badminton

nu är helgen slut, igen. helgerna går alldeles för fort.. hinner ju knappt med.
igår jobba jag först på dan, på kvällen va jag, pelle, mamma å robban hemma hos morfar å Inga. dom bjöd på mat för å fira alla förlovningar =)
mamma å robban förlova sej i våras nångång, kommer inte ihåg exakt när. vi förlova ju oss i sommras. 
morfar å Inga va i kroatien för några veckor sen, fira Ingas 60-årsdag där nere. När dom ändå va där passa dom på att förlova sej. så gulligt =)
dom har varit tillsammans i 25 år eller nåt.. så dom har ju inte gjort nåt förhastat :P tycker det är rätt coolt, morfar är faktiskt 72 år =) men det kan man absolut inte tro!
så tre generationer har förlovat sej på bara några månader.. inte dåligt det inte!

idag har jag jobbat å sen har vi fixat lite här hemma, jag har lagat mat å pelle har städat =)
sen har vi varit i stråhallen å spelar badminton, va faktiskt skitkul! gick dit å hem, så idag har vi varit riktigt duktiga!
ska försöka spela en gång i veckan.. känner faktiskt redan att jag börjar får träningsverk i armen, kommer inte kunna röra mej imorrn =)

pellets

idag har jag varit ledig, fast jag har varit på jobbet ändå en sväng. va ju tvungen å träffa mamma, hon kom hem från turkland igår =) fick en jättefin tröja!
pelle bjöd mej på lunch idag, kinamat. mums! =) jätte nyttigt, jag vet!
sen va vi nere på willys å handla mat.. gick in en sväng på H&M oxå, hitta en klänning som jag va tvungen å köpa. åkte till Hund & Kattproffsen oxå å köpte en bur som vi ska ha i nya bilen. basse måste åka säkert!
ska förresten hämta bilen imorrn, ´ska bli så skojigt =)

vid halv sju idag ringde det på dörren, det va en gubbe som kom å lämna pellets. ganska mycket mer än jag trodde! hur många säckar som hellst! vägde nästan 3,5 ton..
men nu är alla säckar fint staplade, hälften i källaren å hälften i "garaget". är faktiskt riktigt imponerad över att vi klara det på bara 1,5 timme. men iof, vi är ju ganska starka jag å pelle :P
skottkärran däremot va inte lika stark, den klara inte rikigt så mycket som vi ville att den skulle göra.
nu har vi pellets å elda med i vinter iaf, så vi slipper frysa.

nu är det våran favoritprogram, Hells kitchen :P helt sjukt bra!


dåliga vanor?

idag har pelle å jag ätit nudlar till kvällsmat, igår åt vi nån färdig laxpytt från konsum. vi är inte bra för varann när det gäller mat.. vi är både lata å bekväma =) fort ska det gå!
kan ju faktiskt skylla lite på att jag slutar så sent på kvällarna, känns inte spec kul å börja laga mat halv åtta på kvällen. men vi skulle ju kunna planera mer.
är inte bra för våran ekonomi heller. jag har bott här i fyra månader å vi har inte storhandlat ordentligen en enda gång. det är ju pinsamt! vi bara handlar det vi behöver den dan typ.

till saken hör oxå att ju mer onyttig mat jag äter ju mer sugen blir jag på godis. jag kommer se ut som en chokladbit snart! eller snarare chokladboll..
hmm.. det är inte bra. mår ju mycket bättre när man äter nyttigt, eller jag gör det iaf.
nä, nu ska jag äta en glass. ska börja mitt nya liv imorrn! (det där tror jag inte ens på själv längre)


Amidou

idag har det varit mycket folk i affärn så tiden har gått ganska fort. syrran har varit där å hjälpt mej lite. sen fick hon gå ner på stan en sväng å köpa lite grejer som jag ska skicka till mitt fadderbarn, bla kritor å block.
mitt fadderbarn heter förresten Amidou Togo å han bor i Mali. sist jag fick brev från homom så hade han skickat med en teckning som han hade ritat. så gulligt =) han är bara sex år så det är hans granne som hjälper hans mamma att skriva till mej. inte så vanligt att folket som bor där kan skriva.
i julas skicka jag lite extra pengar i julklapp, får inte skicka paket dit eftersom dom sällan kommer fram. försvinner oftast på vägen, därför är det bättre att skicka pengar så dom får köpa nåt dom behöver.
fick iaf en rapport sen att familjen hade valt att köpa en cykel för pengarna jag skicka. dom har ganska långt till brunnen där dom hämtar vatten så en cykel underlättar verkligen. känns bra att skänka pengar till någon som verkligen är i behov av dom.

höll förresten på å frysa ihjäl imorrse när jag gick till jobbet, va hur kallt som hellst! när jag kom fram till affärn ringde mamma från Turkiet, hon klaga på värmen! den lilla smurfen! här håller man på å frysa ihjäl å hon sitter där å steker i solen, ibland är livet bra orättvist! :P

när vi satt å åt förut kom glassbilen, jag kunde inte låta bli! sprang ut å köpte en stooor blandpåse :)
bäst av allt va att jag fick med en keps på köpet, har på mej den nu. pelle tycker att jag är jättetuff ;)


såhär glad är jag över min keps =)



såhär lessen är pelle för att han inte har nån keps =)

ny bil =)

idag har Pelle varit med mej på jobbet hela dan.. tiden går mycket fortare då =)
han gick ner te willys å handla bröd å grejer så vi käka frukost där, mums! är ju inte så mycket folk på söndagar så vi fick nästan äta ifred iaf.
när vi hade stängt kom pelles pappa å hämta oss så åkte vi iväg å kolla på en bil i bjurtjärn.
en saab 9-5 nånting. skitfin va den! måste faktiskt erkänna det fast jag har varit emot saab förut. skulle ha kollat på en Passat idag oxå men det behövdes inte. fastna för den här direkt.. den är så fin så =)
är ju inte alls van å köra automat men jag vänjer mej nog. skönt å slippa växla.
får bilden nån dag i veckan, antagligen på torsdag eller nåt. då ska vi åka på utflykt :P

när vi hade kollat på bilen åkte vi till stallet å hämta Petronella, gud va jag saknar hästar! vill oxå rida.. luktar så himla gott i ett stall. alla minnen kommer tillbaks från den gammla goda tiden =)
sen har vi varit hos morfar å Inga å fikat.. tog en promenad dit med basse. är  faktiskt riktigt skönt å gå när man väl kommer iväg. pelle är lite seg i starten bara ;)




visst är nya bilen fin?! =)


motion

Nu har inte vi nån bil längre, Pelle sålde volvon igår till nån kille från Karlstad. Så nu blir det att promenera =) gick till jobbet imorrse å sen hem igen. sen gick vi till Lidl å handla. Iof så kan vi behöva lite motion.
Pelle kom ner till affärn idag å gjorde mej sällskap, tog cykeln dit för att det skulle gå lite snabbare. När vi höll på å stänga kom den en gubbe som brukar va inne hos oss å handla. Eftersom jag hade låst såg jag bara att han stod vid dörren å att han sen cykla iväg. När jag kolla ut genom fönstret såg jag att Pelles cykel va borta. Gubbfan hade snott den! Såg att han cykla iväg bort mot kuriren. Pelle försökte hinna ifatt honom men lyckades inte.
Ringde te brorsan så han kom med bilen så vi kunde åka å leta, efter en stund såg vi honom sitta vid Ekeliden å cykeln stod bredvid vid ett träd.
Hade sån lust å ge gubben en smäll! Blev nog lite pinsamt för honom när fyra personer hoppar ur en bil å börjar skälla på honom. Försökte försvara sej med att han skulle ta cykeln till polisstationen eftersom han trodde att den va stulen. haha! jäkla nöt!
Nu vet han iaf att han inte får visa sej i affärn en gång till. Gör han det kommer han garanterat flyga ut fortare än han kom in! Till saken hör oxå att han känner min pappa, dom har jobbat ihop i kilsta.
Han kommer nog känna sej lagomt dum nästa gång dom träffas eftersom han mycket väl vet att det är min pappa...

förresten så laga vi skitgod mat idag.. egna klyftpotatisar, kyckling, lök å paprika i fransk örtsås. Det va hur gott som hellst! :P vi kan bara vi vill!

Imorrn ska vi nog in te örebro med Pelles pappa å kolla på en bil när jag har slutat. En passat :) haha! Pelle är en toffel ;)

jag är dålig..

nu är mamma å robban i turkland =) lite fuskit faktiskt! sitter säkert på nån restaurang å äter mat å dricker vin nu. men det är tanten värd efter allt jobb!
hoppas hon köper med nån present till mej. det gör hon säkert!

idag har jag jobbat som vanligt, syrran har varit där nästan hela dan å hjälpt mej. kul att ha nån å pratat med. eller jag hinner iof inte prata så mycket, lyssnar mest på henne. förstår inte hur människan får luft mellan meningarna =)

jag är dålig, riktigt hopplös faktiskt. kom in en tjej från ekeby blommor i affärn idag, hon skulle lämna ett blombud till Magdalena (till mej alltså) blev något förvånad! är inte så ofta jag får blommor.. absolut inte med bud.
va iaf fem jättefina röda rosor i en brun glasvas å på ett kort stog det "Till älsklingen på 6 månadersdagen"
jag kände mej absolut inte dum! hade faktiskt ingen aning om att det va idag.. lite pinsamt kanske =/
stackars lilla pelle, har han ansträngt sej å fixat blommor med bud å jag står där som ett fån utan å ha köpt nåt till honom.
va iaf jättegulligt gjort, tur att nån här är romantisk  ;)

till saken hör oxå att jag fick ett jättesött kort av honom på min namnsdag å sen glömde bort hans namnsdag som va nån vecka senare. nu är han rädd att jag ska glömma hans födelsdag oxå.. får vi verkligen hoppas att jag inte gör! så illa ska det väl inte bli =) nä, jag får skärpa mej! synd om pelleplutt ju!
jag som alltid har klagat på att alla killar är så oromantiska, kom ju från rätt käft.

får väl försöka fjäska lite här ist.. love you lilla bombom ;) du är världens sötaste!


gonatt

blev ingen medalj för holm, synd! blir nog ingen guld-medalj för sverige alls.. ser ju rätt mörkt ut.

blev en promenad till willys förut, va rätt jobbigt å gå hem sen. men det gick =) när vi kom hem laga vi mat.. potatis, grönsaker, korv (sojakorv till mej, falukorv till pelle) å vitabönor. mums! :P
pelle har lekt frisör idag oxå, han färga mitt hår förut. han är så duktig så ;)

nu ska vi sova, gonatt!

sista dan..

imorrn blir det jobb igen, en hel vecka utan ledighet! skönt att det bara är tre dagar kvar till helgen iaf, heldagarna är ju betydligt kortare än vardagarna =)
igår va vi på stan en sväng å sen i Kristinehamn, kolla lite på bilar å se va vi på Maxi. blir nog varken saab eller volvo, blir nog en passat. iaf om jag får bestämma, men det får jag väl inte iof  =)

idag hade vi en riktig sovmorron, vakna inte förns lite efter elva. längesen jag sov sålänge..
gick upp å käka frukost å sen va jag ute i trädgården å lekte med alla mina djur. dom är så söta när dom luffsar runt här utanför alla tre =)
just nu sitter vi i kollar på höjdhoppsfinalen, bara å hoppas att det går bra för Holm. vore kul om han fick medalj iaf.
sen ska vi ta en promenad till Willys å handla lite. vi behöver verkligen röra på oss, har blivit hur mycket godis å skräpmat som hellst under sommarn. men det ska det bli ändring på nu. just det!

söndag

det här har varit en riktig söndag, har inte gjort nåt vettigt alls =)
va i stugn en sväng på dan, fika lite å gick en promenad med Basse i skogen. Annars har vi inte gjort så mycket, softat framför tvn å käkat pizza till kvällsmat. en perfekt söndag =)
men egentligen känns det inte som söndag, är ju lediga i två dagar till. imorrn ska vi till banken, eller egentligen är det bara pelle som ska dit. jag ska bara följa med som moraliskt stöd :P sen ska vi till hus nr4 å kolla om vi hittar nåt kul, fick presentkort där i förlovningspresent av pelles mammma.
ska greja lite med bokföringen imorrn oxå, känns inte spec kul. men jag måste.
men förhoppningsvis inte allt för länge till :P




hästar på rymmen

idag har vi varit i örebro igen å kollat på en bil. trodde jag skulle bli galen innan vi va framme, en viss person kan tydligen inte läsa kartor. han skyllde på att nån måste ha flyttat på väg 407. syrran va oxå med, tror inte hon va spec glad på Pelle. Vill aldrig mer följa med oss på utflykt =)
blir nog inget med den bilen heller, va iof rätt fin men Pelle vill ha en nyare. Den snåla gubben ville bara ge 15000-20000 för volvon om han skulle få den i byte. ha! glöm det!
efter vår lilla rundtur i örebro åkte vi till Degerfors å gick på marknaden. det är så skojigt, finns massa roliga grejer å titta på. köpte iof bara marknadsgodis å massa ben å grejer till basse =)

när vi åkte därifrån kom det fem hästar å sprang mitt i vägen vid däckson! kunde ju inte bara åka så vi stanna å precis då kom det en tjej som ägde den ena hästen, dom hade rymt från en hage vid botorp. stanna en annan familj oxå så vi hjälpte tjejen som ägde en av hästarna att ta tillbaks dom till stallet.
fick gå med en stor häst som hette Partlandeller nåt liknande, va faktiskt lite läskigt å ge hela vägen till botorp bland bilar när man bara hade grimma å hålla i. tog sin tid å promenera den där vägen för hästarna va hela slut, hade nog sprungit en bra bit. men det gick bra som tur va. kunde ha slutat riktigt illa om nån häst hade blivit rädd eller nåt.
bara å hoppas att alla hästar va ok, kan ju skada sina ben när dom springer så långt på asfalt.
syrran å pelle tog bilen å åkte upp till botorp å vänta, våga inte gå med nån häst =) kanske va lika bra det iof!
saknar faktiskt hästar mer å mer.. synd att det tar så mycket tid bara. men när vi blir av med affärn å jag får ett nytt jobb med normala arbetstider kanske jag letar upp en häst :P

godis

Blir inget med bilen vi kolla på, va inte så fin. eller fin va den väl iof, men inte tillräckligt för så mycket pengar. Men han hittar nog en annan snart. Hoppas det blir nåt annat än en saab, tycker faktiskt inte att dom är så fina.
Va inne på Rusta oxå när vi ändå va i örebro, köpte tandborstar å lite godis =)
hitta en skitsöt väska å ha som transportbur åt katterna! men känns inte spec nödvändigt eftersom det inte är så ofta man tar med sej dom.
Heffe har förresten blivit en liten tuffing, är ingen liten bebiskatt längre =) Pelle hitta en fågel å tusen miljoner fjädrar i vardagsrummet för några dagar sen =/  antar att det va lille Heffe som varit på jakt, Louie är nog för lat för å jaga. Han är lite bakom min lilla LouLou =) han knallar oftast runt i sin egen lilla värld, som en liten gubbe. Brukar säga att han är som Pelle fast i kattform :P

Har grejat lite med bokföring idag oxå, fy tusan va det är tråkigt! förstår inte hur folk kan jobba med sånt där. hoppas verkligen vi blir av med allt det där snart! kanske jag kan skaffa mej ett liv =)
ska bli skönt få tid över till annat, funderar på å anmäla mej till nån kurs med basse. känns som vi behöver friska upp minnet lite.
på tal om kurs.. mamma å robban vill ha med oss på salsakurs :P jag är lite tveksam, vet inte riktigt om det är min grej. men Pelle vill tydligen att vi ska testa, trodde jag faktiskt inte om honom. men det kanske blir kul. haha!
kommer säkert känna mej jättesmidig.

imorrn ska vi på marknad med syrran. blir skoj! finns nog massa godis där, mums! jag har blivit en godisgris! är sugen på godis jämt. Pelle blir galen på mej för att jag tjatar om godis jämt. men det är ju sååå gott ;)

daahh, jag är godissugen! men det vågar jag inte säga till Pelle, då får jag skäll =)


mörk

igår va vi på ABC data å köpte en ny dator. eller Pelle köpte en ny dator =)
skönt å slippa den där dumma datorn vi hade förut, den är hopplös. beror nog på att den börjar bli lite till åren, sen skulle den nog behöva rensas lite oxå. ligger hur mycket skit som hellst på den där.
nu kan jag sitta vart jag vill å surfa, kommer bli hur bra som hellst :P
igår kväll va vi hemma hos mamma å käka kräftor, eller jag åt iof inte nån. är hur gott som hellst men jag kan verkligen inte äta dom. ser så äckliga ut.
sen färga syrran mitt hår, så nu är jag inte blond längre utan mörkbrun.
har så svårt å bestämma vad jag ska ha för hårfärg, men nu blir det nog inte blont på ett bra tag. är inte spec bra för håret å Pelle tycker att jag passar liiite bättre i mörkt =)

nu ska vi åka till örebro å kolla på en bil :P

snart ledig

Jag är trött, men imorrn jobbar jag sista dan sen är jag ledig i fem dagar =) ska bli skönt!
Nästa onsdag åker mamma å Robban till Turkiet så då får jag jobba helt själv. Ska nog börja sola solarium snart, kan ju inte va blekare än mamma! på tal om det så har jag inte varit såhär blek på flera år.. har inte hunnit sola nånting den här sommarn. Känns inte alls bra.
Hoppas jag å Pelle kommer iväg på nån resa i höst, beror på hur det blir med jobb å så. Som det är nu har jag varken tid eller råd att åka nånstans.

Igår la Pelle ut bilen på annons så jag städa den efter jobbet igår. Tog sin lilla tid, hitta både det ena å det andra. Pengar, pennor, chips å massa annat. Hitta förresten ett "brev" oxå, det va kul. haha!
Bara å hoppas att nån ringer å vill köpa den så jag slipper hans tjat om en ny bil.. Motorcykeln är ju borta iaf så han är en bra bit på väg =) sen får vi väl se om det blir en saab bla bla bla eller en audi bla bla bla :P vet att det ska va en kombi iaf, så mycket mer förstår jag inte när han pratar om bilar.
På ett sätt tycker jag att det känns onödigt med en kombi, vi är ju inte direkt nån storfamilj å vi har ingen stor hund. Men men, det kanske är bra å ha när man ska handla eller nåt =)

Idag va syrran å hälsa på i affärn, hon tog en jättefin bild på oss =)


det löser sej..

usch vilken dag, bara en massa regn. va nästan helt dött i affärn idag, inte alls kul å jobba då. tiden går så himla långsamt.
äntligen verkar det som mitt liv som tobakshandlare kan vara över om inte allt för lång tid. kommer nog lösa sej på nåt sätt. just nu struntar jag fullständigt i hur det löser sej, bara det gör det på nåt sätt.

kommer ihåg ett citat jag läste på en killes sida på efterfesten precis efter alex hade gjort slut:
"livet är som en brustablett, det löser sej"
det är nog så, även om det inte alltid blir som man tänkt sej så brukar det mesta ordna sej.
den där meningen hjälpte faktiskt mej en hel del. kan räcka med en sån där liten grej för att man ska tänka till å inse att allt faktiskt inte är kört. så tack för den =)

idag har vi varit på kalas hos Pelles pappa förresten. Patrik å Petronella har fyllt år så vi va där å fika lite. måste åka dit med Basse nångång så hon får träffa Tibben å Urax. Tibben är sååå söt!


usch

idag har vi varit på stan en sväng, fika på Kulan å sen kolla vi runt lite i affärerna.
kom nyss hem från mamma, har varit där å ätit paj =)
Inga fyller 60 på måndag men hon vill inte bli firad så därför kom dom hem till mamma å åt lite mat ist. måste ju få fira lite iaf =)

ibland blir jag så trött, skulle vilja sitta själv i en stuga nånstans! eller Basse, Louie å Heffe skulle ju få följa med =) dom stör inte iaf.
usch, ibland känns allt hopplöst. just nu känns det så, är så trött på allt!

fredag

skönt att det äntligen är fredag, är faktiskt ledig imorrn. då blir det sovmorron =)
idag har vi varit ute till stugan en sväng. är ledig fre, lör, sön, mån nästa vecka kanske ska va i stugan då eftersom morfar å inga ska till kroatien. morfar va tvungen å visa hur pumpen å massa grejer fungerar =)
bara å hoppas att det blir fint väder så att vi kan va där ute. är ju inte så kul om det regnar.

måste berätta en grej förresten. va ute å gick med Basse i onsdags kväll, mötte en gubbe med en ganska stor svart hund på häsängsvägen. precis när vi möttes så börja båda hundarna skälla, gissa vad den där förbannade gubben gör? han sparkar sin hund!! vilken jävla idiot! jag hatar såna människor! är det värsta jag vet!
blev så förbannad så jag kunde inte va tyst, skrek åt honom "tror du det blir bättre av att du sparkar på honom din förbannade gubbjävel"
gubben bara kollar på mej å svarar "bry dej inte om det du" sen gick han.
jag kunde ha mördat honom! stackars hund :( om han kan sparka hunden när andra ser vill jag inte veta vad han gör när han är ensam med den.
har tänkt på den där hunden sen dess, tycker så synd om den!
gud vilken vidrig människa, usch! han förtjänar inte att leva!




stackars Pelle

jobba bara till halv fem idag, skönt å komma hem lite tidigare.
va tänkt att vi skulle åka motorcykel till stugan en sväng, men det blev inget för Pelle mår inte så bra. har lite feber stackarn. väldigt passande eftersom han börjar jouren imorrn, men så äre. hoppas lilla plutten inte blir sämre bara =)

börjar faktiskt längta mer å mer till arvingarna kryssningen i september, kommer bli så kul! då ska vi festa ordentligt =) mikaela längtar nog ännu mer.. haha! hon har mycket å se fram emot :) den tjejen är så härlig!
va längesen jag va ute nu, vet inte när jag va på statt sist. känner faktiskt inte för å gå dit heller, har inte alls haft kul dom senaste gångerna. roligare å ha fest hemma hos nån ist =)

jag förstår inte hur jag stod ut förut.. iq-fiskpinne?

tack

det kan inte va lätt. måste va jobbigt å ta åt sej av allt.
vi får oss en gott skratt iaf, tack för det =)

jobb idag som vanligt, jag har varit på riktigt dåligt humör hela dan. ibland är det bara så.
blev lite bättre när jag kom hem iaf, vi orka inte laga mat så det blev pizza. mums! ibland får man faktiskt fuska lite =)




tatuering?

inatt drömmde jag att jag hade en tatuering. stod Brolle med skrivstil på vaden ;)
så galen är jag faktiskt inte i honom, vill inte ha hans namn på mitt ben.
förstår inte varför jag drömmer såna konstiga saker ibland.. vad kommer det ifrån lixom?
syrran drömmde inatt att jag fick bröstcancer å att hon blev våldtagen. fy va hemskt! blir ju rädd när jag hör sånt där!

skulle faktiskt vilja göra en tatuering, kanske blir nångång.. tror nog att jag vet vad jag ska göra isf. absolut inget stjärntecken eller kinatecken som typ halva sverige har. usch va tråkigt! hur personligt är det lixom?
"Hej jag väljer ett kinatecken som står för lycka, kärlek eller nåt annat tråkigt för jag kommer inte på nåt bättre"
folk får ju självklart tatuera vad dom vill men jag tycker iaf att det känns ganska trist.

idag har det regnat typ hela dan.. rätt skönt faktiskt =) jobbigt när man ska gå ut med Basse bara, men hon kissar rätt snabbt. tycker inte heller att det är spec trevligt ute.

nu ska jag äta glass ;)
 

maxi å lutande stolpe

va hemma hos mamma en sväng idag, va tvungen å hämta en räkning som jag va tvungen å betala idag. skatten på min kära bil! usch, dom pengarna hade jag gärna haft till annat. så fort det finns lite pengar över så ska det komma nån sån där rolig grej, vore ju dumt om man fick behålla pengarna till nåt roligt =)
efter besöket hos mamma åkte vi till maxi i kristinehamn, köpte faktiskt inte så mycket som jag brukar göra där. bara nödvändiga saker, som mat å så. handlar faktiskt inte lika mycket på ica längre, förut va det bara kronhallen som gällde men Pelle har lärt mej att man kan handla på lidl oxå. inte så dumt faktiskt. men jag vill inte köpa allt där, vissa varor litar jag inte riktigt på =)

har gjort klart staketet idag oxå, äntligen! har tänkt göra det i flera dar men det regnar ju bara.. inte kul å stå där å bli blöt. blev riktigt bra faktiskt, men det tog längre tid än jag trodde. va tvungen å klippa buskar å grejer, växer ju träd lite överallt i den här trädgården. den är inte direkt välskött, förstår inte vad det är för några som har bott här innan. verkar inte som dom har brytt sej spec mycket iaf.
men iof, det är inte alla som har en stolpe "inbygd" i huset =) dom som bodde här innan har gjort en liten utbyggnad, å precis där dom har byggt ut står den en stolpe med en lampa på. tydligen va det jobbigt å ta bort den så istället har dom böjt ut stolpen så nu står den å lutar från väggen. måste ha tryckt ut den för att få in alla brädor, det ser inte klokt ut :P
tom grannen stör sej på den, säger att han blir irriterad varje gång han tittar ut genom fönstret å ser våran lutande stolpe. haha! kanske borde ta bort den snart, är inte spec snygg.

förresten, imorrn har vi varit förlovade i en månad. inte dåligt ;)

oviktiga frågor

Vilken färg använder du mest? - svart, rosa
Vem är din motsats? - nån som har ordning å reda
Vilket ord använder du mest? - Pelleeee ;)
Skrattar du mycket? - ja
Har du haft sex? - ja
Har du rökt? - har väl hänt
Har du knarkat? - nej
Har du blivit uttnyttjad? - nån gång säkert
Vad tycker du om otrohet? - usch!
Har du varit otrogen: - ja, tyvärr
Har någon varit otrogen mot dig? - på ett sätt
Har du vaknat av att du gråtit? - ja
Har du gråtit dig till sömns? - ja
Har du ett fladdrigt humör? - kan man nog säga
Hur är du under din mensperiod? - ganska jobbig skulle jag tro
Börjar du gråta lätt? - ibland
Morgonmänniska eller kvällsmänniska? - kvällsmänniska, absolut
Bästa årstiden? - våren tror jag
Hur många bevakare har du på bilddagboken? - har inte bilddagboken
Blir du glad när någon säger något snällt till dig? - ja, självklart
Gillar du musik? - absolut
Favorit: - Brolle, såklart!
Har du lätt för att bli kär? - nja, kanske
Har du tappat minnet någon gång? - ja
Hur är du som flickvän? - ganska krävande, lite vrång, men snäll =)
Är du en mysig person? - när jag själv vill
Om du måste välja mellan kram, kyss eller sex, vad väljer du då? - med vem?
Har du hånglat med en tjej? - nej
Hur många killar har du hånglat med? - ganska många
Skryter du med hur många du har legat med? - nej
Tycker du om barn? - absolut!
Hur är du som syster?  - oftast väldigt snäll tror jag
Hur svarar du i telefon? - Aaaa
Vem av killar och tjejer tycker du är svinigast? - är nog inget skillnad
Är du en partyprisse eller hemmakvällstypen? - hemmakvällstypen
Vem är rolig att festa med? - inte Pelle iaf ;)
Tränar du? - i perioder :P
Skulle du kunna ha dig själv som dotter? - absolut!


fynd

idag har jag jobbat, som vanligt. märks att det är PIP, massa konstiga människor som har varit inne idag med. lite halvfulla med konstiga kläder typ =)
Pelle kom ner vid tolv å gjorde mej sällskap, när vi hade stängt gick vi till Paris å käka lunch, kycklingbaguette. Mums! sen gick vi till folkets hus, hade såna där 10-kronors dagar. sånt tycker jag är roligt.. hitta tre grejer. hade ju självklart hoppats på å hitta mer men der gjorde jag som sagt inte.
förresten, igår va jag nere på stan en sväng. gjorde värsta fyndet! fem par trosor för 87 kr på Lindex. halv reapriset! hur söta som hellst va dom! tyvärr så fatta inte jag att det va halva reapriset så jag kolla bara på lapparna som satt på. hade jag vetat det hade jag nog köpt några par till =)
sen köpte jag en knallrosa tröja på H&M, den va söt!

idag har Pelle lagt ut annons på sin motorcykel, lite synd faktiskt. när han har sålt den ska han lägga ut annons på bilen oxå. sen blir det en ny =) blir kul å se vad han hittar för nåt, får väl se om jag får va med å bestämma nåt. lite kanske =)
måste göra nåt åt min skrothög oxå, den bara står där å kostar pengar. har köpt nån del som ska bytas men det är ju ingen som kan sätta dit den.. Pelle är ju inte direkt nån bilmekaniker :P

bild =)



Pelle å jag på Skansen ;)

sovmorron?

idag är jag ledig en stund på förmiddan, börjar jobba vid två ungefär. hade tänkt att jag skulle ta en ordentlig sovmorron men självklart inte, vakna tjugo i nio =/ så jäkla typiskt!
så nu blir det ingen sovmorron på ett tag, jobbar hela helgen å till veckan öppnar jag nog varje dag skulle jag tro. tråkigt, tråkigt, tråkigt. men så äre..
tänkte att jag skulle sola en stund snart men den där dumma solen försvinner ju bara hela tiden. är väl meningen att jag ska va blekast i stan. får bli solarium snart!

igår höll vi på med staketet en stund igen, blev inte riktigt klart. stackars lilla pelle är helt slut, tror att han har fått reumatism av allt hårt arbete.. haha! klen är vad han är ;)
Basse verka inte så glad över att vi Basse-säkrar området, men så går det när man inte sköter sej!

Igår börja förresten PIP oxå, verka va en hel del folk! många ungdomar som va inne i affärn på dan iaf. några snodde våran fina GB-papperskorg! jävla ungar! har ni inge bättre å roa er med? skaffa ett liv eller nåt! eller köp iaf en egen papperskorg..

RSS 2.0