jobbigt

idag va det inte kul å jobba.. va så jäkla varmt i affärn! våran kylgrej höll på å krångla så jag trodde att jag skulle bli tokig. fick ringa efter en kille som kom å fixa den, hade nog dött annars =)

orkar inte göra nånting när det är såhär varmt..
nu ska vi  lägga oss i sovrummet, där är det iaf svalt. tur att pelle fixa en ac :P


solat å badat

idag har vi varit på stranden med mamma, robban, syrran å robin =)
va faktiskt skönt å bada även om det va jäkligt kallt!
vågar ju inte va för mycket i solen därför kommer jag nog va blekast i stan denna sommar, men jag sola med en handduk på magen så lite färg har jag nog fått på resten av kroppen iaf =)
dom som låg bredvid oss hade två små bebisar, så jäkla söta va dom! den ena kan inte ha varit spec gammal.. längtar tills våran lilla bebis kommer! han kommer va världens sötaste ;)

köpte babyskydd till bebisen igår, så nu kommer han åka säkert i bilen =)
va inne på babyproffsen för å kolla på olika modeller.. finns ju ganska många men vi fastna för en Brio, va faktiskt väldigt smidig. en del är så stora å klumpiga..
jag blev ju naturligtvis ivrig å ville köpa en direkt men jag sa ingenting för pelle brukar ju vilja fundera på såna där saker innan han bestämmer sej =) å med tanke på att vi precis innan hade varit å köpt en massa grejer till badrummet för några tusen som han betalat å att jag inte hade nån plånbok med mej våga jag inte säga nåt =)
gissa om jag blev förvånad när han sa "antar att du vill köpa den på en gång så spring ut å hämta min plånbok"
lovar att jag skynda mej så att han inte skulle hinna ångra se :P haha!

kolla på skötbord på ikea oxå.. så nu har vi lite å fundera på!



väldigt varmt..

gud va varmt det är! ska ju inte klaga nu när värmen har kommit men det blir lite jobbigt.
kan ju inte ligga å sola eftersom jag är rädd för att få pigmentfläckar å så har jag läst att det inte är bra å ligga med magen i solen. kan bli för varmt för bebisen..
kan ju ligga i skuggan men jag har ingen lust å springa runt på en offentlig strand med magen i vädret =) får åka till stugan å bada ist..

nu ska jag snart hänga en tvätt å sen ska vi åka in till örebro. har absolut ingen lust men det är väl lika bra. hinner ju nästan aldrig eftersom jag jobbar till sju nästan varje dag å efter den här helgen jobbar jag tre helger i rad =/

jag bli så trött på mej själv! varför läser jag den där jäkla bloggen? blir ju bara irriterad..
är väl en typisk tjejgrej.. kan inte låta bli :P
mamma brukar oxå läsa ibland.. hon blir oxå irriterad men kan inte heller låta bli.
för nån dag sen sa mamma "va fan, vem tror hon att hon är? heliga birgitta eller?"
hahahahahahahah! jag skrattar fortfarande :P ja mamma, hon tror tydligen det =)

örebro

kolla faktiskt lite på fotbollen förut när vi hade ätit. trodde ju inte att sverige skulle ha en chans när dom låg under så tidigt, men dom kom igen!
är så spännande när det avgörs på straffar, blir så nervös =) synd att det va så nära.. hade varit skönt om dom hade slagit dom där jäklarna. fan va jag strörde mej på deras målvakt, vilken fjant!

imorrn är jag ledig så vi ska åka in till örebro en sväng å kolla på lite grejer till badrummet. blir nog en sväng till ikea å babyproffsen oxå, ska kolla på skötbord å babyskydd =)
idag har lilla bebisen varit väldigt aktiv. ser så roligt ut när han härjar runt, hela magen rör sej :P

igår va det en kund som kolla på mej å sa "va har hänt med dej? har du svalt en fotboll?" Ja, absolut! jävla tönt! jag hatar såna där kommentarer.. spec när jag är på dåligt humör, snart kommer nån råka illa ut :P
börjar förstå vad folk som säger att det är jobbigt med alla kommentarer man får när man är gravid menar. vet inte hur många gånger om dagen folk frågar å pratar om min mage..
vet inte hur många som har sagt "å stackars dej som ska gå sådär hela sommarn, det kommer bli jobbigt för dej i värmen. du kunde inte ha planerat lite bättre? hehe"
det kanske inte är så lätt att planera alla gånger.. ibland blir det bara som det blir =)


varmt!

idag kan man inte klaga på vädret! skönt att jag fick gå hem lite tidigare idag iaf.
gick hem med basse från jobbet, det gick inte spec fort. när vi va vid salladsbaren la hon sej ner under ett träd, hon tyckte tydligen att det räckte där =)
pelle håller på å sätter in en AC i sovrummet, kommer nog behövas. blir sjukt varmt där uppe! nu är han iväg å fixar rör eller nåt.. tror han börjar bli lite irriterad på det där nu. bäst jag är snäll ;)

sitter å väntar på att grillen ska bli klar, blir korv å bröd till kvällsmat :P

imorrn jobbar jag hela dan, känns tråkigt när det är så fint väder. men men.. är iaf ledig på lördag, ska försöka få med pelle till stranden. måste ju passa på å bada lite =)
på kvällen kommer mamma å robban hit å grillar.. blir nog trevligt, sålänge dom där nötterna håller sej borta från whiskey.. å det ska jag se till att dom gör :P


jäkla jour!

nu har pelle åkt till örebro =/ som vanligt är det korvbrödsbagarn som krånglar, lovar att pelle inte gillar det stället =) sist han va där fick han iaf med sej några påsar korvbröd, hoppas han får det idag oxå :P
så ikväll får jag väl gå å lägga mej sälv.. är ju inge roligt! kom nyss på att jag aldrig har sovit själv i det här huset, vill inte göra det heller. gillar inte å sova själv.
bara å hoppas att det inte tar allt för lång tid.. ska sitta uppe så länge som möjligt :P

jag vill ha semester! vill oxå ha ett normalt jobb där man har rätt till semester. tänk va skönt å va ledig i fyra hela veckor.. vilken dröm =)
nu är det bara å hoppas, hoppas, å hoppas att det löser sej med affärn! men det känns ganska hopplöst.. börjar bli liiite panik nu. min mage växer så det knakar å jag kommer inte kunna jobba hur länge som helst.
men det är väl som alla säger "nångång löser det sej"
frågan är bara när å hur?

nu ska jag ta en glass. det är jag värd :P

trött hund

blev en promenad till sjön med basse. hon bada lite iaf.. tror hon tycker det är lite läskigt å va i vatten, men det blev en liten simtur iaf :P
gick inte spec fort å gå hem.. basse va helt slut. klart det är jobbigt för henne när det är så varmt..
sen vi kom hem har jag lagat lite mat.. hade inga matlådor kvar till resten av veckan men jag hittade lite allt möjligt i frysen å i kylen så nu finns det några lådor =)
nu ska jag ner å jobba.. känns inte spec kul, men men! ha en bra dag!

Lotta på liseberg

eftersom jag gillar "allsång på skansen" hade jag sett fram emot "lotta på liseberg" igår, att brolle skulle va med gjorde ju inte saken sämre =)
men hallå! det va ju inte alls bra.. å hur såg brolle ut egenligen? världens fulaste glasögon å en hemsk kavaj!
ikväll blir det skansen ist :P

idag är jag ledig på förmiddan.. börjar jobba vid två ungefär. skönt att få sova lite.
funderar på om jag ska gå en promenad till sjön med basse snart, är ju så fint väder. måste bara vila en stund först :P

BM

va hos barnmorskan före jobbet idag, gjorde precis samma saker som sist jag va där.
proverna hon tog såg jättebra ut å mitt järnvärde hade ökat från 103 till 109 =) det är ju fortfarande lågt men det har iaf blivit bättre av att ta två tabletter om dan. bra bra!
hon blev förvånad när hon mätte magen.. hade ökat 5cm på knappt tre veckor :P
brukar tydligen ha samma mått som den veckan man är i, precis så va det sist jag va där. då va SF-måttet 24cm i v24.
nu va det helt plötsligt 29cm i vecka 27 =) så nu ligger jag lite över kurvan..
ska bli spännande å se va det är nästa gång :P

sluta lite tidigare idag, mamma tyckte tydligen att hon skulle stänga =)
gick till konsum å handla när jag kom hem å sen börja jag med maten, blev färskpotatis, fiskpanetter, morötter, ärtor å fisksås. en av mina favoriträtter :P
pelle fick jobba över lite idag å så har han jour från å med idag.. hoppas verkligen att han slipper åka nånstans. iof får han ju pengar då men det är ju inte spec kul å bli väckt mitt i natten.

nu ska jag duscha, mina fötter luktar inte gott ;)

 jag vill ha min bebis ;)

ikea

idag fick fick jag å syrran för oss att vi skulle åka in till ikea när jag kom hem från jobbet.
hon å robin köpte ett köksbord där för bara några veckor sen som gick sönder när vi va där å fika förra veckan. helt plötsligt så gick ena skivan av å allt hamna på golvet :P
så vi lasta in den där jäkla bordet i bilen för att byta mot ett nytt. när vi precis kommer in i örebro säger min smarta syster
"oj magda, jag glömde kvittot hemma"
min syster är en riktig nöt =) behöver väl knappast säga att vi inte fick byta bordet utan kvitto, så det va bara å lasta in det i bilen igen :P
självklart så tyckte hon ju att det mitt fel oxå eftersom jag inte frågade henne om hon hade med kvitto. trodde faktiskt att hon fatta det själv, men tydligen inte :P borde iof ha misstänkt att hon skulle glömma det eftersom hon är ungefär lika snurrig som mej å mamma :P

vi handla iaf lite på ikea. jag köpte två handdukar, tvättlappar, påslakan till spjälsängen, en badbalja å ljus till mamma =)
kolla lite på skötbord oxå men hade inte pengar till det nu så jag å pelle får ta en tur en annan dag.
va inne på babyproffsen oxå å hämta ut en box som man fick gratis via pampers =)

blev en liten tur på marieberg oxå.. köpte bara ett bar byxor å en tröja till bebisen :P
handlar nästan aldrig till mej själv längre, mycket roligare å handla till han i magen =)

mamma kände en spark idag förresten, äntligen! han har varit lite vrång förut när hon har försökt. haha!

regn å regn

måste det regna hela tiden? vill ju va ute i solen nu när jag är ledig!
har nyss kommit hem från en liten åktur. va först till Ö&B å sen till maxi i kristinehamn. pelle va på jakt efter en grästrimmer å han hitta faktiskt en på maxi. så nu vet vi va han kommer leka med i sommar :P
gick in på loppisen här nere vid salladsbaren innan vi åkte hem.. gud va grejer dom har! men jag tror inte ens jag skulle vilja ha nåt om jag fick det gratis! köper folk verkligen lakan å sånt på loppis? usch va äckligt!
har faktiskt köpt en väska på en loppis en gång.. men den hängder fortfarande i hallen, oanvänd :P

vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. tycker det är så tråkigt å bara sitta å dega, vill hitta på nåt.
tyvärr så håller inte pelle med mej. han älskar regniga dagar när han bara kan sitta inne å spela tv-spel =)

hade hoppats på att ikea skulle ha öppet idag, vill dit å kolla på ett skötbord jag har sett på hemsidan. börjar bli dags å köpa sånt där snart..
måste ha en bilbarnstol oxå, vilket verkar va en djungel.
dom ringde från barnvagnen i torsdags förresten, våran vagn har kommit. så nu står den där å väntar tills det är dags att hämta hem den =) garantin börjar gälla den dan man hämtar vagnen därför är det ju dumt å hämta den för tidigt.. får se hur länge jag orkar vänta :P
dom sa i affären att vi kan vänta tills bebisen är född om vi vill men det klarar jag inte. vill ju ha hem den innan så jag kan provköra :P

midsommar

har nyss kommit hem från en promenad till sjön. lyckades tillslut få me mej min lata sambo =)
basse ligger å sover nu.. tror hon tyckte det va jobbigt.
va jäkligt kallt i vattnet! fattar inte att folk kan bada nu. skulle frysa ihjäl!

tidigare idag har jag jobbat å sen har vi varit till coop å handlat å till nöjesbutiken å hyrt en film.
ikväll ska vi grilla kyckling å sen blir det hallonpaj till efterrätt. mums mums! ;)

trevlig midsommar!      Se hela bilden

=/

usch, det här kommer bli en dålig dag! det är jag helt säker på..
hade jättesvårt å somna igår.. när jag väl gjort det vakna jag flera gånger. känns som jag inte har sovit ordentligt på hela natten..
ibland känna det bara att vissa dagar kommer bli jobbiga, det här är garanterat en sån här dag.
tydligen så är det meningen att allt ska gå åt helvete! ska det va så jäkla svårt?
finns inte ord som kan beskriva hur trött jag är på det här..

föräldrakurs

idag har jag varit ledig. sov faktiskt till tio =)
åkte ner till stan en sväng när jag gjort mej iordning för att köpa järntabletter. dom är ganska dyra dom där små sakerna.. en ask kostar 136kr å den räcker i 25 dagar.
ska till BM på måndag så då får vi se om mitt järnvärde är bättre, bara å hoppas!
hälsa på mamma i affärn en sväng innan jag åkte till kronhallen å handla lite mat. när jag kom hem plocka jag i diskmaskinen å laga lite mat =)

har varit på föräldrakurs idag oxå, kolla på film om förlossning. upptäckte att jag faktiskt inte vet så mycket som jag trott :P man lär sej en hel del på dom där kurserna, mycket man inte tänker på.
börjar bli mer å mer nervös inför förlossningen.. är inte rädd för att det ska göra ont, det kommer det ju garanterat göra =) är väl mest orolig för att nåt ska gå fel.
men så ska man väl inte tänka, bara å hoppas på att allt går bra! =)

idag har lilla bebisen varit väldigt aktiv.. han härjar för fullt där inne :P

hurra hurra hurra!

Idag är ingen vanlig dag, för det är steffos födelsedag. hurra hurra hurra! =)

idag har vi varit på kalas hos syrran som fyller 17 idag :P
hon börjar bli vuxen den lilla snorvalpen =) haha!
det va ett ganska livat kalas. börja med att hon å mamma koka vattnet innan dom hällde det i kaffebryggarn, får ju inte dricka vattnet nu pga nån förorening. usch! =/
vattnet va iaf för varmt så det explodera i bryggaren.. haha! så det va bara för dom å torka vatten å kaffe :P
när vi hade fikat förstörde fredrik köksbordet.. haha! va iof inte hans fel.. ett bord borde ju hålla för att man lutar sej mot det, så det blir en reklamation till ikea eftersom borde är helt nytt.
va ett roligt å händelserikt kalas med goda kakor :P

 steffo! :)





elefant?

ibland tror jag nästan att jag har förvandlats, till en elefant.
känner mej så fruktansvärt osmidig för tillfället! hur ska det bli sen?
har redan problem med att sätta på mej strumpor, magen tar lixom emot,

blir så trött på folk oxå. tydligen får man säga vad man vill till nån som är gravid.
idag fick jag höra "hej tjockis" från en kund.
jag förstår att människan försökte va lite rolig med tanke på att det är uppenbart att jag är gravid, men ändå. jag tycker inte att man säger så. 
för nån dag sen sa en annan kund "men gud, har du två där inne"
såna kommentarer gör inte att jag känner mej mindre stor å klumpig.

men trots allt så är jag faktiskt stolt över min mage! även om den är ivägen lite då å då =)
den är ju faktiskt stor för att det växer en liten bebis där inne.. å för att han är sugen på choklad titt som tätt. klart han ska få choklad när han vill :P

Se hela bilden

fest

va som sagt på studentfest igår. nina hade gjort hur mycket mat som helst, som vanligt =) gott va det iaf!
satt faktiskt ute hela kvällen.. trodde jag skulle dö när nina skicka sms å skrev att vi skulle sitta ute men det gick faktiskt bra. va inte så kallt som jag trodde.
kom hem lite efter tolv så jag va helt slut när klockan ringde imorrse. orkar inte va uppe så sent längre =)'
höll inte på å ta mej ur sängen för att jag har så jäkla ont i ryggen! vet inte vart det ska sluta, blir bara värre å värre.

idag har jag jobbat. pelle har faktiskt varit med i affärn hela dan =)
sen blev det willys å sen hem å käka mackor :P
hann bara va hemma en liten stund innan mamma å syrran kom å hämta mej. åkte först till skokanonen å öb, sen till mc donalds å käka glass, sen en sväng till syrran å sist till lidl =) trevligt trevligt!

nu har vi nyss ätit mat.. blev potatis, grillspett, sallad å pepparsås. mums mums :P
ska spela bingolotto ikväll, trodde det börja klockan sju men det va tydligen fel.. så nu sitter vi å väntar på att klockan ska bli åtta =) tror det blir en duscha innan :P

naken?

jag blir galen! har ingen aning om vad jag ska ha på mej ikväll.
mamma hade med en vit klänning till affärn förut som hon tyckte jag skulle ha ikväll. jösses säger jag bara! jag såg ut som världens största maräng! så den ska jag absolut inte ha.
just nu är det inge roligt med kläder.. känner mej bara som en stor klump vad jag än tar på mej =/
får väl helt enkelt gå naken eftersom det inte finns några kläder som passar min stora kropp! =)
är ju självklart mysigt å se att magen växer.. men det är inte lika mysigt när kläderna ska på. men det är väl lika bra å vänja sej.. kommer ju inte bli mindre direkt =)

nu ska jag tycka synd om mej själv en stund!

presenter

vilket underbart väder vi har haft idag! va ganska lugnt i affärn, va väl ingen som ville ge sej ut på stan..
är så tråkigt när det bara regnar å regnar!
jobba till lite efter fyra idag.. sen va pelle å jag nere på stan. köpte present till syrran som fyller år på tisdag. är så svårt å komma på nåt! men jag hoppas det blir bra iaf =)
köpte oxå present till pelles bror patrik, han tog studenten i onsdags så imorrn blir det fest :P måste väl säga att presenten till honom inte känns helt 100.. men va tusan ska man köpa till en kille som tar studenten? presentkort eller pengar känns väldigt tråkigt å ett smycke passar lixom inte till honom. men men, det får duga! vi har ju köpt nåt iaf :P
tur för pelle att han har mej iaf.. vill inte veta va han hade köpt om han hade fått välja helt själv. antagligen nåt väldigt konstigt.. =) en jul köpte han presenter till sina syskon på prix. sån där box med deo å grejer.. å inte nog med att det va ganska tråkiga julklapar.. han köpte fel så patrik fick tjejdoft! herregud säger jag bara :P hade jag varit ihop med honom då hade jag skämts ihjäl! iof hade det aldrig hänt för jag hade inte gått med på å köpa nån jäkla deo på prix!
pelle är som han är.. han är inte riktigt med i matchen alla gånger :P men men, han är gullig ändå ;)

nu ska vi kolla på talang å käka chips å dipp ;)



kryssning & föräldragrupp

tänkte att jag skulle skriva lite om kryssningen idag ist, va ju tänkt att jag skulle göra det sist =)
det va iaf jättekul. pelle hade ju lyxat till det lite å beställt lyxhytt :P så det va lite skilland mot hytterna på cinderella. hytten låg iaf i en spec korridor som bara hade finare hytter.. i slutet av korridoren fanns ett rum där man kunde låna tidningar, basta å fika gratis =)
i hytten fanns det platt tv, dvd, xbox å en mini-bar som va gratis. fanns öl, champagne å dricka som dom även fyllde på när det va slut :P inte dåligt!
åt buffé båda kvällarna, fy tusan va mätt jag blev! va ju tvungen å smaka på allt :P frukost fick vi äta i en spec restaurang där bara vi som hade lyxhytter fick äta ;) fick champagne om man ville, jag drack såklart inget men pelle tog allt ett glas :P fanns det vanliga som brukar finnas på hotellfrukost men oxå rökt lax, ägghalvor med räkor, jordgubbar, choklad å massa andra goda grejer. gick även att beställa varmrätt, pelle tog nån tallrik med äggröra, korv, bacon, brunabönor å lite annat =) en rejäl frukost med andra ord :P

första kvällen hyrde vi en film som vi kolla på i hytten å andra kvällen va vi på bio =)
blev ju oxå lite shopping i helsingfors.. pelle köpte ett par jeansshorts. annars blev det bara kläder till bebisen :P hitta ingenting till mej.. är roligare å handla till bebisen =)
handla inte mycket på båten heller.. känns onödigt å bara köpa en massa godis. pelle köpte iaf en parfym å jag köpte en mascara. när vi skulle gå till kassan såg jag en parfym som jag va tvungen å lukta på. den lukta så jäkla gott! men den kosta 551kr =/
kunde inte sluta tänka på den där parfymen när vi kom till hytten så jag gick ner å köpte den. så nu är jag fattig tills nästa lön. men det får det va värd :P
en riktigt lyckad kryssning med andra ord =) tack per <3

idag har jag jobbat å sen har vi varit på föräldrakurs. skulle varit sex par men ett par hade ringt återbud å fyra kom inte, så det va vi å ett par till. hoppas dom andra kommer nästa gång =)
då ska vi kolla på film om förlossningar.. blir intressant :P
har börjat tänka mer å mer på förlossningen.. veckorna går ju ganska snabbt så vi är snart där :P är inte alls rädd för smärtan, är mest orolig för att nåt ska gå fel.. eller att pelle ska svimma =) det skulle inte förvåna mej :P

hemma

nu är vi hemma igen. kom hem vid ett ungefär.. pelle fick skjutsa mej direkt till affärn eftersom mamma börja jobba på lasarettet kl två. så det blev direkt tillbaks till arbetet =)

va jättekul på kryssningen =) skönt å komma bort lite.. även om jag hade svårt å sluta tänka på allt krångel som är just nu.
har ju väntat på besked nu från den där jäkla nöten. hon lova att lämna besked senast i fredags, men eftersom hon inte har hört av sej idag ringde jag å fråga.
människan säger att hon tyvärr måste tacka nej till att köpa affärn för att hon har fått sin sjukskrivning förlängd! är tydligen jävligt lätt för vissa att få sjukpenning!
till saken hör att hon har ringt till oss å varit helt förtvivlad för att hon inte har fått lån å vi har verkligen gjort ALLT för att hjälpa henne.
frågan är hur hon hade tänkt att hon skulle klara av att driva en affär om hon nu är så pass sjuk att hon kan bli sjukskriven en till period?
sånt här stör mej nåt fruktansvärt. det finns människor som verkligen är sjuka som inte får nån hjälp.. sen finns det lata människor som på nåt jävla vänster lyckas bli sjukskrivna hela tiden! finns inte ord för hur orättvist det är!
visst, människan kanske är sjuk. men varför har hon då slösat med våran tid genom att verka så intresserad? sen kan hon inte ens lyfta luren å ge ett besked! men hon kanske är så sjuk att hon inte orkar lyfta telefonen..

tanken va ju iof att det här inlägget skulle handla om kryssningen.. så blev det ju inte riktigt.
får skriva om det imorrn ist.. nu ska jag duscha å sen sova. gonatt!

hej då

nu ska vi snart åka. börjar bli riktigt nervös =) vet egentligen inte varför..
har packat allt nu iaf, hoppas verkligen att jag inte har glömt nåt. vore väl iof inte hela världen.. ska ju bara va borta tills på tisdag å det går nog å handla på båten :P

nu är det upp till steffo å ta hand om mina små djur. går säkert bra =)
ses på tisdag! hej då!


klippt

mitt inlägg igår blev inte spec positivt.. vissa dagar är jag bara så trött på allt! ska försöka va lite gladare idag =) är ju inge kul å bara läsa om massa gnäll..

idag har jag jobbat en liten stund.. va inte spec mycket folk. iof inte så konstigt eftersom allt på stan va stängt. kom några kunder iaf =)
efter jobbat åkte vi till willys å handla lite mat, sen hem å hängde tvätt.
va tänkt att jag skulle packa sen men jag hade ingen lust.. vet ändå inte vad jag ska ha med mej. fastna framför datorn ist, som vanligt :P
efter en stund ringde syrran så jag å basse tog en liten promenad hem till henne. väl där fick hon sätta saxen i mitt hår.. va riktigt slitet nu så det behövdes. hon tog bort en rejäl bit.. mer än jag trodde faktiskt. men det blev nog bra!
måste färga håret snart oxå, men jag vet inte riktigt vilken färg. på ett sätt vill jag ha lite ljusare men samtidigt trivs jag ganska bra i mörkt. får väl fundera ett tag till.

imorrn åker vi som sagt. börjar redan bli lite nervös.. blir jag alltid när jag ska lämna bort min älskade lilla hund. vet att det går över bara vi har åkt men det är inte kul. iof vet jag ju att hon har det bra hos syrran, men ändå.. hon saknar ju mej :P
nu ska jag nog hoppa in i duschen.. eller hoppa å hoppa.. dundra ner i badkaret rättare sagt =) skönt att badrummet i källarn börjar bli klart. fint blir det oxå! ska lägga in en bild nån dag..

fredag..

skönt att det äntligen är fredag.. tyvärr fick vi inget besked. som vanligt! jag förstår inte.. varför är det så himla svårt att bara ringa när man har lovat?
är så trött på det här nu! vi har verkligen gett den här människan ett antal chanser å hon kan inte ens höra av sej som hon har lovat! det är så jäkla dålig stil!
men det är väl som jag å mamma säger, vi är för dumma helt enkel. lönar sej tydligen inte å va snäll mot folk. man ska tydligen va elak å självisk!

imorrn ska jag iaf jobba sen måste vi städa å packa tills på söndag. har ingen aning om vad jag ska ha med mej. är ingen idé å fråga pelle heller.. han slänger väl ner ett par jeans å några tröjor fem minuter innan vi åker =)
på ett sätt ska det bli skönt å komma bort lite.. men å andra sidan känns det jobbigt att vi inte vet nåt om affärn än.. det är bara 103 dagar kvar till BF. det ser verkligen inte bra ut, ser ingen lösning på det här. det kommer gå åt skogen helt enkelt! 
vet att det inte hjälper nu men tänk om min åsikt hade räknats för nästan fyra år sen. då hade vi inte haft den här affärn nu! jag hade antagligen gjort nåt betydligt roligare under dessa år.. blir så arg när jag tänker på det! jag ville verkligen inte, jag hade ett jobb som jag trivdes jättebra med. men det hade tydligen ingen betydelse..
ångrar att jag inte vägrade.. eller det va ju iof det jag försökte med men det hjälpte ju inte.
det kokar i mej när jag tänker på att hans jävla idé har ställt till ett helvete för mej!

men men, skit samma! det går inte att göra ogjort! tyvärr!
det är väl som folk säger.. "allt löser sej" frågan är bara på vilket sätt..
om det inte hade varit för dom där jävla idioterna från norrköping.. fadde å hans förbannade kompisar hade det här antagligen varit löst nu.. han är verkligen en människa jag utan att tveka skulle kunna skjuta skallen av. vilket jävla svin!

ja, jag är lite upprörd. är så förbannat trött på det här nu!

present

v 26 idag ;) tiden går hur fort som helst! börjar nästan få lite panik.. det går för fort =)
idag har jag iaf jobbat.. mamma kom ner efter jobbet så jag å syrran kunde gå ner på stan å handla doppresent. min kusin ska döpa sin son Liam på lördag. tyvärr kan jag inte åka dit eftersom jag måste jobba.. dom bor i stockholm oxå så det tar ju tid å åka.
hitta iaf lite fina kläder på Lindex som han ska få. farmor ska dit så hon får lämna presenten från oss =)
kunde ju självklart inte låta bli å handla lite till min bebis oxå.. hade lite rea på lindex så det blev en tröja å ett par byxor för 99 kr. vilket klipp! :P
nu ska jag försöka å inte handla så mycket mer, iaf inte i den minsta storleken. har hur mycket kläder som helst redan =)
men det är ju jättesvårt å låta bra när det finns så mycket söta kläder!

kostymen från Lilla W. söt va? ;)


till bebis..

idag har det varit riktigt jobbigt väder. frös som en tok när jag gick till jobbet..
kan väl bestämma sej.. antingen är det regn eller så är det sol =)
syrran kom ner till affärn efter skolan.. hon lyckades känna en spark från bebisen ;) stackars bobbo som har försökt känna men då har han inte haft nån lust.. går bara å känna när han själv vill :P ibland sparkar han när man buttar lite på magen å ibland inte. han gör som han vill =)

mamma kom ner till affärn idag så jag sluta vid halv fem. syrran å jag tog en liten tur till lilla W. har ju inte varit där förut! inte snällt av mej.. hon är ju inne hos oss varje dag :P
hon hade iaf hur mycket fint som helst! köpte tre små bodysar :P
brukar va inne på hennes hemsida ibland å där har jag hittat en kostym som jag tror att bebis ska ha på dopet. kolla på den idag å fy tusan va söt den va! hade lust å köpa den nu men det går ju inte..
det är iaf byxor, skjorta, väst å fluga i ett. så jäkla sött! blir nog den eller iaf nåt liknande på dopet.. tycker inte han ska ha nån fånig klänning =)

sen har pelle å jag varit till skranta färg å kollat på bård till bebisrummet. fanns en hel del söta men ingen jag direkt fastna för.. så det är bara å kika vidare =)
har funderat en hel del på det där med skötbord oxå.. ska ha ett man kan fälla ihop på övervåningen å till badrummet i källarn blir det ett som står på golvet. vet precis hur jag vill att det ska se ut så vi har pratat om å göra ett själva :P

nu är det inte långt kvar till kryssningen.. vi åker på söndag =) ska bli skönt å komma bort några dagar!
synd bara att det inte har löst sej med affärn.. hade varit skönt om det va klart. men men, det är som det är! finns ju en liiiiten möjlighet att det kan lösa sej ganska snart iaf. hoppas, hoppas, hoppas!


köpt på Lilla W =) kika in på hennes hemsida www.lillaw.se


lilla hjärtat

idag har jag å pelle varit hos barnmorskan. jag va jättenervös som vanligt =)
men det gick hur bra som helst! har dåligt järnvärde bara så jag ska börja äta två tabletter om dan isf en. hoppas det hjälper! förklarar ju iaf varför jag fotfarande är så trött.
alla andra prover såg bra ut iaf, alltid skönt å höra! hon mätte livmodern oxå å den är 24cm vilket tydligen är helt normalt.
sen fick vi lyssna på hjärtljud.. skönt å höra hans lilla hjärta =) det slog 149 slag per minut vilket oxå är precis som det ska. skönt å veta att han mår bra där inne :P

nu ska jag dit igen den 22:a å kolla alla prover, mäta livmodern å lyssna på lilla hjärtat igen =)
blir fler å fler besök nu.. var tredje vecka å sen efter v31 är det varannan vecka.
nästa vecka börjar föräldrakursen oxå, ska bli kul! spännande å se om man känner igen nån. det borde man ju göra.. karlskoga är ju inte spec stort =)

nu ska jag gå till konsum å handla lite frukt, juice å kattmat. får väl se om det slinker ner nån choklad eller nåt oxå ;)

BM

det är inge kul å jobb när det är så fint väder. jag vill va hemma å sola ist =)
gör ju inte saken bättre att man håller på å dö av värmeslag i affärn.. våran ac funkar inte som den ska. typiskt!
har inte gjort så mycket efter jobbet.. ätit nudlar, kollat på färjan å surfat runt lite =)

imorrn ska jag till barnmorskan. jag börjar bli nervös.. vet inte riktigt varför. bebisen verkar ju må hur bra =) ska nog ta lite prover, mäta magen å lyssna på hjärtljud. blir kul =)
pelle har tagit ledigt från jobbet så att han oxå kan följa med. slipper jag gå själv =) kan va bra att han får va med å höra vad hon säger oxå.. jag har ju en förmåga att glömma hälften :P

RSS 2.0