyttat ut till skogen så det blir svårt med promenader som vi gick ganska ofta förut.
men såhär sällan får det inte bli, bor ju inte i olika delar av landet =)

som sagt så har basse varit hos frisören idag, det försvann ganska mycke päls. är nog skönt för henne..
blir väl som det brukar bli när basse är nyklippt, folk tror att jag har köpt en ny hund. men det är allt min lilla bassebus :P




onsdag

sitter i köket å äter lite gröt, som jag förövrigt är väldigt trött på men jag vet inte vad jag ska äta ist, hannes ligger fortfarande å sover. den lilla latmasken =) skulle tro att han vaknar ganska snart..

visningen gick tydligen riktigt bra igår, va en familj som tyckte att huset va för litet men dom andra är tydligen intresserade så mäklarn trodde att det skulle komma några bud den här veckan =)
nu är det bara å hoppas på att pelle får massa pengar så lån å allt annat blir betalt, men det får han nog.
kan ju hända att dom som köper huset vill flytta in ganska snart.. då är det bara för pappa å flytta ut :P han får väl bo hos farmor å farfar eller nåt =)

ska ner på stan en sväng sen, måste handla lite å lämna papper till revisorn.
prata med pelle nyss å han tyckte att jag skulle hålla mej inne tills han kommer hem, han gillar inte att jag är ute på vägarna i det här vädret. har ingen lust å vänta så länge så vi åker nog ändå.. får köra försiktigt.

nu ska jag klippa basses klor, hon ska till frisören sen å bli av med en del av sin päls. skulle vilja vänta lite men det går inte.. då växer hon igen. är helt sjukt va den pälsen växer! har tagit fram hennes fodrade jeanstäcke så hon ska nog inte frysa trotts att en del av pälsen försvinner =)


måndag

idag har jag plockat en massa här hemma.. mamma har varit här å hjälpt till oxå. tack för det =)
är tydligen några som har anmält sej så det blir visning imorrn, bara å hoppas att det går bra!

blev ingen babysim för oss idag, hannes är förkylt å hostar så jag ville inte att han skulle bli kall i badhuset. har faktiskt inte varit utanför dörren idag.. har ju iof inte varit spec lätt heller med tanke på all snö.

imorrn ska jag fortsätta städa sen ska vi hem till mamma å fira robban när det är visning.
nu ska jag gå upp å damma i sovrummet :P

RSS 2.0