busunge

idag lekte hannes en av sina favoritlekar, kasta underlägg på golvet =)










onsdag

idag har jag och hannes haft en riktig mysdag.. har gått en promenad annars har vi bara varit hemma. somna en stund i soffan på förmiddan annars har vi lekt hela dan, hannes vill ju inte va still långa stunder så det tar på krafterna att underhålla honom hela dagarna =)
ikväll ska pelle till örebro med sina arbetskompisar.. ska käka på jensen´s och gå på bio, så det blir myskväll för mej och lilla bullen. eller ja, bullen somnar väl vid halv sju som vanligt sen får jag klara mej själv.. köpte tomtegröt på konsum som jag ska äta till kvällsmat. mums =)

fick förresten ett bud på huset idag.. alldeles för lågt tyvärr så det blir inget med det!
så nu är det bara att vänta igen, hoppas det dyker upp nån annan som är intresserad.

imorrn ska jag försöka göra lite mer nytta än jag har gjort idag, ska handla på kronhallen och sen städa. dags att damma igen.. usch, det är så tråkigt! blir ju skitigt på en gång.
lite senare på dagen ska vi premiärgrilla hos pappa =)


tisdag

fick dela säng med en bebis inatt oxå, så mysigt så =)
tror det är femte natten i rad som han sover hos mej, vet inte varför han har fått för sej att han inte ska sova i sin säng. tro mej, vi har verkligen försökt.. förut har han somnat på en gång när han har fått sin välling, dom senaste dagarna har vi hållt på mer än en timme och det funkar inte. han ligger bara och gnäller.. eller skrattar. sova vill han iaf inte göra.. så det har slutat med att jag har lagt honom i min säng, då somnar han på en gång.
vet att många tycker att det är fel.. han får ju precis som han vill. men vad gör det? bättre att han sover än att han ligger och gnäller hela natten. tycker inte man ska va så hård med det där.. vill han sova hos oss så får han göra det =)
ska väl erkänna att pelle inte är lika glad över att ha honom i våran säng som jag är, men det struntar bullen i. han sover där isf :P




måndag

har inte blivit några blogginlägg under helgen, har helt enkelt inte haft lust att skriva.
har haft en hel del för oss under helgen.. kalas hos farmor, kalas hos familjen tyllander och korpen promenad =) säkert en hel del annat oxå som jag inte kommer ihåg just nu..

idag har jag varit på stan med mamma.. köpte ett par adidasskor till hannes, sjukt söta är dom! han såg lite fundersam ut när han fick testa dom här hemma :P
har gått en promenad och handla mat på willys oxå.. blev fisk potatis och äggsås till kvällsmat, gott gott!










fredag

hade en trevlig kväll med tjejerna igår.. käka på folkets hus i storfors och prata en massa strunt som vanligt =)
hannes vakna en stund efter att jag kommit hem och ville inte sova igen.. sluta med att jag la honom i min säng och där blev han kvar hela natten, min lilla mysbebis :P

idag blir det en tur till stan, pelle är ledig eftersom han har haft jour i veckan så vi ska ner och shoppa lite =) hannes har växt ur storlek 68 så det är dags för nya byxor. ska även kolla om jag hinnar nåt för mina presentkort sen ska jag köpa ett nytt solpuder.
i helgen blir det massa kalas igen.. hos farmor och hos familjen tyllander. fika fika fika :P


onsdag

invigning på ica maxi idag, hade det inte varit för att syrran skulle sjunga hade jag aldrig satt min fot där. det finns verkligen folk till allt, får va glad att man har kvar sina hälsenor =)
handlade iaf lite billiga saker och fick en gratis salami.. lyckad dag med andra ord :P

mamma följde med mej och hannes hem en stund efter invigningen, käka korv i bröd och sen fick hon leka lite med hannes när jag städa.
när det va dags för visningen kl fem tog jag bebis och hund med mej hem till pappa.. pelle fick stanna kvar hemma och bli förhörd av paret som ville se huset för andra gången. eftersom det inte är mitt hus och jag antagligen inte har så mycke att komma med tyckte jag det va bäst att pelle fick fixa det där själv, det tycker nog han oxå :P

imorrn ska vi till degerfors och hälsa på caroline och nellie, blir en promenad och lek med bebisarna som vanligt =) på kvällen ska jag till storfors och umgås lite med tjejerna, verkar som det blir pizza på folkets hus. med andra ord ska jag besöka två storstäder på en och samma dag. det ni! ;)

tisdag

denna dag började kl sex, precis som vanligt. tror det sitter en liten väckarklocka inbyggd i hannes som ringer kl sex varje morgon =)
låg kvar i sängen en liten stund och kollade på vakna med the voice när han druckit sin välling, men tyvärr blev det inte spec länge innan han tröttna och ville komma upp och leka.
när vi kom ner slog vi på tvn och sen lekte vi och hade myspys i soffan innan han somnade vid halv nio.. han brukar bara sova 30min men idag sov han 1 1/2 timme, extra trött idag =)

har varit på willys med mamma och handla lite oxå.. sen åkte vi till skoaffärn vid skolgärdet och kollade på skor till lilla bullen men jag hitta inga.
senare på eftermiddan har vi haft kalas här igen, idag va det dags för mamma, robban, morfar och inga att få lite fika. självklart va syrran med oxå, hon kommer alltid på alla kalas ;) haha!

imorrn är det dags för invigning på maxi, syrran ska sjunga så jag och mamma ska dit och kolla.
sen är det "visning" på eftermiddag.. han som va här sist vill kolla igen så jag måste hinna städa lite oxå. nu hoppas vi bara på ett bud, ett bra bud =)

måndag

idag har jag och hannes varit på bvc, 7830g och 69,5 cm blev resultatet =)
på vägen hem gick vi förbi lidl och handla lite.. köpte en päronfestis som hannes fick smaka på, undra va hon på bvc hade sagt om det :P

när vi kom hem sov hannes så jag ställde vagnen på baksidan så han fick sova ute, under tiden passa jag på att leka lite med basse, heffe och louie. kasta lite pinnar som dom jaga..
undra om heffe och louie vet att dom är katter och inte hundar? brukar göra mej och basse sällskap på kvällspromenaden och då passar dom oxå på att kissa och bajsa. ser nog ganska fånigt ut när jag kommer med min lilla djursamling för dom går verkligen bredvid mej hela tiden, tror säkert att dom oxå har koppel =)

annars har vi inte gjort nåt spec idag.. lagat lite mat, blev pastasallad med räkor och lax. mums mums!
tog sin tid att skala alla räkor, men det är så mycke godare än såna man köper på burk.
gick en liten promenad på eftermiddan oxå.. sen har vi bara varit hemma och lekt =)

har tyvärr inga batterier i kameran så det blir ingen "dagens bild" på bullen.
blir en bild på världens gladaste knubbistomte ist :P




söndag

idag har vi varit i botorp på hundutställning, nina va där med zeke så vi åkte dit och kolla lite. gud va mycke hundar! stora som små =)

har nyss haft pappa, syrran, robin, farmor och farfar här på lite fika.. blir mycke fika dom här dagarna, på tisdag kommer mamma och gänget hit =)
pelle är i skogen och fäller träd med sin farfar, pappa och sina bröder. hoppas han kommer hem oskadd :P

hannes tar en liten tupplur i soffan så nu ska jag passa på att vila lite innan det är dags för indoor!


lördag

jaha, då va man inte 23 längre utan 24.. usch va gammalt det låter =) 23 låter mycke yngre!
men men, så tycker jag nog förra gången jag fyllde oxå.
fick den första boken i twilight serien och presentkort på lindex av pelle och hannes igår.. dom är så snälla så <3

idag har vi varit på stan en sväng, kolla efter vårjacka på lindex men jag hitta ingen som jag gilla. får vänta lite och se om det kommer in mer, annars får jag köpa nåt annat för presentkortet =)
köpte faktiskt ingenting på stan.. bara pelle som köpte ett nytt ps3 spel, 459kr! för ett spel? usch va dyrt :P

nu sitter vi och väntar på familjen Tyllander som kommer hit på lite fika.
ikväll blir det kycklingtacos, chips och en förhoppningsvis bra film =)


torsdag

sitter här i min ensamhet och kollar på biggest loser, pelle är på bio i örebro och hannes ligger och sover. hoppas hannes sover bättre inatt än igår.. då vakna han vid halv två och va lite ledsen så han fick sova hos mamma resten av natten :P




onsdag

började dagen med en promenad i det fina vädret.. alla känns mycke lättare när solen är framme. skönt att slippa ha på en massa tjocka kläder oxå, det gillar vi =)
när vi kom hem laga jag lite mat, bulgurgryta till mej och korvsås till pelle. han gilla ju inte bulgurgrytan sist jag gjorde den så idag fick han annan mat =)
har varit på banken idag oxå, det va ju ungefär lika kul som väntat. usch va jag är trött på denna affär! om jag fick dra tillbaks tiden och ändra en sak i mitt liv så skulle det utan tvekan va att vi köpte den där affärn. eller vi och vi..
jaja, skitsamma! som pelle säger, det kunde varit värre.

har varit på träningslagret och kört indoor idag oxå, det va riktigt kul. det är så jäkla skönt efteråt när passet är över och man är helt slut i hela kroppen!
tror jag ska ändra lite på träningen.. tycker inte det känns som pumpen ger spec mycke, visst är det kul men det är ju kondition jag vill träna.
så nu hoppar jag över pump och combat ett tag.. ska köra indoor tre gånger i veckan har jag tänkt.

idag har hannes roat sej med att riva ner alla skor från skostället, han har kommit på att han når dit =)






ja, han är ett litet busfrö ;)

tisdag

idag har jag städat, städat och städat. det va inte alls kul men det känns ganska bra såhär i efterhand =) enligt mäklarn gick det bra på visningen.. den ena familjen hade inte sagt så mycke så han visste inte riktigt vad dom tyckte. dom andra hade varit väldigt intresserade så dom skulle hem och fundera lite och sen höra av sej, så nu är det bara att vänta!

tror hannes tyckte det va lite tråkigt idag när jag bara sprang fram och tillbaks med dammsugaren.. vi har inte lekt lika mycke som vi brukar göra, så det får vi ta igen imorrn!
tur att han har sin lära-gå-stol, det är full fart som gäller! han har inte lärt sej att styra än så han åker iväg med en jäkla fart tills det tar tvärstopp.. då måste vi hjälpa honom att vända sen drar han på igen tills det tar stopp nästa gång. han har kommit på att han kan dra ut lådorna i köket när han sitter i den där, han har också försökt sno saker ur diskmaskinen och dragit ut lådan på spisen som plåtarna ligger i =)





imorrn ska vi som sagt leka en massa och sen ska vi ner på stan en sväng. ska först till banken med mamma och pappa och sen ska vi till revisorn och lämna våra deklarationer.
papper hit och papper dit, jag blir tokig! det tar ju aldrig slut..









måndag

har inte städat så mycke idag som jag hade tänkt.. fick ännu mindre lust när jag såg det fina vädret. gick en promenad en stund efter frukost och sen satt jag och hannes på baksidan en stund och sola =)
mamma kom hit en sväng och hälsa på, hon tog med hannes ut på en promenad för att jag skulle få lite gjort här hemma.. det gick sådär =) åkte till affärn och köpte blöjor sen plocka jag undan lite på övervåningen och damma i vardagsrummet, det är väl ungefär vad jag har gjort idag.
visningen är kvart över fem så jag har ju tid på mej imorrn oxå, det blir nog bra.

nu ska jag fortsätta leka med hannes sen är det dags för pump!


söndag

nog va det lägesen jag va på statt, kände knappt igen stället =) såg inte ut som det gjorde sist jag va där..
kvällen började hemma hos pappa där vi förfesta lite och käka mat från salladsbaren. tyvärr kunde inte mickan va med men vi andra hade trevligt ändå och vi fick ju träffa henne på statt lite senare =)
en riktigt kul kväll blev det iaf.. även om jag måste erkänna att jag inte riktigt tycker att statt är spec roligt. det lockar inte att festa överhuvud taget, håller jag på att bli gammal? ;)

idag har vi grejat lite i trädgården, är dags för visning på tisdag igen. så vi har plockat bort lite skräp som kom fram när snön försvann.
nu hoppas jag verkligen att detta är sista visningen! är så trött på det här.. man vill ju gärna att det ska se så bra ut som möjligt när det kommer folk hit och tittar.
va hemma hos pappa en sväng idag oxå.. hämta bilen som blev kvar där igår och fika lite.

är så jäkla sugen på godis.. bad pelle köpa med nåt när han va på konsum förut, så kommer han hem med en påse malaco truly. usch! han borde veta att jag inte gillar sånt.. eller så är det just det han gör, han kanske valde den för att få mosa i sej hela påsen själv.. för det är precis vad han nyss har gjort :P










lördag

fick lite sovmorron idag, vakna lite innan sex och hade så jäkla ont i magen.. tog en ipren och en alvedon och sen somna jag om igen och sov till kl nio.
pelle fick gå upp vid sex för att ta hand om lilla bullen =)

idag ska vi greja lite här hemma inför visningen på tisdag och ikväll är det som sagt dags för statt.
har fortfarande lite ont i magen men jag hoppas att det hinner gå över tills ikväll..


ikväll du mickan ;)



fredag

idag har jag varit trött hela dagen.. hannes vakna 05.50, då va det bara att stiga upp. han har fått för sej att han absolut inte ska ligga kvar i sängen och mysa som vi har gjort förut när han har druckit upp sin välling. han vill upp och leka på en gång =)
har märkt att allt inte är lika smidigt med honom som det va förut.. då låg han ju bara still där man la honom och hängde bara med som en snäll liten bebis =) nu ligger han absolut inte still där man lägger honom, det är hopplöst att byta blöja på honom eftersom han bara försöker vända sej på mage, han vill inte ligga i vagnen längre, han gnäller så fort han inte får all uppmärksamhet själv, han har tröttnat på sitt babygym :P
hur ska det blir när han bli äldre och kan springa iväg? jösses ;)
men samtidigt är ju allt mycke roligare nu när han har blivit äldre min lilla vrångbulle :P

idag har jag varit på stan en sväng med mamma, handla på willys och sen va vi på systemet. ska på statt imorrn med tjejerna så jag köpte en flaska vin, ska dock inte dricka mycke.. ett par glas bara. med tanke på att jag inte har druckit en droppe sen december 2008 så är det nog bäst jag tar det lite lugnt :P
kul ska det blir iaf! va ett bra tag sen jag såg arvingarna nu så det är väl dags igen =)




en morronpigg liten filur :)


mums





bullen gillar majskrokar ;)

torsdag

träningen igår va vidrig! hade fortfarande träningsvärk sen pumpen i måndags så mina ben kändes som stubbar. tror det va i fjärde låten som instruktören fick nåt ryck och skrek "lägg på tre hack!" efter hon hade sagt att vi skulle lägga på rejält med motstånd.. jösses säger jag bara.
jag trodde på riktigt att jag skulle svimma, benen ville inte röra sej, huvudet dunka och det slog lock för öronen. behöver jag säga att jag va slut efter passet? :P

idag ska jag på EL med caroline, har aldrig testat det förut så det ska bli kul. tyvärr innebär ju det att jag missar combaten.. men men, får ta det nästa vecka =)
annars vet jag inte riktigt vad som händer idag.. ska laga köttfärssås och gå en promenad, sen får vi se va som händer =)


mitt <3


onsdag

igår när vi satt och kolla på tv blev pelle sugen på nåt sött, vet inte hur många gånger han fråga om jag verkligen va säker på att vi inte hade nåt godis hemma. tillslut blev han desperat och började rota i kylen, frysen och skafferiet.. här ser ni resultatet av hans godisjakt:



kanelbulle med vispgrädde. sött va det nog iaf :P

nu har vi nyss kommit hem från en promenad.. bullen va lite gnällig idag oxå, vet inte va det är med honom. han har ju alltid älskat att sitta i vagnen. tillslut gav jag honom en bajspåse han fick sitta och leka med, då blev han glad =) efter en stund somna han och sov tills vi va hemma igen.
ska snart gå ner och hänga en tvätt och sen ska vi nog kolla på sjunde himlen, va längesen jag såg det nu.
lite senare idag blir det indoor med mamma =)








biggest loser

sitter och kollar på biggest loser nu, känns som jag skulle platsa ganska bra där!
riktigt så illa är det kanske inte men lite mycke onyttigt har det blivit den senaste tiden, men inte idag. dags för mitt nya liv igen kanske? :P
har iaf en rejäl träningsvärk sen pumpen igår, känner mej öm i hela kroppen. träningslagret börja med nytt schema på pumpen förra veckan så det va första gången jag testa det igår.. tyckte faktiskt att det va bättre än det förra, riktigt jobbigt men riktigt kul! =)

hade tänkt gå en långpromenad förut men det blev inte riktigt som vi hade tänkt.. hannes ville inte alls ligga i vagnen så det va bara att vända och gå hem.
försökte lyfta upp honom flera gånger och då blev han såklart glad, men såfort vi la tillbaks honom i vagnen blev han arg.. han är lite för tung för att bära under en långpromenad så vi fick helt enkelt ge upp. bullen vann :P



lite skillnad =)







tisdag

idag vakna hannes halv sju.. låg kvar en stund i sängen när han fått sin välling och kollade på vakna med the voice. vid halv åtta hade han tröttnat så då gick vi upp och lekte en stund innan jag käka lite frukost. kvart över åtta tog vi med basse ut på en timmes promenad genom stan, va faktiskt ganska kallt ute.

har nyss fixat pastasallad med räkor och kyckling som vi ska äta ikväll, gott gott! 
lite senare ska jag och syrran hälsa på farfar en sväng, han ligger på lasarettet så vi ska dit och hålla honom sällskap en stund.
nu ska jag fortsätta mysa med bullen, han sitter i mitt knä och kollar på tv =)

måndag

hannes vakna vid kvart i sju idag så det va bara att knalla upp och fixa välling, låg kvar i sängen en stund och sen gick vi ner och kolla på saltkråkan. pelle fick sovmorron eftersom han ska jobba imorrn =)

idag kommer pelle pappa och resten av familjen hit och fikar.. dom har inte sett hannes på två månader så dom tyckte att det va dags nu, tror dom kommer bli förvånade över att han har blivit så stor =)
lite senare idag blir blir det pump och sen blir det nog en lugn kväll i soffan. förresten så spela vi bingolotto igår, jag vann två sverigelotter :P

hannes har morgongympa =)













behöver jag säga att han älskar sin hoppgunga? :P


söndag

varför äter man så mycka bara för att det är påsk? massa mat och massa godis, tror min mage sprängs snart =)
men andra ord har det inte gått spec bra med min viktminskning den senaste tiden.. har ju inte kunnat träna på lite mer än en vecka och av någon anledning är det lättare att äta onyttigt då, iaf för mej.
mår iaf bättre nu så ikväll blir det indorr, ska bli riktigt skönt! har bokat pump imorrn så nu är jag snart igång igen..

pelle åkte nyss iväg på jakt efter bingolotter.. vet inte om  så många affärer har öppnat än men han skulle ta en liten runda och se om han hitta nåt =)
tänkte ta en promenad när hannes har ätit gröt och sen ska vi hem till pappa en sväng.. pelle ska kolla nåt under bilen och det är ju lite smidigare i pappas garage eftersom han har en "grop" så man kan stå under bilen.





basse tar en åktur =)


Glad Påsk!




lilla bullen

bullen va lite ledsen när vi kom hem från pelles mamma, stackars liten.
han va gnällig igår kväll oxå.. vet inte om det beror på att han är lite förkyld eller om det är tänder på g. är iaf riktigt jobbigt när han är ledsen och ingenting hjälper. tycker så synd om honom! :(
han somna iaf vid halv sju så nu hoppas jag att han sover hela natten och att han är lite gladare imorrn, mitt lilla <3




bilder








fredag

igår jobba pelle bara till lunch så när han kom hem blev det en tur till örebro. käka kinamat på marieberg och kika runt lite i affärerna, sen åkte vi till toys r us och köpte en leksak till hannes =)
örebro-trippen avslutade på ikea där vi bara handla saker till hannes.. sängkläder, skålar, matstol och en liten tvättkorg som han ska ha på sitt rum =)

går inte att ladda upp bilder på den här jäkla bloggen. försökte igår oxå men då gick det inte heller.. får föröska lite senare.

idag blir det påskmiddag hos pelles mamma!


RSS 2.0