helgen

igår va vi på stan med mamma och kikade runt lite i affärerna. va ute efter en bh och jag tror jag provade varenda en som fanns på lindex men ingen passade! pelle fick nog och gick några varv runt stan med hannes under tiden. vet inte hur länge jag stod i den där jäkla provhytten =)
hann även med en fika på kulan innan det var dags att åka till maxi för att handla lite. hade fiskdamm där för alla barn så hannes fick såklart fiska och fångsten blev en liten godispåse :P

igår kväll va vi på 40-års fest i Djerfstugan. pappas sambo caroline fyllde år för några veckor sedan så nu va det dags för kalas =)
vi kom dit vid fem och åkte hem lite efter elva och hannes höll sej vaken hela tiden! han satt inte still många minuter under tiden vi va där =) linus somnade en stund vid åtta, tror han sov ca 40min men sen höll han sej vaken tills det va dags att åka hem.
när vi satte oss i bilen tog det inte många sekunder innan pluttarna somnade :P

idag började vi dagen med en promenad.. gick bort till strå för att gå förbi ett hus vi har sett på hemnet och sen kom vi på att vi skulle gå förbi ett hus i aggerud oxå, så det slutade med en promenad på 6,5km.
basse va helt slut när vi va påväg hem så jag fick bära linus sista biten och basse fick sitta i vagnen :P såg nog ganska dumt ut.. undra vad folk som såg oss tänkte ;) men men, basse va nöjd iaf!

när hannes sovit middag gick han och jag hem till sofia och vilhelm för lite lek. anna och felicia som vi brukar träffa på öppna förskolan va oxå där =)
lekte lite inne innan det va dags för fika och sen gick vi ut och lekte i lekparken. måste vi göra om fler gånger!
skönt att jag och hannes fick göra nåt utan pappa och lillebror oxå ;)




fredag

idag har vi haft besök av sofia och lilla vilhelm en stund på förmiddagen. vet inte riktigt vad det va med hannes.. han va gnällig och han blev jättearg när ville rörde hans leksaker.
efter en stund tog jag fram en påse med kanelgifflar och då blev han genast på lite bättre humör :)
när bullarna var uppätna blev det lite fart på hannes oxå så det slutade med att dom sprang runt och jagade varandra =)

igår bokade vi våran lilla mini-semester så den 5:e augusti åker vi till Eskilstuna för att bo på hotell och gå på parken zoo. ska bli roligt =)


vet inte riktigt vad vi ska hitta på resten av dagen.. kanske blir en promenad och lite lek i nån lekpark, beror lite på vädret.. är ju inte spec fint idag.
jag skulle iof behöva en rejäl promenad.. eller ett riktigt tufft träningspass som straff för att jag är så dålig! jag vet inte vad som har hänt med min karaktär! har ju gått hur bra som helst och jag har faktiskt gått ner 15kg men nu helt plötsligt så har jag tappat motivationen totalt =/
började med att jag fuskade på midsommarafton och sen har det rullat på hela veckan med både det ena och det andra.
men nu jäklar ska det bli andra bullar! (inte i magen, där behövs absolut inga bullar)
den 29:e juli ska vågen visa -2,5kg!




RSS 2.0