söndag

igår va vi i sommarstugan och hälsa på morfar och inga. satt i solen, grilla, fika och gick en liten promenad mellan skurarna. synd att det inte va fint väder hela tiden men man ska väl va glad för den sol man får =)
på kvällen blev det riktigt lugnt.. kolla på sommarkrysset sen blev det sängen. va så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen..

idag har vi varit ute på en långpromenad i det fina vädret.. gick ner till sjön en sväng så att basse fick bada lite =) när vi kom hem käka vi lunch och sen åkte vi hem till mamma eftersom det är morsdag idag, hon fick två trisslotter och en påse maltesers =) tyvärr blev det ingen vinst men det va ju ganska väntat..




 

lördag

uppe i tid idag oxå, bullen struntar i om det är helg eller inte =)
låg kvar i sängen en stund och kolla på barnprogram innan vi gick upp.. nu sitter bullen på golvet och leker med sina leksaker och pelle ligger kvar i sängen och sover.
han sa att jag får sovmorron imorrn om jag vill men det vet vi ju hur det brukar bli med den saken.. jag ligger bara och lyssnar efter vad bullen gör så nån vidare sovmorron brukar det inte bli =)

idag ska vi till stugan och grilla, synd bara att det blev så dåligt väder! ville ju ha sol.. men men, får hoppas att det inte regnar iaf.
annars blir det nog lugnt ikväll som vanligt, hade ju sett fram emot melodifestivalen men det känns ju ganska meningslöst när sverige inte är med. får bli sommarkrysset med måns ist ;)

på tal om nåt annat så känns det ganska bra att jag slipper fundera så mycke på framtiden.. eller ja, om det går som planerat vill säga. har nästan haft lite ångest över vad jag ska hitta på när mina dagar är slut och det är dags för bullen att börja på dagis, men nu vet jag som sagt. kommer bli kanon ;)


fredag

idag har jag och bullen haft en riktigt skön dag. gick upp vid sju, lekte lite samtidigt som vi kolla på vakna med the voice, åt lite frukost och vid halv nio gick vi upp och vila en stund. vakna av att pelle ringde kl 10 =)
när vi hade vaknat till städa vi lite och efter lunch gav vi oss ut på en två timmar lång promenad.. basse va med så det blev ingen pw direkt, luffsa på i ett lagomt tempo.
när vi gick genom ekmansdalen passa basse på att tag sej ett liten dopp, inte ofta hon simmar men idag tog hon några simmtag i den lilla bäcken. kom en polisbil och åkte förbi på cykelbanan när hon simma runt men dom kolla bara på henne och skratta.. trodde väl att det va en utter :P

idag har pella äntligen fått sin tv så nu slipper jag hans tjat om en större tv =)
nu måste vi ha en ny tv-bänk oxå eftersom den vi har nu är för hög för tvn.

lyckades äntligen få tacos till kvällsmat, riktigt gott! nu sitter vi och kollar på talang och käkar lite chips.







bullens nya hobby, låter jättekul när man kastar den där pinnen i golvet =)



eftersom vattnet i ekmansdalen inte är spec rent blev det ett bad för basse
när vi kom hem =) på tisdag blir hon nakenbasse igen ;)

torsdag

igår hade jag en jättetrevlig dag i nora med tjejerna. käka på en jättefin pizzeria.. satt helt själva i källaren med fin salladsbuffé. efter pizzan köpte vi noraglass och sen gick vi en promenad längst stranden. glömmer lätt bort hur fint det är i nora, och glassen är ju sjukt god =)
den hela avslutades med lite tjejsnack hos jenny innan jag, mickan, ia och annki hoppa in i bilen och begav oss hemåt.

idag har jag och hannes varit på öppna förskolan igen.. det va trevligt som vanligt. hannes lekte tills han blev så trött att han nästa somna i mitt knä.
har hälsat på mamma idag oxå, det är ju tantens födelsedag! Grattis Bobbo ;)

nu ska jag hänga tvätt och sen blir det en dusch!




påväg mot sitt mål, Basse :P

onsdag

leka leka leka ;)










tisdag

första natten på länge som jag inte har haft min lilla bulle i sängen. pelle sänkte spjälsängen igår för han tyckte att vi skulle testa att lägga honom där och det gick ju bra. han vakna kl fem men då la jag honom i min säng så vi somna om och sov till kl sju =)
pelle har svårt att förstå hur jag kan sakna hannes när han ligger 30cm ifrån mej.. men grejen är ju att han inte ligger i min säng, kan ju inte krama honom =)

idag har vi varit på öppna förskolan igen, tycker faktiskt att det är riktigt kul att gå dit. lär känna lite nya människor och det märks verkligen att hannes har roligt.. så fort jag sätter ner honom på golvet kryper han fram till nån korg och plockar ut en massa leksaker. tycker han är på bättre humör dom dagarna vi har varit där.. han börjar ju bli stor bebis nu så han behöver väl aktiveras lite mer.
efter öppna förskolan åkte vi hem till mamma en stund innan hon skulle till jobbet, efter det åkte vi hem och plocka undan lite och sen lekte vi tills hannes blev så trött att han somna i mitt knä precis innan pelle kom hem =)

imorrn ska vi till nora och hälsa på jenny, ska bli kul! jättelängesen jag va där.. måste ha varit i sommras för jag kommer ihåg att jag hade en rejäl mage när vi satt nere vid sjön i nora och käka sallad =)


vällingfrukost ;)




måndag

det här har varit en ganska jobbig dag för lilla hannes, han har inte alls varit på bra humör. beror nog på tanden som är påväg upp.
har iaf varit ute på en promenad idag, käkat lunch på altanen, lekt en massa och haft myspys i soffan =)

pelle kom hem lite tidigare idag eftersom jag skulle till KPMG på ett litet möte.. stod klar när pelle kom så vi sa bara hej, hej då i dörren innan jag åkte iväg. blev lite stressigt men jag hann!
tack Inga för att du följde med som min och mammas hjärna :)
fick iaf veta att skatteskulden inte är så stor som vi trodde, våran kära revisor hade gett oss fel siffror. det tackar vi för! även om det fortfarande handlar om mycke pengar så är det iaf inte lika illa..
såg förresten att tobakshörnan har stängt, står stängt tills vidare på dörren. tyvärr så va det väl inte helt oväntat, det gick inte bra för oss på slutet och jag har förstått att det absolut inte har gått bättre för dom nya ägarna.
tycker självklart synd om dom men gud va glad jag är att det inte är vi som äger stället! vilken mardröm!

imorrn är det dags för babycafé igen, blir kul för hannes att få leka av sej lite =)


efter en timmes gnäll somna han tillslut, helt utmattad. stackars min lilla bebis!

söndag

kanske är dags att uppdatera lite vad som har hänt i helgen..
igår va vi hos caroline, rickard och nellie. blev grillat till lunch med paj till efterrätt, riktigt gott! satt på altanen och njöt av värmen nästa hela dan.. hannes och nellie satt på en filt och lekte.
hemma blev det en lugn kväll i soffan med micropizza och sommarkrysset =)

idag vakna hannes kvart i sju, låg kvar en liten stund men sen va det bara att gå upp. käka lite frukost och sen lekte vi hela förmiddan. efter lunch tog hela familjen en timmes tupplur i soffan =)
på eftermiddan kom mamma och syrran hit en stund, fika och lekte med hannes. det är ju aldrig så att nån kommer hit för att umgås med mej och pelle :P
efter fikat åkte vi in till degerfors och hämta en tavla som syrran har köpt av caroline.

nu har hannes tagit natten och pelle är iväg och köper mat på sibylla. jösses va vi har ätit den här helgen.. grillat x2, fika x2, micropizza, smörgåsar, chips och lite godis.. köpte en påse hjärtan igår som vi aldrig öppna. är inte helt omöjligt att den öppnas ikväll ist ;)
ska nog gömma mej i vassen i sommar!

har äntligen fått tillbaks min kamera. eller ja, syrran glömde den hemma så jag fick hämta den själv.. så nu blir det nya bilder på mammas lilla bulle ;)







visst är han söt i sina nya solhatt? ;) lägg märke till hans goa knubblår ;)


fredag

hade hoppats på fint väder idag så att jag och bullen skulle kunna va ute lite men så blev det ju inte. istället har vi varit inne och lekt hela dan förutom att vi va till maxi och handla lite på förmiddan.
efter lunch tog vi en liten tupplur i soffan och sen va det dags att leka igen. han kan verkligen hålla på hur länge som helst.. är ganska tydliget vilka leksaker som är hans favoriter.
nu har han börjat kasta iväg leksakerna, krypa efter dom för att sedan kasta iväg dom igen =)
lilla gullebullen ;)

blev grillat till kvällsmat idag, gott gott! det blir det även imorrn då vi ska äta grillat till lunch hos våra vänner i degerfors. blir kul för hannes och nellie att leka lite igen.. om dom nu vill va snälla mot varann. förut va det nellie som va lite elak mot hannes, nu ger han tydligen igen.. drar henne i håret och hänger i hennes kläder. undra hur det kommer bli när dom blir större, kommer blir slagsmål :P




tävling



 

"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett valfritt paket namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 6/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"


torsdag

idag har vi lekt med caroline och nellie hela dan =) dom kom hit vid åtta då fick bebisarna lite mellanmål sen gick vi till öppna förskolan. märktes att både nellie och hannes tyckte att det va kul.. roligt med alla nya leksaker =)
gick hem direkt efter sångstunden och det tog inte lång tid innan det snarka i vagnarna :P
när vi kom hem passa vi på att äta lite mat innan hannes och nellie vakna och fick lite lunch. när det va klart tog vi en promenad ner till stan.. jag köpte en solhatt och ett par shorts till hannes och caroline köpte joggingskor på team sportia.
en trevlig med andra ord =)

imorrn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det återstår att se!

onsdag

idag åkte vi in till degerfors direkt när hannes ätit frukost.. gick först en promenad och sen när vi kom hem fick bebisarna mat och sen käka vi spenatsoppa. mums =)
satt på altan och det va verkligen jättevarmt! skönt att det börjar bli sommar..

vid ett åkte vi hem för vi hade tid på BVC halv två för 8-månders kontroll. det gick kanon som vanligt, hannes klarade hörselprovet bra =)
hon tyckte att jag skulle börja ge hennes smörgås till mellanmål ibland så när vi kom hem skar jag bort kanterna på en limpsmörgås, bredde på smör och skar i små bitar. behöver jag säga att han tyckte om det?
har aldrig sett honom tycka om något så mycke, han skratta samtidigt som han åt och sa mmm mmm hela tiden :) så smörgås kommer han garanterat få fler gånger..
har inte vågat ge honom det förut eftersom jag har varit rädd att han ska få i halsen men det ska tydligen inte vara nån fara om man skär i små bitar.

imorrn ska vi till öppna förskolan med caroline och nellie. ska bli kul och se vad dom tycker om att leka med lite större barn =) hannes och nellie alltså.. lät som jag mena caroline, hon har nog inga problem att leka med större barn ;)

tyvärr blir det ingen bild på bullen idag, syrran har lånat kameran.
blir en bild på pelle när han renoverar sovrummet ist =)


tisdag

idag har jag och hannes varit på babycafé, det va riktigt roligt. märks att han tycker det är kul.. spännande med en massa nya leksaker och massa bebisar att kolla på=)
hannes somna när vi gick hem så han fick sova ute i vagnen innan det va dags för lunch. efter maten städa vi lite och sen kolla vi på familjen annorlunda.

gick en promenad på eftermiddag, hälsa på pappa en sväng. sen gick vi förbi komsum och skulle köpa blöjor men dom va såklart slut.
syrran har varit här och hälsat på en stund oxå, hon har inte sett hannes på ett tag så hon tyckte att han hade blivit stor =)

imorrn ska vi till degerfors och hälsa på caroline och nellie, sen är det dags för hörselkontroll på BVC.











måndag

denna måndag började tidigt, kvart i fem för att vara exakt. trodde bullen skoja när han väckte mej så tidigt men det gjorde han ju inte.. va bara att byta blöja och fixa välling, sen upp och leka =)
som tur va insåg han hur tidigt det va så vid sex somna vi i soffan och sov till kvart i sju.

efter frukost gav vid oss ut på en promenad och efter lunch åkte vi ner till stan och träffa mamma. va på banken och sen kika vi runt lite i affärerna, köpte en klänning på lindex.
annars har vi inte gjort så mycke idag.. hannes har varit väldigt gnällig, stackars liten! tror det beror på att de är en liten tand på g.

nu ska jag kolla klart på "svenska hollywoodfruar" och mosa i mej en till muffins ;)





söndag

usch vilken tråkig söndag! hade ju hoppats på lika fint väder igår så vi skulle kunna va ute lite men så blev det ju inte.
pelle har grejat lite i sovrummet på förmiddan och nu är han hos sin farmor och fäller ett äppelträd. stackars pelle bara jobbar och sliter =)
hannes somna vid tolv och sover fortfarande.. har har tydligen utökat sina sovtider, igår sov han ju i två timmar eftersom han somna direkt när vi åkte från stugan och sov 90min här hemma. är iof bra för då hinner jag fixa lite under tiden, har nyss slängt i en tvätt, plockat ur diskmaskinen, kokat nappar och plockat lite i köket och vardagsrummet.
pelle skulle stanna på kronhallen och handla lite så när han kommer hem ska jag laga lite mat.. blir köttfärssås till pelle och quornsås till mej, mumselimums ;)

sa till pelle att jag kan spackla sen när han är klar med alla gipsskivor.. det verka inte så populärt. han tror verkligen inte att jag klarar av sånt där! han tror att jag bara kommer kladda och sen tröttna efter fem minuter. hej jag heter magdalena och jag är fem år!
men men, vill han inte ha hjälp så får han skylla sej själv ;)




lördag

blev rätt sent igår så idag va det inte roligt när hannes vakna halv sju! hade gjort vad som helst för att få ligga kvar en timme till men bullen ville leka så det va bara att gå upp och plocka fram leksakerna =)
pelle låg kvar till kvart över nio, vissa har det bra!

gick en promenad med basse på förmiddan sen åkte jag, mamma och hannes ut till stugan och hälsa på morfar och inga. gud va jag längar till sommarn nu! vill bada och sola =)
på hemvägen somna hannes i bilen så jag la honom i vagnen direkt när vi kom hem och där låg han kvar i 90min. skönt och sova ute! =)

nu har vi precis kommit in igen, har lekt lite på gräsmattan. pelle skulle klippa gräset så jag tog på hannes kläder och la ut en filt på baksidan, hann väl sitta där i tre minuter innan pelle kom och sa att vi skulle flytta på oss.
vi har hur stor trädgård som hellst men han va tvungen och börja klippa precis där vi va! inte på framsidan eller någon annanstans på baksidan. nä, precis vid altan när vi satt! vrånga gubbe!
så vi tog med basse och gick till framsidan ist.. hannes fick hålla i basses koppel. det tyckte han va roligt =) såfort basse rörde på sej höll han i allt han orka :P
tror basse har fått en ganska bestämd liten husse ;)


gräs är spännande..


inte ofta basse ligger så nära hannes =)


hannes tycker att basse ska ha koppel inne oxå..


stackars basse, husse är sträng =)





Grattis Basse!

idag är ingen vanlig dag för det är BASSES födelsedag, hurra hurra hurra!


<3


Bröllop!

bröllopet igår va jättetrevligt! dom va så fina allihop, både brudparet och brudföljet!
hade faktiskt inte räknat med att jag skulle fälla några tårar men det gjorde jag allt =)
efter själva vigseln va det tipspromenad på vägen mot ladan, sen skåla vi för brudparet och sen va det mat och tårta i ladan.
lovar att jag blev förvånad när dom läste upp vinnaren av tipspromenaden.. "vinnaren med alla rätt som gissa närmast på utslagsfrågan är: Magdalena" haha! där ser man =) fick en chokladask och champagne som pris.

blev nästan sugen på att gifta mej när jag såg annikas fina klänning. jag som alltid har sagt att jag inte vill ha nåt stort bröllop ;)


påväg ner till platsen där vigseln skulle hållas.


fina brudparet.


tärnorna Mickan & Ia. Annki & Fredrik. bestman Tony.


precis innan skålen. tyvärr blev bilden suddig =/


presentöppning.


dansen.


avslutar med en bild på mina kära tremänningar Tony och Jenny =)

onsdag

har nyss vaknat efter en liten tupplur i soffan med hannes. han är väldigt noga med sin morgonrutin.. välling direkt när han vaknar och sen gröt kl nio, spelar ingen roll om han som idag vaknar halv sex eller kl sju, han ska ändå ha gröt prick klockan nio.. då ringer hans grötklocka =)
efter gröten lägger vi oss i soffan och myser, inom tio minuter sover han som en liten gris. eftersom han ligger på min mage vill jag ju inte resa på mej, vilket alltid leder till att även jag somnar :P

idag är det äntligen dags för annika och fredriks bröllop! hannes får stanna hemma med pappa eftersom han inte verkar helt frisk.. han har inte kräkts nåt idag men han va lös i magen igår och han är väldigt gnällig vissa stunder. så det är nog bästa han får va hemma och mysa med pappa =)
tydligen så blir en del bebisar dåliga i magen när det är tänder på g.. så det kanske är därför han mår lite dåligt, då är det ju inte spec konstigt att han är extra gnällig. stackars bullen!

ska iaf bara hålla oss inne idag oxå.. blir en lek och mysdag, precis som igår =)
måste ju hinna göra mej iordning oxå eftersom jag ska åka nästan direkt när pelle kommer hem från jobbet, han är i örebro idag så jag hoppas han kommer hem vid fyra. igår kom han hem vid fem men det får han absolut inte göra idag! =)

ska väl avsluta med att skriva GRATTIS till annika och fredrik på eran stora dag!
bilder från bröllopet kommer imorrn =)



tisdag

lite sjukdom har aldrig hindrat bullen från att härja! säga vad man vill om den lilla godingen men vild är han iaf =) han lyckas sno med sej allt han ser när han är ute på upptäcktsfärd med sitt lilla fordon :P
han har oxå kommit på att han kan dra sej upp lite med hjälp av tv-bänken.. i förrgår slog han på pelles ps3 och idag har han höjt och sänkt ljudet på tvn =)
nu står han och försöker komma in i kaminen samtidigt som han skriker mamamamamama ;)








måndag

idag har vi haft besök av caroline och nellie. gick en promenad ner till stan och hämta lite post i tobaksaffärn och sen gick vi till kronhallen och handla lite.
när vi kom hem fick bebisarna lunch och sen laga vi kycklingtacos till oss =)

hannes kräktes flera gånger i eftermiddags, nog för att han brukar göra det ibland men inte så mycke som idag. han har oxå varit lite gnällig och väldigt mammig.. har dragit i mina kläder såfort jag har satt ner honom så idag har mina armar fått lite träning, han väger ju inte tre kg längre :P
tillslut somna han i mitt knä vid fem, då va han kallsvettig i pannan så det verkar ju tyvärr som att bullen håller på att bli sjuk! stackars liten =/
ska till nora och hälsa på jenny imorrn men vi får väl se hur det blir med det, beror på hur han mår. kanske är bäst att stanna hemma så han förhoppningvis är frisk på onsdag när vi ska på annika och fredriks bröllop. kan ju va nåt tillfälligt bara, imorrn kanske han är frisk som en nötkärna. det återstår att se!





söndag

blev ingen korpenpromenad idag.. hannes somna i soffan och när han vakna hade vi ingen lust att stressa iväg. stanna hemma och lekte lite ist och sen åkte vi till kronhallen, eller ica maxi heter det ju faktiskt =)
hannes somna i bilen när vi handlat klart så när vi kom hem tog jag ut vagnen så han fick ligga ute i solen och sova en stund.

har varit hos mamma en sväng idag oxå, hämta några papper och fika lite.
tanken va att vi skulle grilla kyckling till kvällsmat idag men när vi hitta rabattkuponger från max i brevlådan kom vi på att vi inte orka laga nåt mat =)
så nu har vi precis mosat i oss en massa skräpmat, är proppmätt trotts att jag bara åt lite mer än halva burgaren.

 

lördag

hmm.. vart ska jag börja? igår va vi på kalas i bråten, nina fyllde 50 så det va massa god mat och fika. tanken va att jag skulle åka hem ganska tidigt med hannes eftersom han är van att sova kl 19 men han somna i mitt knä så vi blev kvar till 23. pelle fick jag dock inte med mej, han kom hem vid två =)

idag har vi varit på marknad, som vanligt köpte vi bara massa gottigt ;) godis, munkar och en hamburgare till pelle. hannes fick nöja sej med en ballong, men han verka ganska nöjd med den så han tänkte nog inte på att han missa både godis och munkar :P
annars har vi varit hos pelles mamma idag och käkat lite mat.. gott va det och mätta blev vi, lite för mätta faktiskt. men så brukar det ju bli när man är borta och äter gott =)

nu ska jag snart krypa ner i sängen, pelle ligger redan och sover i soffan..
imorrn ska vi gå korpen promenaden, handla på willys och sen blir det grillat till kvällsmat.


inte konstigt att han är arg på pappa, sådär skulle mamma aldrig klä honom ;)

torsdag

idag skulle jag egentligen ha träffas jenny på stan, skulle käka sallad på kulan och kika lite i affärerna men hon har tyvärr fått magsjukan så vi fick ställa in får dejt =/
fick ta med mej mamma på stan ist.. hon fick ställa upp som jennys reserv :P vi käka lunch på kulan och sen knalla vi runt lite på stan. köpte present till nina och en tunika på jon&jonna.
hannes va så duktig hela tiden.. även om han höll på att riva bordet på kulan =) han börjar faktiskt bli en riktig liten bråkstake.. skriker så fort han inte får som han vill. idag sa jag till honom när han åt gröt, varje gång han fick gröt i munnen stoppa han in hela handen och sen kleta han gröt på bordet..
sa nej och drog ut handen ur munnen på honom då titta han surt på mej, spände sej i hela kroppen och sen börja han slå mej på handen. han blev arg med andra ord.. jösses, kommer få fullt upp med den där lilla filuren :P

dom senaste dagarna har jag roat mej med att gå förbi några dagis som ligger här i närheten, så nu vet jag nog vilket dagis vi ska söka i första hand =)
vet iaf vilket dagis vi absolut inte ska söka.. personalen ser så jäkla sura och tråkiga ut. dom sitter vid ett bord och verkar inte bry sej alls om va ungarna gör. skulle lätt kunna hoppa över staketet och plocka med mej ett par ungar, dom skulle inte märka ett skit.. så nej tack till det dagiset!
egentligen vill jag ju inte att hannes ska gå på dagis, får panik när jag tänker på det.. men jag kan ju tyvärr inte va hemma hela livet =)
 






onsdag

idag har vi varit ute på en promenad i det fina vädret.. mår ju faktiskt inte bättre av att sitta här inne och sura, även om det är ganska skönt ibland.
har nyss plockat undan lite i köket och nu sitter jag och väntar på att mamma ska höra av sej, prata om att vi skulle ge oss ut på en promenad i eftermiddag. kanske passar på att köpa en glass oxå nu när solen är framme =)

hannes ligger på golvet och kryper runt, bara bakåt såklart =) får väl se om han lär sej krypa framåt nångång, men det tror jag nog. han försöker ibland men han lyckas inte riktigt..
något annat som han inte lyckas med är att sova i sin säng =) det går verkligen inte.. han blir helt galen när vi lägger honom där. så nu har han legat i våran säng ett bra tag, tror tom pelle börjar tycka att det är lite mysigt för nu säger han inget om det längre.. :P
några gånger har jag lagt honom i spjälsängen när han har somnat hos mej, men då vaknar han efter en stund och när han upptäcker att han ligger i sin säng börjar han skrika. så vi har gett upp för ett tag, bullen har vunnit ;)





underbart

vilken underbar dag! eller så inte..
ibland känns det som allt bara blir kaos på en gång, så kan man lugnt säga att det är nu.
är så trött på det här nu, det där förbannande jävla affärn kommer förfölja med ner i graven. ska det va så jäkla svårt att bara försvinna ur mitt liv?
skulle aldrig falla mej in att skaffa eget företag igen, inte en chans!
det är ganska läskigt att man kan hata nåt så mycke som jag hatar den där affärn. när jag tänker på hur mycke jag ångrar att vi (dom) köpte den där så känns det som jag ska bli störd. jag får panik..

tur att jag har pelle och hannes, annars skulle jag antagligen ligga på psyk nu. hur jobbigt allt än är så måste jag ju ta hand om hannes, han ska ju inte behöva lida för att jag är på dåligt humör.. det gör ju att jag ofta glömmer bort allt tråkigt och bara tänker på honom, tack gode gud för det!
idag har vi haft en riktig slödag.. vi har legat i soffan och kollat på tv och bara tagit det lugnt. hannes brukar ju inte ligga still spec långa stunder men idag har han varit en riktig mysbebis ;)
han kanske kände på sej att mamma va trött och behövde vila :P


det bästa jag har <3



tisdag

tur att jag har min bulle <3




söndag

har inte blivit några inlägg den här helgen heller, finns ju så mycke annat roligt man kan göra. ska försöka komma ihåg vad vi har haft för oss dom senaste dagarna..

i fredags va pelle ledig så vi gick en promenad ner till stan och käka lunch på kulan, kycklingbaguette till pelle och bakad potatis till mej. visst va det gott men 75kr för en bakad potatis med skagenröra och lite sallad är ju rena rånet.. till saken hör oxå att inte ens drickan ingår i det höga priset. dyrt är va det är!
efter maten kika vi runt lite i affärerna, köpte ett par jeans och en tröja till hannes på kappahl och sen handla vi lite på willys innan vi gick hem.
på kvällen åkte grillen fram.. kyckling till mej och kött till pelle, till detta blev det färskpotatis, sallad och mallas dragonsås. sjukt gott va det! kvällen avslutades med äckliga chips och talang =)

igår va vi på familjens dag i lunedet.. köpte ett par byxor till hannes och en korv till pelle =) blev inte kvar där så länge, va så jäkla kallt!
på vägen hem handla vi lite på Ö&B sen åkte vi hem till mamma och fika.. tanken va att vi skulle åka hem efter det men vi blev kvar till nio, käka paj och kolla på tv =)

idag började vi dagen med korpenpromenad.. synd att det är sista gången nästa gång, tycker faktiskt det är riktigt kul. är ju inte alltid så lätt att få med pelle ut på promenader men tipspromenaden funkar faktiskt.. bara för att han tror att han är så smart och kan alla frågor :P
på tal om pelle och smart.. igår när vi va hos mamma börja vi prata om att våfflorna va dyra i lunedet, 30kr för en våffla va ju inte direkt billigt. efter en stund sa pelle:
"men, en våffla kosta alltså 30kr, vad kosta då två våfflor?"
hahaha! behöver jag säga att vi skratta och att pelle kände sej ganska dum? :P
brukar ju va jag som slänger ur mej såna där dumma kommenterar så jag är väldigt nöjd över att det för en gångs skull va pelle som va korkad ;)

har varit hälsat på syrran idag oxå.. drack saft och käka bullar =)
nu ska vi kolla på humorgalan.















RSS 2.0