bra slut

året kunde inte fått ett bättre slut, hannes skrattade nyss för första gången =)
min älskade lilla bulle <3



nytt år

då är snart 2009 över.. har hänt väldigt mycket det här året, både bra och dåligt.
det bästa var ju naturligtvis när hannes föddes, utan tvekan det bästa som hänt mej. något annat som oxå är svårslaget är att vi äntligen blev av med tobakshörnan.
det händer fortfarande att jag får panik när jag tänker på den där jäkla affärn. den höll verkligen på att ta livet av mej..

nu ska jag duscha å greja lite så jag är klar tills vi får finbesök =)



trött

är jättetrött men kan verkligen inte sova.
vakna vid tre av att lilla bullen va hungrig, när han fått mat hade jag jättesvårt att somna om. kolla på klockan sista gången tjugo över fyra, lyckades somna tillslut men vakna halv sex av att bullen va vaken igen.
nu har han somnat igen men här sitter jag =)

lika kallt idag som igår, usch å fy! va ute med basse vid elva igår.. trodde faktiskt att jag skulle frysa ihjäl så det blev bara en sväng runt kvarteret, lär inte bli nån långpromenad idag heller.
ikväll kommer caroline, rickard å nellie hit =) ska laga mat å sen förhoppningsvis äta mat :P
pelle har tyvärr jour så det är bara å hoppas att alla frysar å grejer sköter sej! vore ju väldigt tråkigt om han måste åka iväg å jobba.. nä, så får det inte bli!

nu ska jag krypa ner i sängen å kramas med hannes.
naturligtvis ska jag inte lägga mej i spjälsängen, bullen sover i mammas säng =)




tisdag

idag har jag inte varit ute på hela dan.. hade tänkt ta en promenad med hannes å basse men när jag såg hur kallt det va ute ångra jag mej.
gick ut å hämta ved å tände en brasan ist =)
pelle kom hem vid lunch, skulle ha gjort ett jobb på ett tak idag men han hade ingen lust med det.. inte så konstigt kanske.
så vi har fixat lite här hemma.. tvättat en hel del! gud va kläder hannes har, det är helt sjukt =)

ikväll blir det bingolotto å räktallrik. gott gott ;)






örebro

blev som planerat en tur till örebro med mamma å syrran idag.
tro det eller ej men jag hitta faktiskt en klänning på gina tricot som jag ska ha på dopet, vet inte hur många klänningar jag prova innan jag kunde bestämma mej. skönt att det är fixat nu iaf.
tanken va ju att jag inte skulle handla nåt mer.. men jag va tvungen å köpa nåt till hannes, blev en liten pall, skedar å en vit body som han ska ha under dopklänningen =)
min lilla bebis va hur duktig som helst hela dagen! han låg där i vagnen å sparka med sina små knubbiga ben ;) jag älskar min lilla bulle <3

har inte gjort så mycke annat idag.. lagat lite mat som inte alls blev god. usch å fy! 
kolla på jag ska bli stjärna förut, fattar inte varför jag ska kolla på det där. blir ju bara förbannad! helt otroligt hur folk kan va så sjuka i huvudet.. tvinga sina barn å träna som tokar bara för att dom själva inte lyckats med nåt här i livet. den där pappan som har en son som åker cross borde ju få ett skott i pannan, vilken idiot!
den där stackars killen får inte ens välja vad han ska dricka till maten eller hur han ska se ut i håret. 
nä, usch för såna föräldrar! skott i pannan som sagt =)

nu ska jag nog försöka sova lite. gonatt!

 

för fridens skull..

den här bodyn fick hannes av moster sofia å robin ;)


julklappar

skulle ju lägga ut lite bilder på hannes julklappar.
förutom det som finns på bilderna fick han lite mer kläder, pengar, läragåstol, resesäng, babygym, en matstol å några fler leksaker.
han har tydligen varit väldigt snäll =) tack alla för alla fina julklappar!
pelle å jag fick pengar, en juicecentrifug, knivar, glas, choklad, trisslotter mm
sen fick vi lite egna saker oxå strumpor, mascara, kalsonger, en jättefin ljuslykta som man ska ha doftojla i å lite annat smått å gott =)










idag är det tänkt att vi ska åka in till örebro med mamma å syrran.. får väl se om vi kommer iväg =)
ska kolla efter klänning till dopet, annars ska jag försöka å inte handla nåt.. mina pengar har en förmåga att försvinna från kontot lite väl fort! en hel del brukar gå till bebiskläder.. men nu har han så mycke att jag funderar på hur han ska hinna använda allt, så jag ska försöka hålla i plånboken idag =)


måndag

har varit i degerfors å hälsat på caroline å nellie idag.. tog en promenad till "stan" för caroline skulle köpa en lampa, men den va lite dyrare än väntat så den fick stå kvar i affären =)
usch va otrevliga dom va på presentbutiken eller va det nu heter, passa inte ens å hälsa.
va inne på kronhallen å handla lite oxå, jag handla iof inte så mycke.. mat till hannes å skumtomtar :P

sitter å kollar på hockey nu, frölunda gjorde precis mål. så nu är pelle nöjd.. men färjestad kommer igen =)
jaha, ett till mål till frölunda.. så kan  det gå!


fröken snurrig

igår va vi hemma hos morfar å inga å käka mat.. det va gott! fick marängsviss (stavning?) till efterrätt, va längesen jag åt det. kanske vore nåt till nyår =)
min snurriga mamma glömde iaf sin mobil där, väldigt smart med tanke på att hon inte har hemtelefon. va tänkt att vi skulle åka in till örebro å shoppa lite idag, så jag skulle först åka hem till morfar å hämta mobilen å sen hem till mamma vid tjugo över nio.
gav hannes mat vid halv sju sen gick jag upp å käka frukost. lite efter sju ringde min mobil.. va min käka mor som berätta att vid sju hade morfar kommit hem till henne å berättat att dom ringt på hennes mobil från jobbet å frågat vart hon va nånstans. hon hade kollat fel på sitt schema så hon skulle ha varit på jobbet kvar i sju :P

så nu sitter jag här å funderar på vad jag ska hitta på idag, borde städa men jag har ingen lust! vet inte vart jag ska göra av alla grejer.. känns bara som jag flyttar runt allt. kanske vore dags att ta hit en kontainer =)

nu är tanken att vi ska till örebro ist, får väl se om vi kommer iväg :P


jupolen

pelles kväll slutade nästan som jag trodde.. va ganska säker på att han skulle gå ut å att han skulle komma hem ganska onykter.
ut gick han allt å hem kom han, inte onykter utan totalt aspackad!
kunde inte somna å vid ett börja jag fundera på om han hade ramlat i en snödriva eller nåt så jag skicka ett sms å fråga, han svara "nä, då, vart jupolen"
skicka ett sms till som jag inte fick svar på så tillslut somna jag.. vakna lite efter två å hade då tre missade samtal från pelle. ringde upp men fick inget svar.. ringde igen å då svara min mamma.
dom hade träffat pelle utanför kupolen å tyckte inte att han såg ut att klara sej själv så han fick åka med en kille som skulle skjutsa hem mamma å robban.
efter en liten stund kom en bil med en väldigt full å kritvit pelle =)
han somna i soffan å där blev han kvar.. gick inte å få liv i honom. när jag vakna vid sju låg han i sängen, det va tänt i taket i köket, skafferiet va öppet å det stod en stol mitt på golvet :P har ingen aning om va han har gjort..

behöver jag säga att han sover nu? ska äta hos hans mamma kl sex.. det blir nog trevligt för pelleplutt ;)
haha! tur att han inte går ut så ofta.. händer det såhär sällan kan jag väl stå ut med fullgubben :P










myskväll

nu ligger lilla hannes å sover.. han har legat hos mej i soffan å sovit sen kl åtta men han vakna vid halv elva å fick lite mat så nu sover han i sin säng =)
har kollat på film å ätit chips å dipp, mums mums! tyvärr kan jag inte rekommendera filmen "Scener ur ett kändisskap" trodde den skulle va bra eftersom linus wahlgren är med, bara det gör ju att det är värt att se filmen trotts att den är dålig ;)

ska bli kul å se när å hur pelle kommer hem, han skulle bara ta nån öl sa han först men när jag skjutsa honom tog han med sej en whiskeyflaska. det säger ganska mycket om hur hans kväll kommer sluta :P

nu sitter jag å kollar på Stockholm Horse Show, blir riktigt sugen på att rida. va ett bra tag sen nu..
pelle har sagt att jag kan få en egen häst om jag drar in lite mer pengar, så det lär ju dröja =)




jul jul jul

så va julen över.. nästan iaf.
igår käka vi julmat hos pelle pappa, sen va det julklappsutdelning å kalla anka. efter det åkte vi hem till mamma. blev lite för mycke för lilla hannes, han sov ju mycke mindre än han brukar göra så han va helt slut hos mamma men han kunde ändå inte somna.
vid åtta gav vi upp å åkte hem ist, hannes slockna i bilen sen sov han till klockan tio då det va dags för mat, sen somna han igen =)
vakna första gången kl fyra å fick lite mat, sen somna han igen å sov till kl åtta.
jobbigt med jul när man är så liten =)
fick massa fina julklappar igår, har tagit bilder på allt men det lägger jag ut imorrn. orkar inte nu..

idag har vi bara varit hemma å tagit det lugnt, hannes å jag har legat under en filt i soffan å pelle har målat lite i källarn =)
va ute å gick en sväng med basse förut, det va inte spec trevligt. usch vilket väder!
ikväll ska pelle ta några öl med sina kompisar så jag å hannes ska kolla på film å mysa hela kvällen.


<3


GOD JUL!


kaos

kaos är precis rätta ordet för va det va på stan idag!
vet inte hur länga jag stod i kö på lindex, trodde hannes skulle börja skrika för han va vaken hela tiden men han bara låg där å va så snäll så =)
tänkte gå in på H&M oxå men jag ångra mej när jag såg vilka köer det va till kassorna. hade tänkt byta kläder som hannes har fått men det får jag göra en annan dag..
skulle köpa magdroppar på apoteket men där gick jag inte heller in. va fullt med folk! på apoteket? handla folk julklappar där eller? iof, kanske är kul å få en ask alvedon eller ipren i julklapp =)

tänkte slå in en julklapp när jag kom hem men det gick inte för snurrigapelle har slarvat bort tejpen. jag som har varit så noga med att lägga tejp, papper å snöre i en låda för att inget ska försvinna =)

har badat hannes oxå så han är ren å fin tills imorrn, kan ju inte va smutsig på julafton :P nu ligger han i min säng å sover men jag antar att han vaknat snart.. börjar bli dags för mat =)


onsdag

sitter å väntar på att hannes ska vakna så jag kan ge honom lite mat, sen ska vi ner på stan.
är så typiskt mej å behöva springa på stan dagen före julafton =)
antar att jag inte är ensam heller, igår va det hur mycke folk som helst! många har väl fått lön idag oxå så det kommer säkert va en hel del stresade människor i affärerna..

ikväll ska vi fira jul hos pappa.. klä granen å smaka på skinkan. eller jag ska naturligtvis inte äta skinka.. jag äter inte likrumpa :P






pyjamasmys i soffan efter frukosten =)

tisdag

nu är det snart julafton.. bara en dag kvar :P
känner inte av nån direkt julstämning, men det kanske kommer!

idag har mamma å syrran varit här å hälsat på en sväng, dom ville träffa hannes som vanligt =)
har varit nere på stan idag oxå å köpt julklappar till pelles syskon. pelle älskar att handla julklappar :P
nu har vi nyss ätit lite mat, blev kycklingburgare. riktigt gott faktiskt..

imorrn ska jag ta en promenad ner till stan å köpa strumpbyxor till mej å en body till hannes från lilla w. han måste ju va fin på julafton!




måndag

idag har caroline å nellie varit här.. gick en promenad ner till stan å kika lite.
kolla lite efter kläder till dopet men jag hitta inget, får väl va naken =)

när vi kom hem från stan laga vi lite mat å sen satt vi i soffan å tog det lugnt =)

pelle gick till konsum nyss.. skulle köpa frukt. frukt? han måste ha fått nåt i huvudet :P








sötisar ;)

gonatt

idag har vi köpt julgran, den är inte spec fin men det gör inget =)
imorrn kommer caroline å nellie hit.. blir en tur till stan å sen ska vi väl sitta här å babbla lite skulle jag tro :P

har nyss gjort matlåda till pelle, blev korv å makaroner igen. tur att han inte är kräsen!
hannes har sovit sen kl nio.. skönt att det börjar bli lite ordning med hans rutiner.
nu ska jag släppa ut basse sen är det dags att lägga huvudet på kudden!


bättre finns inte!

söndag

känns konstigt att det redan än söndag, beror väl på att pelle har jobbat torsdag å fredag den här veckan.. helgen brukar ju vara så lång annars.
efter helgerna nu kommer jag å hannes va själva hela veckorna, det blir nog bra. känns som det kommer bli lite mer ordning, nu känns det nästan som det är helg jämt =)

idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. kanske ska köpa julgran å fixa lite här hemma.
har ingen lust att gå på stan eller nåt iaf.

hannes sov bättre inatt iaf.. han vakna å fick ersättning vid tolv sen somna han igen å sov till fem då gick det jättebra å amma. nästa gång han vakna försökte jag amma igen men det gick inte alls! han blev helt vansinnig så det blev ersättning ist.
är lite orolig för att han ska bli dålig i magen om jag byter ut många mål mot ersättning på en gång men jag kan ju inte göra så mycke annat. han måste ju få mat..

nu är bullen vaken =)

bebismat

nu har bebis sovit i nästan två timmar, efter en flaska med ersättning.
ikväll har han varit ledsen, inte alls roligt! försökte amma förut när han va hungrig men det gick inte alls.. han bara skrek så jag gav honom ersättning ist vilket gick mycke bättre. det gluffsa han allt i sej..
visst är bröstmjölk det bästa för små bebisar men det är inte värt hur mycke krångel som helst.
skulle kunna ha is i magen som hon på bvc sa för att försöka få amningen att fungera igen om det bara vore jobbigt för mej.. men det är det ju inte.
tänker inte ha en ledsen å hungrig bebis bara för jag ska vara duktig å amma som man ska göra.
på paketet med ersättning står det "viktigt! bröstmjölk är den bästa maten för det lilla barnet"
som om man inte vet det, löjligt är va det är!
pelle har aldrig fått bröstmjölk å det är väl inget större fel på honom ;)

gonatt!








lördag

tro det eller ej men pelle är faktiskt riktigt pigg idag, det trodde jag absolut inte. robin hade med sej en whiskeyflaska till pappa igår.. ni kan ju gissa vem som drack av den =)
pappa ringde nyss, han hade fått en chock när han gick upp idag å såg hur lite som va kvar i flaskan.
är ingen annan än pelle som dricker whiskey så vi vet ju alla vem som är den skyldiga..
pappa kom inte ens ihåg att han gick å la sej igår, så man kan väl säga att hans kalas va lyckat =)

pelle är iväg å jobbar en sväng nu, va tydligen nåt fel på konsum. pengar pengar :P
jag har nyss matat lilla hannes så nu ligger han å sover. har fått börja ge honom ersättning nu, han blir inte mätt på mammas mjölk längre. han vill äta hela tiden å det funkar inte längre.. dom senaste nätterna har han vaknar flera gånger varje natt å varit hungrig.
ringde till bvc i torsdags å hon sa att jag antingen skulle börja ge ersättning nån gång om dagen eller ha lite is i magen å offra några dagar åt amningen.
igår åt han hur många gånger som helst men va ändå inte nöjd, så jag gav honom ersättning som han gluffsa i sej å sen somna han på en gång.

idag blir det nog ganska lugnt.. ska åka å handla lite sen bara. måste köpa nåt till hannes julstrumpa =)


pulka

har varit på stan med mamma idag.. gick till prisma först för å fråga om dom kunde brodera namn på dopklänningen. tyvärr kunde dom inte garantera att dom skulle hinna få med alla namn innan dopet så vi lämna inte in den där.. är ju inte så kul om dom bara hinner hälften.
fick tips i en annan affär att vi skulle ringa arena reklam, dom har tydligen nån ny maskin som broderar så där ska vi lämna in den 4:e januari. blir nog bra =)

gick runt lite på stan å sen gick vi till Ö&B, köpte en babypulka till hannes som han ska få i julklapp =)
ska till branäs i mars med familjen Johansson/Nyhlén så han måste ju ha en.
självklart ska han inte åka i nån backe :P

ikväll ska vi hem till pappa å käka lite mat, han ska ha kalas idag =)

har inga batterier i kameran, är därför det är lite dåligt med bilder. men det kommer!




julkort

har nyss kommit hem från en promenad i det kalla vädret. trodde jag skulle frysa ihjäl först men det blev varmt efter en stund =)
hannes såg iaf ut att ha det skönt i vagnen, nerbäddat under sitt labantäcke =)

när vi kom hem kom jag på att jag skulle kolla posten, det va en dum idé.
eftersom det sprang runt snorungar här för ett tag sen å snodde våran post köpte vi en låsbar postlåda, vilket vi nu ångrar! låset fryser så det blir helt omöjligt å öppna den, för nån dag sen bröt pelle av sin nyckel.
nu fick jag iaf se att det låg julkort i lådan så då blev jag ännu mer förbannan för att jag inte fick upp den, blev ju nyfiken =) tillslut gick jag in å hämta en grilltång, tänkte att jag kanske kunde få upp dom med den.. efter en bra stund fick jag upp ett av korten. efter ännu en stund fick jag ett utbrott å misshandla lådan med grilltången ist.. så nu ligger det där jäkla kortet kvar där ute. jag hatar våran postlåda!

nu ska jag försöka glömma julkortet å ge hannes lite mat ist =)


vinter

va ute på en promenad med hannes å basse tidigare idag.. va inte lika roligt som det brukar vara. jäkla snö som bara är ivägen =) va inte så smidigt å gå med barnvagnen.
när vi kom hem fick hannes ligga kvar ute i vagnen å sova när jag skotta bort lite av den dumma snön, det va jobbigt! va helt slut när jag va klar..

har nyss gjort matlåda till pelle, fick bli makaroner å korv. inte spec spännande kanske.. men det duger!

när pelle kommer hem från jobbet ska vi åka hem till pappa en sväng. han fyller 45år idag :P grattis grattis! inte långt kvar till 50 nu =)


tisdag

idag är det säkert många som är glada, det har ju kommit snö! tyvärr är inte jag en av dom, jag gillar inte snö.
det är väl iof skönt att det blir lite ljusare men ändå.. det räcker med snö på julafton =)

va nyss ute å kolla posten, hade fått lite kläder till hannes som jag har köpt på tradera. jättesöta va dom, så nu är jag nöjd =) självklart ska det bli en julklapp till lilla bullen.
måste åka till leklådan nån dag å kolla om dom har skedar å sånt där, måste ju ha fina grejer tills hannes ska börja få smakportioner =) när jag har köpt det så har vi nog julklappar till honom så det räcker.. men det är klart, hittar jag nåt mer så skadar det ju inte med några fler =)

prata lite om smakportioner på bvc igår, hon fråga om jag har tänkt helamma tills han är sex månader å det tänker jag inte göra.
men eftersom han har haft lite problem med magen å fortfarande får magdroppar vill jag inte börja med smakportioner än. ska vänta en månad till å sen får vi se hur det blir.. funderar på att byta ut ett mål mot gröt då.

pelle är hemma från jobbet idag oxå, får se om han kommer iväg imorrn.
snart ska jag å syrran åka hem till morfar å inga å hälsa på. va ju ett tag sen dom träffas hannes nu =)


spruta

idag va det sista gången på babymassagen, tyvärr så är caroline å nellie sjuka så vi fick klara oss själva. gick igenom några övningar å sen fick vi svara på frågor om vad vi tyckte om kursen.
alla små bebisar fick ett varsit diplom för att dom har varit så duktiga.. =) fick med mej nellies diplom oxå så det ska hon få nästa gång vi träffas.

har varit till bvc oxå, hannes blev ju tre månader idag så det va dags för vaccination.
det va inte spec roligt.. lilla bullen blev ledsen :( tur att det gick över fort!
annars hade han gått upp bra i vikt å han har växt som han ska.. är 59,5cm nu =)

nu ska jag leka med hannes, han ligger här i soffan å pratar för sej själv :P

cool dude

ibland blir inte bilderna som man tänkt sej ;) <3










tidig

ingen sovmorgon här inte, vakna av att hannes ville ha mat 05.15 å sen dess har jag varit vaken.
har suttit å kollat lite på tapeter, finns ju verkligen hur mycke som helst så det kommer inte bli lätt å välja.

idag är det iaf tänkt att vi ska gå ner på stan en sväng med mamma å syrran, kanske hittar nån julklapp å sen ska vi kolla på present till pappa. vad nu det skulle vara =)
får hoppas att mamma bjuder på lussebulle sen oxå, är ju faktiskt lucia :P

har sett att det faktiskt är några stycken som läser min blogg, betydligt fler än det skrivs kommentarer =)
skriv vilka ni är, jag är nyfiken :P

idolfinal

igår va vi hos våra vänner i degerfors å kolla på idolfinalen, åt god mat å hade trevligt som vanligt =)
tyvärr så vann ju inte calle men det gjorde inte så mycke, vinnarlåten passa faktiskt erik bättre.
såg på facebook att det va fler än vi som störde oss på eriks flickvän! vilken jobbig människa.. va väl för tusan inte hon som vann!
gå in på facebook å gå med i gruppen "Alla vi som tycker att Eriks flickvän skulle gått ner från scen jäveln"
haha! rätt åt den lilla tönten :P

hannes ville inte sova igår när vi kom hem.. han blev ledsen när jag la honom i spjälsängen så han fick sova hos mamma å pappa =) så mysigt så!

idag ska jag nog städa lite å sen kanske åka ner på stan en sväng, måste köpa nåt till hannes julstrumpa. ska nog hälsa på mamma sen oxå, om hon inte har andra planer.
robban är inte hemma så mamma kanske känner sej ensam.. han är i nån stuga å umgås med sina vänner. trodde faktiskt inte att han hade några vänner =) haha!


fredag

nu börjar jag bli galen, har suttit här hemma som en liten mupp sen i måndags!
igår gick jag en liten promenad med basse på kvällen, annars har jag inte gått längre än till postlådan.
nu mår jag iaf mycke bättre, hostar bara lite men annars är jag frisk som en nötkärna =)
pelle hade lite ont i halsen igår men det är bättre idag, skönt att han slapp bli sjuk.

ikväll ska vi hem till caroline å rickard å kolla på idolfinalen =)
caroline hade lite ont i halsen igår så vi får hoppas att hon inte är sämre idag.. men isf hade hon nog hört av sej. så vi hoppas på att dom är friska =)

förresten så har jag glömt skriva här att vi ska flytta, nån som vill köpa ett hus kanske? =)
ska faktiskt bli ganska skönt, vi trivs ju inte med det här huset varken jag eller pelle. så det blir nog bra..
för er som undrar så kommer vår nya adress bli kornvägen 4, vi ska alltså ta över huset som jag är uppväxt i. pappa bor ju där själv nu å han tycker att det är lite för stort, så han ska flytta till lägenhet.
det bästa med flytten är att jag får tillbaks min katt piffen =) ska bli intressant å se va hon tycker om basse, heffe å louie. hon är en riktig surtant den där katten så dom kommer nog lära sej ganska snart att det är hon som bestämmer :P
är ju ganska mycke som ska fixas innan vi kan flytta så det dröjer väl några månader, men efter jul ska pelle kontakta en mäklare så vi blir av med det här kråkslottet =)




louie lånar hannes fotölj =)

svårt att sova..

ibland önskar jag att jag kunde stänga av min hjärna, men det går ju inte. är väl iof tur det..
kan absolut inte sova å alla problem blir så stora när man ligger å försöker somna, så det är lika bra att gå upp.

har legat å funderat på dopet, är så jäkla nervös redan nu! förstår inte hur jag ska klara det där.. är mest orolig för att hannes ska få ett utbrott, vad gör man då?
sen har vi problemet med hans kläder.. vill ju att han ska ha en dopkostym så vi beställde en som vi fick hem igår, den är sjukt söt! men den sitter inte alls snyggt när man håller i honom, byxbenen åker upp över knäna å västen sitter snett. det ser helt enkelt inte klokt ut!
har funderat hela dan på hur jag ska göra å nu har jag bestämt mej. det blir ingen kostym :( den får gå i retur..
får bli dopklänning ist, usch va tråkigt!
ska bli kul å se va pelle säger imorrn, han kommer bli galen på mej å mitt velande =)

nu har jag skickat mejl till företaget om kostymen så nu kanske jag kan sova. ett problem mindre iaf =)

natti!


klappar

hannes sover en stund nu så jag passa på att slå in några av hans julklappar =)



mycke roligare å köpa julklappar i år när jag har honom att köpa till. finns ju mycke roligt man kan köpa till en liten bebis =)
blir inte så många andra å köpa till i år, har lagt ner det där med julklappar inom familjen lite.
pelle ska självklart få en julklapp, det är han värd <3

tråkigt.

tror jag hostar upp mina lungor snart, usch va irriterande det är!
fick ta alvedon inatt oxå, går verkligen inte att somna annars. fryser som tusan..
hannes verkar iaf va frisk nu, är ju det som är viktigast!

börjar bli lite tråkigt å gå här hemma nu.. har knappt varit utanför dörren på tre dagar, har gått till och från postlådan bara. massa frisk luft :P
får hoppas att jag mår bättre imorrn, vore skönt med en promenad.
har ju ingen å prata med här hemma heller, eller det är ju klart att jag pratar med hannes men han svarar ju lixom inte =)
pelle är ju inte lika pratglad som jag är så ibland tror jag att han blir lite trött på mitt babbel, ibland är det ganska tydligt att han inte lyssnar. men det struntar jag i, jag pratar ändå :P
ärligt talat så är det faktiskt roligare å prata med hannes än med pelle, han tittar iaf på mej å ler. pelle kollar åt ett annat håll å säger "mmm" inte jämt, men ganska ofta =)


julklapp

för er som undrar så önskar sej hannes en sån här i julklapp =)

Lumilove Barbapapa nattlampa. Foto: Skärmdump från www.formodesign.se.
Lumilove Barbapapa är barnens nya nattlampa. Den är rund och mjuk. Under dagen är den barnens kompis och hänger med på äventyr och nya upptäckter. På natten lyser den tryggt och färgar barnens drömmar med milt ljus.
Lumilove Barbapapa kan lätt bäras med, den kan sova bredvid barnet i sängen på natten och den laddas enkelt genom att den ställs på sin gröna laddningsplatta.

naturligtvis vill han ha en ljusblå =)



bebis

jag har världens sötaste bebis!







ge mej luft

idag verkar hannes må mycke bättre, han är inte lika täppt i näsan å han är mycke piggare.
skönt att han håller på att bli frisk!
själv höll jag på att frysa ihjäl igår kväll.. hade två täcken å en filt på mej men ändå skaka jag som ett asplöv. lyckades iaf somna efter två alvedon. vakna efter ca två timmar av att hannes inte ville sova längre.. gav honom lite mat å försökte sen få honom att somna om men det gick inge bra.
när jag släckte lampan blev han arg å när jag tände den blev han glad. han "prata" jättehögt å log med sin gulliga lill mun =) så det va bara å kliva ur sängen å lyfta upp den lilla terroristen =)
blev en liten promenad i huset innan han somna efter ca 20 minuter.

idag ska vi ha mysdag igen. hannes har pyjamas å jag ser ut som ett troll med ruffsigt hår å myskläder, men det är faktiskt tillåtet när man är sjuk =)




förkyld bebis

lyckades somna tillslut inatt, även om det tog emot. va ju rädd för att hannes skulle sluta andas..
hade sovit ungefär en timme när jag vakna av att hannes gnällde, gav honom näsdroppar å lite mat sen somna han igen. gjorde samma sak nästa gång han vakna så han somna igen å sov till halv tio. skönt!

tog febern på honom när vi vakna å han hade 37,4 så ingen feber iaf. tur det!
nu ligger han å sover igen lilla plutten.
min hals mår inte alls bra, kan knappt svälja.. hoppas verkligen att det inte är halsfluss utan bara en vanlig förkylning. det märks nog snart..

såg att det jag skrev igår kanske lät lite dumt.. va när vi kom hem från stan som jag kände mej dålig å hannes blev snorig. lät nästan som vi va ute å gick med hannes när vi visste att han va sjuk, men så dum är jag inte =)

nu ska jag bädda ner mej bredvid hannes i soffan å vila en stund!




sömn?

jag kan absolut inte sova, har så jäkla ont i halsen. har nyss druckit en kopp varm mjölk med honung, hade inte varit dumt med en till men mjölken är slut. pelle får köpa mer imorrn.
det värsta är inte att jag håller på att bli sjuk, min lilla bebis mår inte heller bra. han har varit lite gnällig dom senaste dagarna å idag är han snorig å täppt i näsan. har gett honom näsdroppar, sugit ut snor ur hans lilla näsa med en nässug å höjt upp sängen med böcker så det ska bli lättare för honom att andas.
läste på nätet att små barn som är förkylda kan få andningsbesvär så nu vågar jag inte somna.. tänk om han slutar andas!

idag har vi varit på stan med caroline å rickard.. dom kom hit först så det blev en promenad ner till stan. köpte en tröja å en pyjamas till hanne som han ska få i julklapp =)
på vägen hem gick vi förbi konsum å handla lite mat, blev pommes, kyckling å bearnaisesås. sen blev det lite fika å massa babbel som vanligt. tack för en trevlig dag! är så kul att vi har er att umgås med =)

blir tyvärr ingen babymassage imorrn, känns inte bra å gå dit när vi inte mår bra.
vi kommer nog tillbringa dagen i soffan jag å min bebis =)





lördag

idol igår slutade precis som jag ville.. calle å erik i final. perfekt =)
känns som det kvittat vem som vinner, båda är ju riktigt bra. men jag håller nog lite mer på calle.
va tänkt att vi skulle käka kinamat hos pappa igår men det blev max ist, hade ingen lapp från kinarestaurangen å pappa hade en massa kuponger från max :P

idag blev det en morgonpromenad med basse vid kvart i åtta, hannes å pelle låg kvar i sängen å sov under tiden.
har nyss kommit hem från kristinehamn, skjutsa syrran till jobbet å sen blev det ett besök på maxi. pelle köpte en present till hannes julstrumpa =)
hannes sover middag nu, när han vaknar ska han få lite mat å sen blir det en promenad till kyrkogårn.




ljusa slingor

har nyss kommit hem från salong linda, syrran klippte lite på topparna. håret blev ju lite för kort sist så nu försöker jag spara ut så det blir långt igen =)
pelle å hannes fick klara sej själva en stund å det gick bra, lilla bullen sov när jag kom hem å pelle hade kramp i armen :P han måste nog träna lite mer..

ikväll ska vi äta hos pappa å sen ska syrran göra ljusa slingor på mej. har ju haft lite svårt å bestämma mej men både mamma å syrran rösta på ljusare så det får bli så.
pelle har som vanligt ingen åsikt, han tycker att jag ska göra nåt som syns.. han ser aldrig nån skillnad när jag färgar håret, men det beror nog på honom. får väl färga grönt för att han ska se nån skillnad =)

nu håller pelle på med sitt lilla projekt i källarn så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog en promenad när hannes har fått mat.
basse behöver en promenad trotts det tråkiga vädret. sen ska jag nog åka ner till stan en sväng å köpa hårfärg.. blir nog ett besök på kappahl oxå, har en 30% rabattcheck på barnkläder så det blir nog en julklapp till min lilla bebis. blir många mjuka klappar till honom i år ;)


klipp klipp

den här dagen blev nästan som planerat.. har storhandlat å varit hos farmor å farfar men nån promenad hann vi inte med.
har varit en sväng till degerfors hos caroline å nellie oxå, syrran klippte å färga carolines hår.
jag fick underhålla hannes å nellie under tiden =)

imorrn ska syrran klippa mej.. hon har praktik på salong linda nu.
har funderat på ett tag hur jag ska göra med färg, har inte riktigt bestämt mej än så vi får se imorrn va det blir.
har ju haft både svart, brunt å blont. vet inte riktigt vad jag trivs bäst med.. ångrar mej alltid hur jag än gör =)

nu ska jag duscha sen blir det sängen. gonatt.



torsdag

sitter å väntar på att pelle ska komma hem, han är iväg å byter däck å hämtar sin ost :P
hannes sover så jag roar mej med you tube, brukar kolla på vakna med the voice å det bästa är på fredagar när dom ringer upp nån som får en Rapattack! är så jäkla bra =)
pelle tycker att dom är fåniga, jag dör av skratt ! :P

när pelle kommer hem blir det en promenad, sen ska jag nog ringa å kolla om farmor å farfar är hemma. måste ha lite adresser så jag kan skicka iväg inbjudningskorten till dopet.
sen ska vi storhandla, har sagt det i flera dagar nu men nu jäklar är det dags. ikväll blir det potatis, fisk å äggsås =) skulle kunna äta det varje dag! pelle tycker att det börjar bli tjatigt, han får skylla på caroline :P är ju hon som har lärt mej hur man gör =)

idag blir det bilder på mina gulliga små djur :P


Basse


Heffe


Louie


julost

idag ska jag städa lite här hemma.. lika roligt varje gång =) efter det blir det nog en promenad..
pelle ringde förut.. han har vunnit en julost :P haha! när vi va på stan i söndags blev vi bjudna på glögg av några från kyrkan, dom hade en tävling där man skulle gissa vikten på en julost. pelle ville naturligtvis va med å idag ringde dom å sa att han va närmast.. 3g ifrån. så imorrn ska han hämta sin ost på nästan 3kg =)

måste få iväg inbjudningskorten till dopet den här veckan oxå.. har faktiskt ändrat mej lite. ska bara bjuda dom jag vill bjuda, inte dom jag känner mej tvingad att bjuda.
jag måste sluta va som min mamma! hon är expert på att ta hänsyn till vad alla andra tycker å tänker..
är väl iof bra att vara snäll men nån måtta får det faktiskt va =)


världens sötaste björn ;)


tisdag

usch, det här är ingen bra dag.. kändes direkt när jag vakna.
första gången hannes väckte mej va jag så jäkla trött! gav honom mat å sen la jag honom bredvid mej i sängen, prata med honom en stund å sen somna vi =)
naturligtvis blev jag väckt av att mobilen ringde efter en liten stund.

hade tänkt träna med mamma idag men jag tror jag struntar i det. vet ju precis hur det kommer va när jag kommer hem..

tror jag tar min bebis å rymmer!





RSS 2.0