staket

idag har jag jobbat till halv fem ungefär, ganska bra dag faktiskt. va inte så mycket å göra men ändå gick tiden fort.. kan bero på att min kära syster va där å hälsa på. den människan kan prata! haha! hon är så rolig så. förresten så gillar jag inte sura kunder.. vissa verkar tro att det är jag som tar emot beställning, packar paketen, cyklar ut med avin å sen lägger paketet på hyllan i affärn. så är det inte! jag ska bara stå där, se snäll ut å lämna ut paketet till glada å trevliga kunder som har med leg och avi eller sms-kod. inget annat =)

när jag sluta kom Pelle å hämta mej sen åkte vi till cheapy, köpte grejer till ett "staket" :P är trött på att den där hunden håller på å rymmer. Pelle är inte så jätteglad över att jag tvingar honom å sätta galler runt hela gården, men det kommer bli så bra så när det blir färdigt.
när vi hade handlat allt så åkte vi hem å laga mat å sen börja vi sätta upp stolpar. "tyvärr" så va jag tvungen å sticka iväg en sväng å klippa mej =) när jag kom hem så va Pelle klar med alla stolpar.. han är så duktig så =) stackars liten har ont i armarna.. tur att han hade några öl som han kunde dricka under tiden.
försökte faktiskt slå ner en stolpe men det gick inte så bra, orka knappt lyfta den där jäkla släggan.
imorrn ska vi köpa grejer å fästa det där gallret med å sen är det bara å börja häfta fast allt. kommer nog ta sin tid.. men det kommer bli bra när det är klart. skönt å kunna släppa ut vovven utan å behöva jaga henne i halva kvarteret sen.

trött

tror aldrig att jag har varit såhär trött förut, är verkligen helt slut. känns som att jag kan somna när som hellst. hade sovmorgon idag, sov nästan till tio. behövdes nog..

igår åkte vi till lunedet en sväng när jag hade slutat, gick en liten promenad med basse å sen gick vi ner till sjön så att hon fick bada. simma som en liten utter =) hon är så söt så. tror hon tyckte att det va skönt. jobbigt å va en liten hund i den här värmen.
sen åkte vi hem å kolla på Bert, eller ja kolla iaf. Tror inte att Pelle tycker att det är så kul.

ska ner till jobbet om en stund, måste byta av mamma.. hon ska ut å jobba inatt oxå. stackars lilla tanten som får jobba jämt! är så trött på det där affärn nu.. känns inte som jag har nåt liv längre. är man inte i affärn så tänker man på nåt som måste fixas eller beställas. kommer aldrig ifrån det där.. vill ha ett normalt jobb som alla andra har! gå hem kl fyra å sen inte behöva bry sej förns dan efter.
tänk å va ledig varje helg! herregud, det vore ju hur skönt som hellst! så grattis ni som jobbar vardagar sju till fyra. skulle göra vad som hellst för att byta mer er! vad som hellst..
jag skulle kunna bli städerska, jobba på konsum, köra lastbil, jobba på posten, lägga asfalt... ja, vad som hellst!!!!!!!!!
usch, ingenting blir som jag vill längre..

om gud finns så hatar jag honom! han är ond.. så dä så!

hemma igen..

blev inte av med urinvägsinfektionen. I onsdags mådde jag så dåligt på jobbet, trodde jag skulle dö. Mamma fick gå hem tidigare från jobbet så att jag kunde åka till vårdcentralen. Trodde jag skulle få byta medicin för att den andra inte hjälpte. Blev ganska förvånad när hon skicka mej till akuten, mådde ju väldigt dåligt men trodde ändå inte att det skulle behövas. Fick iaf åka dit å göra undersökningar, hade 40 graders feber å högt värde på nåt prov. Så jag blev kvar där.. Fick komma hem igår. Va inte riktigt förberedd på att bli kvar där men så kan det gå..
Fick som tur va ett eget rum med tv. Så där har jag legat i två dygn när dom har sprungit å tagit massa prover.
Tur att Pelle va där å hälsa på mej så mycket. Han är så gullig så =)
Stackarn fick va här hemma själv, tur att han hade Basse å katterna iaf :P Nu mår jag iaf ganska bra, väldigt ont i huvudet bara men det är kanske inte så konstigt..
Hoppas iaf att jag slipper hamna där igen, är inte spec trevligt.. har alltid haft skräck för sjukhus. Hatar den där lukten.. usch! Men iof så vänjer man sej när man är där.

Idag har jag nästan dött av värmeslag ist, har legat inne å kollat på tv. Får man inte göra när det är såhär fint väder men jag orkar verkligen inte va ute.. är nog inte så bra heller eftersom jag trotts allt inte är helt frisk än. Får inte bada heller pga den där envisa urinvägsinfektionen.. så stranden lär det inte bli på ett bra tag. Får väl vänta till nästa sommar =)

Nu ska vi kolla på sommarkrysset å äta cheezballz. Är iof inte spec sugen men nån slinker nog ner ;)

sjuk =/

va på vårdcentralen igår, har fått urinvägsinfektion.. igen. å inatt fick jag feber, trodde jag skulle frysa ihjäl! så idag har jag ätit alvedon hela dan för att orka jobba. va rätt jobbigt men det gick. syrran va nere å hjälpte mej lite, hon ska va med imorrn oxå. tisdagarna brukar va hemska, kommer glass, tobak, paket å tidningar samtidigt. tur att jag får hjälp imorrn annars skulle jag nog inte orka. 

hoppas verkligen jag blir bättre tills på onsdag när vi ska på Rix Fm i Örebro.. mår jag såhär kommer jag antagligen inte orka följa med. vill ju inte missa Brolle! ;)

I September blir det arvingarna kryssning igen! kommer bli så kul =) Mikaela ska dit med sina arvingarna-vänner så jag, Ingela å Anki får dela hytt. Kommer bli hur kul som hellst! :P 
Pelle får va hemma å ta hand om alla djur =)
 

grill & kubbkväll

min blogg har varit dum den senaste tiden, har inte gått å spara inläggen. men nu verkar den funka igen.
den senaste veckan har jag inte gjort nåt spec alls, bara jobbat hela dagarna. hinner inte med så mycket mer då.. är då trött när jag kommer hem att jag bara äter å sover.
igår va jag å pelle på paris å fika med mamma å robban när jag hade slutat, åt en dammsugare ;)
sen va vi på kronhallen å handa lite å sen åkte vi hem å städa. Mamma, Robban, Syrran, Kim, Emil å Malin va här å grilla å spela kubb på kvällen. Kim hade med sin mammas hund Inka oxå, en jättefin svart schäfer. Hon är så go.. men hon ser lite farlig ut så lite respekt har jag allt för henne =)
senare på kvällen kom Patrik å Maria över en sväng.. då hade Pelle redan druckit för mycket :) Robban å hans barn kom sen på att dom ville bada så dom gick över till Patrik å Maria å hoppa i poolen. Usch! måste ha varit hur kallt som hellst! 
Pelle va inte med å bada.. han försvann ett tag. Först till toaletten å sen till sängen. haha! orutinerat ;) men han vakna faktiskt till lite senare.. trodde jag inte. Robban mådde inte heller bra när jag skjutsa hem dom.. va tydligen inte spec pigg idag han heller. självklart så skyller han på Pelle å hans supergrogg vilket iof är ganska förståligt. tror vi får låta nån annan blanda drinkar i fortsättningen, brukar inte sluta så bra när Pelle har det ansvaret :)

Idag har Pelle varit sådär glad å trevlig som bara han kan vara dagen efter.. jäkla gubbe! får väl skylla sej själv när han dricker sådär mycket =) men som tur är har han skärpt till sej lite nu, ska inte tro att han kan gå runt här som nån sur gammal 80-åring :)
Snart kommer Pelles pappa å resten av familjen hit å fikar.. blir nog trevligt. har inte träffat dom spec många gånger. jag har köpt muffins.. mums! :P 

brolle!!

Har nyss kollat på allsång på skansen, Brolle va ju där! herregud! han är så sjukt bra, finns ingen som sjunger lika bra som han. finns nog ingen som är så snygg heller ;) hans nyaste skiva är så jäkla bra! kan nästan inte lyssna på den utan å börja gråta, men det gör jag bara i smyg. när inte pelle ser :) annars skulle han bara retas!

i helgen va vi i stockholm förresten, åkte dit i torsdags å kom hem i lördags. va mysigt! bodde på scandic mitt i stan. hur bra som hellst. å god frukost! mums! pelle slog nog rekord i bacon ätning ;)
på tors kväll va vi på gröna lund, åkte faktiskt inga karuseller.. bara spökhuset å kärlekstunneln ;) fattar inte vad jag skulle in i det där jäkla spökhuset å göra. dog ju nästan.. usch!
åt mat på nån restaurang där, bakad potatis.. inte helt fel =) tog massa lotter å grejer oxå, så vi vann en del. sen köpte vi varma chips =)
på fredan gick vi på stan en sväng å sen va vi på skansen.. massa söta djur! aporna va hur coola som hellst!
på skansen åt vi världens äckligaste mat.. värsta jag har varit med om! gick absolut inte å äta :( men mjukglassen vi köpte va mums! ;)
sen åkte vi till hotellet en stund å sen gick vi ner på stan. nu kan jag avslöja en av hemligheterna.. vi har förlovat oss ;) i kungsträdgården.. haha! så mysigt så =)
åt kinamat senare på kvällen, längesen jag va så mätt. snåla inte direkt på maten, gott som tusan va det!
låter nästan som vi bara har ätit hela helgen, men det är vi faktiskt inte gjort.. bara nästan ;)
va en mysig helg!

igår å idag har jag jobbat hela dagarna men imorrn är jag ledig. då ska jag klippa mej å sen ska jag te karlstad med mikaela. är ju rix fm festival. Brolle ska dit! herregud! har bara sett honom på riktigt en gång förut, kommer antagligen svimma, eller iaf börja gråta. gjorde jag sist jag såg honom..
är lite störd, jag vet! å lite besatt kanske.. men han är ju såååå söt ;)

RSS 2.0