räksoppa

kom hem från pelles mamma för en stund sen, räksoppan va jättegod =)
att man inte äter soppa oftare.. vi har aldrig lagat soppa. vet inte riktigt hur man gör. men det borde väl inte va så svårt.. ska försöka plocka fram nåt recept så det blir soppa nån dag :P
pelles syster tyckte att min mage va stor.. hon har ju inte sett mej sen jag va i v17 eller nåt så det är allt lite skillnad :P

har börjat fundera mer å mer på bebisrummet.. är ju ett tag kvar men det är kul att planera =) pelle är tråkig.. han säger bara "ja ja, det blir säkert bra. det där tar vi i sommar när jag har semester"
men hallå! jag vill planera nu =)
måste bestämma färg, bård å möbler. bebisen måste ju ha det fint =) nu ser det hemskt ut! grå väv.. en 70-åring som har valt eller? =) det är så tråkigt!
samma i sovrummet. väven ska bort, bort, bort! :P
men men, ska väl inte klaga på pelles kråkslott. då kanske han slänger ut mej ;)




klumpig

idag är jag lite gladare än igår =)
nu iaf, nyss va jag arg som ett bi! förstår inte va det är med mej.. jag är så jäkla klumpig! tappar allt jag tar i. skulle laga mat nyss.. tappa lök på golvet ett antal gånger, skar mej i nageln, tappa stekspaden på golvet två gånger. jag förstår inte.. det gjorde ju inte saken bättre att jag höll på å bränna handen av mej när jag skulle skölja stekspaden första gången heller.. den där kranen är livsfarlig! vattnet är ju jäkla varmt. å det glömmer ju jag jämt..
igår tappa jag ett rått ägg på golvet.. trodde jag skulle mörda pelle när han fråga varför jag måste va så klumpig. det kan väl för tusan inte jag veta!
nu är jag iaf på lite bättre humör, har nyss ätit yoghurt med banan å solroskärnor. lite mat gör mej alltid lite gladare :P

pelle är nere i källarn å grejar.. jag ska väl städa upp lite i köket. ser ut som en bomb har slagit ner! som vanligt när jag lagar mat =)
lite senare idag ska vi hem till pelles mamma å äta.. blir tydligen räksoppa. ska bli spännande!

jag längtar efter bebisen! har ju inte skrivit vad han ska heta här än.. men det är så många som vet nu så det spelar ingen roll längre. han ska heta Hannes =)
vi har ju lyckats komma överrens om hela namnet oxå.. Hannes Per Frans Tyllander.
min morfar heter Frans i andranamn för er som undrar va det kommer ifrån =)
lite orättvist att han får både pelles namn å efternamn.. men jag tror inte han vill hela magdalena i andranamn å pettersson är så tråkigt :P
för övrigt går tiden väldigt fort just nu.. är redan i v25! =)


usch!

jag kan inte rå för det men jag HATAR när folk röker!
vet att jag har gjort det själv några gånger när jag har festat men aldrig annars! skulle aldrig få för mej å börja röka..
nu står pelle hos grannen å röker, därför är jag skitsur! så jävla onödigt!
inte nog med att han snusar, nu ska han väl börja röka oxå. jättebra! vet allt att han röker på jobbet ibland.. frågan är hur ofta ibland är. säket mer än han säger..
det är ju verkligen jättebra å börja röka när man ska ha barn! grattis per!
nu va hans ursäkt "jag borstar tänderna sen" det skiter väl jag fullständigt i!



sommar

vilken skön dag! gick upp vid halv nio å käka färska frallor till frukost =)
sen va jag ute i trädgården hela förmiddag, sola å hängde lite tvätt :P pelle greja med golvet i källarn å när han va klar åkte vi ner på stan å käka mjukglass på torget. jag älskar mjukglass!
handla lite på willys å sen åkte vi hem å sola.. blev så varmt så jag va tvungen å ta en liten paus =) pelle sitter där ute å dricker öl, väldigt oväntat :P
har faktiskt fått lite färg men det ser lite konstigt ut =/ vet ju att man inte ska sola utan solkräm när man är gravid.. men jag hade ingen hemma å jag glömde köpa på stan. får väl se ut som en prickekorv då!

nu ska jag gå ut å sätta mej i skuggan med ett glas iskall cola :P

Se hela bilden

varmt!

idag har jag jobbat heeeela dagen. lite tråkigt med tanke på det fina vädret men men =)
fick skäll av en gubbe idag. hans fru hade tydligen inte fått hämta ut hans paket eftersom hon inte hade med hans legitimation. han kalla mej för strulpelle.. lovar att jag fick bita mej i tungan för att inte be honom dra åt helvete! va tre ganska stora paket han skulle hämta.. eftersom han va så jävla sur gav han sej fan på att han skulle bära ut alla paket samtidigt. när han öppna dörren å skulle gå ut tappa han alla paket på golvet. haha! stod tre andra kunder i affärn samtidigt.. tror ni nån hjälpte honom med paketen? ! dom hörde ju hur otrevlig han va mot mej.
så han fick stå där å krångla med dörren å paketen innan han kom ut.. lovar att jag skratta för mej själv. så jävla rätt. gubbjävel!

imorrn är jag ledig. ska greja lite i trädgården är det tänkt.. ska ju bli jättevarmt så jag ska nog passa på å sola lite oxå =) men inte utan solkräm. vill inte få fula fläckar =)
ska ju hellst inte sola när man är gravid, men jag är kritvit! brukar ju sola solarium lite då å då annars.. längesen jag va såhär blek. usch!
förresten så va bebisen galen igår.. hela magen rörde sej när han snurra runt :P blir lika förvånad varje gång jag ser att magen rör sej =)
mamma försökte känna en spark idag, det lyckades inte =) hon stod å prata med magen "hallå där inne, det är mormor. du måste ju hälsa" stackars lilla bebisen, skrämde väl slag på honom :P

idag va jag hemma hos mamma å lämna hennes nycklar. när jag öppna dörren börja en hund skälla. det första jag tänkte va INKA! men det va såklart inte Inka.. det va Sascha :(


<3



typiskt..

ska väl knalla till jobbet om en stund. tänkte att jag skulle käka lite frukost framför tvn först..
satt å kolla på Rachel Ray, hon laga nån pastarätt som såg riktigt god ut. precis när maten va klar å hon skulle visa hur det blev dog tvn. skräll! varför är jag inte förvånad? =)
så nu sitter jag vid datorn ist. ringde till pelle men han tyckte att jag skulle plocka ur diskmaskin isf å glo på tv. aldrig får man en lugn stund :P

ikväll ska vi på Rising Stars.. steffo är såklart med å sjunger. hoppas det inte håller på allt för länge =)

färskpotatis!

det är väldigt synd om mej just nu. är jämt trött, har ont å ryggen å ont i huvudet! inte alls kul..
men men, det är väl så det är =) stackars pelle som får stå ut med mina krämpor :P

idag sluta jag vid tre. det behövdes! är skönt å slippa stänga för en gångs skull.
när pelle kom hem gick vi till konsum å handla lite. köpte färskpotatis! fy tusan va gott :P så ikväll blir det kyckling, färskpotatis å grönpepparsås.
skulle kunna äta potatis varje dag. allt med potatis är gott :P

såg en spark på magen idag förresten. första gången jag har sett att han har sparkat =) pelle lyckades känna en spark igår oxå. händer inte spec ofta.. han slutar alltid sparka när pelle ska känna ;)
känns mycket mer i magen nu.. spec på kvällarna.

imorrn är ingen vanlig dag för det är bobbos födelsedag. hurra hurra hurra ;)


min lilla mamma <3

sovit

kan inte klaga på att jag inte fick sova i natt. gick å la mej klockan nio å vakna halv tio :P
har sovit som en stock hela natten, va bara uppe på toa en gång. brukar ha svårt å somna om när jag har varit uppe men det va inga problem =)

nu måste jag göra mej klar för en promenad till jobbet. det känns inte alls lockande. om det inte vore för att basse behöver en promenad skulle jag ta bilen =)


slut på helgen

så va även denna helg slut. tiden går för fort! hinner ju knappt fatta att helgen har börjat innan det är måndag igen.
igår jobba jag till två, efter det blev det en sväng till Ö&B, hitta en body till bebis för 29 kr :P
gick in på netto oxå, vilken skitaffär! tror inte den kommer gå spec bra..
när vi kom hem käka vi lite mat å sen va det dags å greja i trädgården. pelle såga bort stubbar å jag rensa ogräs :P börja ju regna lite men som tur va gick det över ganska fort..
efter en stund fick jag nog av arbete å gick in till soffan.. tog inte spec lång tid innan jag somna =) vakna av att pelle kom in å förde oväsen :P låg kvar i soffan en stund å kolla på fotboll, kors i taket!
på kvällen va det tänkt att vi skulle grilla kycklingburgare... det gick sådär. skiten fastna bara i grillen, sen ramla det ner små kycklingbitar på kolen så det börja brinna. haha! pelle grillmästare :P
sluta med att vi grilla vanliga hamburgare å qournfile ist =)

idag har jag jobbat som vanligt på söndagar. efter det åkte vi hem å käka lunch, jag åt risgrynsgröt å pelle åt hamburgare från igår =)
gick en sväng med basse när pelle duscha å sen va det dags för kalas hos mamma.
efter kalaset åkte vi med syrran hem för å kolla på lägenheten. har fått dit alla möbler så det såg riktigt trevligt ut =) dom sov där första gången inatt så nu har lilla steffo flyttat hemifrån på riktigt :P

nu är jag trött, gonatt!


en kväll i mörkviken

igår va vi hos morfar å inga i stugan. va där å grilla med mamma å robban. va riktigt trevligt, maten va god å vädret va rätt fint till en början iaf =) blev kallt lite senare på kvällen.
lena å mats som har stuga nästan bredvid morfar å inga kom upp å hälsa på en sväng. hade med sina hund östen så basse fick en kompis å leka med :P
när det blev för kallt å sitta ute gick vi in å fika i stugan. efter några whiskey å lite annat kom mats på att vi skulle spela familje geni. jösses säger jag bara! å folk klagar på dagens ungdomar :P det va ett liv utan dess like! hade nästan behövt öronproppar =)
med tanke på att alla förutom jag hade druckit en hel del va det ingen som hade koll på nånting. det blandades ihop spelpjäser, lästes fel frågor, slogs tärning i fel ordning... ja, det va kaos helt enkelt =)
när klockan va halv tolv gav jag upp å åkte hem med min stackars hund som antagligen blivit lomhörd å en full pelle :P

idag har jag jobbat heeeela dan. skittråkigt!
blev pizza till kvällsmat å nu sitter vi å kollar på talang. blir nog sängen tidigt ikväll!

hej då buskar

daaaah! vilken jäkla natt! för det första hade jag väldigt svårt å somna.. sen vakna jag vid tre av att jag hade kramp i vaden. sen va det helt hopplöst å somna om! det spännde å kröp i benen så jag trodde jag skulle bli tokig.
vet inte hur länge jag låg vaken.. pelle vakna oxå. ok, jag väckte honom :P
trodde verkligen att jag skulle bli knäpp. va uppe å gick lite, drack mjölk, massera benen, tog ett lakan isf täcke.. inget hjälpte! när det hade släppt lite å jag trodde att jag skulle somna vakna lilla bebisen å börja sparka. då kunde jag absolut inte sova =)
har alltid legat på mage förut, somnar mycket lättare då.. men det går ju inte nu. så jag ligger där på rygg å stirrar i taket :P hoppas den här natten blir bättre!

idag har vi varit på kronhallen å handlat frukost. jag älskar färska frallor =)  mums!
när vi hade ätit blev det en sväng till cheapy. när vi stod i kassan å pelle skulle betala fråga han mej vart hans kort va. gissa om han blev glad när jag sa att det låg hemma? jag hade det igår å sen glömde jag lägga tillbaks det i hans plånbok. förlåt pelle :P
så det va bara å åka hem igen å hämta kortet, sen tillbaks å betala =) va inne på bergslagscenter oxå, köpte jord till pelles farmor så hon kan plantera sina blommor.
fick en glass av pelle oxå så han va nog inte så arg på mej trotts allt ;)

har varit en stund hos steffo idag oxå.. hjälpte henne å skura plåtar :P
när jag kom hem hade pelle gått lös i trädgårn.. hej då buskar =) han va inte riktigt klar så jag hjälpte honom lite.. kratta grenar å slippte buskar. blev så fint så =)
pelle har varit duktig å klippt gräset oxå.. så nu finns det ännu mer gräs som basse å katterna kan dra in =)
nu ska vi snart till stugan å grilla :P





ledig!

som sagt, imorrn är jag ledig! för er som har missat det =)

promenaden med jenny var trevlig som väntat. blev riktigt varmt när vi hade gått ett tag. fick gå förbi affärn å lämna min jacka, trodde jag skulle dö av värmeslag.
efter promenaden käka jag lite mat, korvsås å potatis.. mums mums! jag älskar potatis :P
sen åkte jag förbi kronhallen före jobbet å handla lite till kvällen.
va ganska lugnt i affärn.. de flesta va väl hemma å grilla eller nåt =)

när jag kom hem höll pelle på med maten. eller, han hade tänt grillen iaf :P
har fixat present till bobbo idag oxå. hon fyller år på onsdag men vi ska fira henne på söndag. hela 43 år blir tanten :P

imorrn ska jag nog hjälpa steffo å robin lite i lägenheten. är väl inte spec bra som bärhjälp för tillfället men jag får väl göra nåt annat. torka skåp eller nåt :P
annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. greja lite i trädgården kanske.. behövs verkligen! men det är ju så tråkigt. blommor å sånt är inte min grej!

går in i v24 imorrn ;) tiden börjar gå fort.. hitta en bra sida med bilder på hur bebisen ser ut vecka för vecka. enligt den sidan så ser min lilla bebis ut såhär:

han är inte så liten längre.. ca 600g å 30 cm ;) <3


vänta vänta =)

som tur va kolla jag på mobilen precis innan jag skulle gå å möta jenny. hon hade skickat sms å frågat om vi kunde ses halv tolv ist. hon höll på i tvättstugan =)
så nu sitter jag här å väntar på att tiden ska gå.. har så svårt å bara sitta still å ta det lugnt. blir bara stressad av det.. känner mej jättestressad nu. kan ju fråga sej varför.. jag har ju inte bråttom nånstans.
jag måste bli bättre på att slappna av =)

va nyss inne på mickans blogg. hon har en massa bra musik där upptäckte jag nyss så jag sitter å lyssnar på det nu. tack mickan :P
sitter å kollar på lite bilder av min mage oxå.. jösses vilken skillnad det är! å värre lär det väl bli ;)
brukar ta bild på magen varje söndag. coolt å se hur mycket den ändrar sej :P
är nåt annat som växer så det knakar oxå.. nåt som intresserar pelle liiiite mer än magen ;)

jaja.. nu kan jag snart börja gå. ett ganska meningslöst inlägg för att fördriva tiden =) hej!



skönt!

sov till halv tio idag.. va ett bra tag sen jag sov så länge. det behövdes verkligen!
nu har jag nyss ätit lite frukost. ska snart göra mej iordning för promenaden med jenny. har inte orkat resa mej ur soffan än bara =)

skönt å veta att jag är helt ledig imorrn oxå. ska bli så himla skönt!
hoppas det blir fint väder så jag kan sitta ute å sola lite. kanske åker till stugan en sväng om det är fint.
pelle den nöten hoppas på att det ska bli dåligt väder så han bara kan ligga inne å kolla på tv. dum han är! kolla på tv hela dan kan han glömma även om vädret inte är spec bra. då blir jag galen, nåt måste man ju hitta på =)

igår kände pelle en liten spark förresten ;)
vet inte hur många gånger jag har känt sparkar å sagt till pelle att han ska skynda sej å känna. men så fort pelle lägger på handen slutar han :P
kul att han äntligen fick känna nåt iaf. ska bli kul sen när sparkarna börjar synas på magen =)

vilken dag..

usch säger jag bara! vissa dagar vill jag bara gräva ner mej nånstans!
har varit en sån där jobbig dag i affärn.. har varit folk hela tiden. när klockan va halv tre hade jag inte ätit än. trodde jag skulle bli galen, va så jäkla hungrig. så fort jag börja äta kom den en ny kund, vet inte hur många gånger jag sprang fram å tillbaks till den där förbannande matlådan.
tur att mamma kom tillslut.. va så jäkla trött på allt så hon fick allt höra att hon levde. stackars lilla bobbo =)

fick iaf gå hem tidigare idag, tur det kanske annars hade jag väl skällt ut nån stackars kund :P
åkte hem en stund å sen åkte vi till kulturskolan å hämta steffo. skulle med å kolla på hennes å robins lägenhet. ja, det är faktiskt sant.. steffo ska flytta hemifrån. hallå! hon är ju värsta liten =)
det känns väldigt konstigt måste jag säga.. tycker ju fortfarande att hon är typ fem år. kommer nog alltid kännas så, hon är ju min lillasyster ;)
lägenheten va iaf fin så det kommer säkert bli jättebra. sen bor hon ju väldigt nära oxå.. är väl 300-400m dit från mej å pelle. så vi ska allt hålla koll på henne :P'
är huset bredvid farmor å farfar oxå.. så dom kan vinka till varann från balkongen :P

imorrn har jag sovmorron. ska gå en promenad med jenny kl elva..
på torsdag har vi faktiskt stängt i affärn. så jäkla skönt!


jag å min bebis på julafton :P






 


trött..

idag har jag varit så jäkla trött! fick anstränga mej på jobbet för att inte somna =)
har jobbat hela dan idag.. har inte hunnit med så mycket mer. kollat på färjan, suttit vid datorn å gått en liten promenad med basse.
lekte lite med basse nyss oxå, gömde godis i vardagsrummet som hon fick leta efter. det tycker hon är jättekul :P

blev mobbad av syrran förut. jag har tydligen skrivit släppkärra å annanas i ett tidigare inlägg. så kan det gå :P

idag hade vi fått brev från barnmorskan, va inbjudan till föräldragrupp =) det ser jag fram emot! första träffen är en 11/6, ska bli kul å se om man känner igen nån.
är ett besök på bb i augusti oxå.. ska bli spännande =)

nu ska jag fortsätta kolla på "ballar av stål" :P en jobbig djävel är så sjukt bra ;)

pelle å steffo :P


kloto!

måste ju börja med å skriva grattis till norge =) helt rätt att dom vann! malena va dålig, hon förtjänade inte fler poäng. låten är så hemsk. usch å fy =)

idag har jag jobbat, sen blev det handling på willys. när vi kom hem laga jag mat å pelle greja lite med avloppet =) robban va här å satt lite kakel.. nu är väggarna klara, bara golvet kvar. kommer bli riktigt snyggt faktiskt! ska bli så skönt nät det är klart. jag börjar få lite problem med badkarlet, magen tar i när jag ska sätta mej ner :P

har även varit på teater idag. kommer tyvärr inte ihåg va den hette.. va väl sådär måste jag säga. syrran spela ett spöke som hette kloto =) haha!
efter teatern skjutsa vi hem kloto å sen blev det sibylla. va inte meningen att vi skulle äta skräpmat idag men vi va så jäkla hungriga!
när pelle skulle betala maten sa han i kassan "grattis, jag ser att du ska bli pappa" :P sen prata han lite å berätta att han hade två söner. när vi skulle gå sa han "det blir en kille, det syns på din mage"
en del påstår ju att magen blir olika beroende på om man väntar en tjej eller en kille. har väldigt svårt å tro att det blir nån skillnad.. iof är min mage en typisk "pojkmage" enligt det jag har läst.
vet ju att jag har en liten pojke i magen så det kanske stämmer. han på sibylla kunde ju iaf se ;)


såhär ser steffo ut när hon inte är utklädd till kloto :P


magen

såhär ser min mage ut nu :P (v23)


nya möbler

idag vakna jag vid halv åtta.. kunde inte somna om så jag bråka lite med pelle för att slippa vara vaken själv =) låg å kolla på tv en stund å sen blev det frukost.
vid halv tio kom pappa å hämta våra utemöbler, skönt å bli av med dom. gillar dom inte alls.
passa på å städa altan oxå när den ändå va tomt. det behövdes kan jag säga! plocka bort allt skräp som låg där, sopa golvet å sen va det bara å skura. blev så fint så =)
åkte sen till york å hämta släppkärran å sen vidare till stugan för att hämta nya möbler. morfar å inga har köpt nya så vi fick deras gammla. mycket finare å bättre än dom vi hade innan.. blev så fint på altan så :P

blev en fika i stugan innan vi åkte hem. måste börja va där lite mer.. är så mysigt där ute.
när vi kom hem va det bara å byta om å sen iväg på kalas hos pappa. åt mat å till efterrätt blev det annanaspaj med vaniljglass. mums! det är så sjukt gott! jag tog faktiskt två bitar, den ena va ju till bebisen :P

nu har vi nyss varit å köpt chips å dipp. ett måste till eurovision =)
jag är absolut ingen gottegris! ;)



så ska det låta! ;)


tre år!

klockan är inte ens tio å jag har redan plockat i diskmaskinen, sprungit runt med dammsugarn å varit på kronhallen =) inte dåligt!
hade tänkt att jag skulle sova länge idag men så blev det inte riktigt. kan inte sova längre! blir tokig..
har iaf sovit bra i natt, inte vaknat en enda gång. får väl va glad för det =)

pelle är med sin pappa på jobbet idag, han ska försöka lära sej lite =)
själv ska jag ner å jobba om en stund. mamma ska till syrran å bli fin i håret :P vet inte riktigt vad dom ska göra.. slingor eller nåt tror jag dom sa.

ikväll ska jag å pelle grilla. har nyss lagt fläskfile i marinad som pelle ska gluffsa på ikväll. vet inte riktigt vad jag ska äta.. blir väl kyckling eller quorn =) till det blir det klyftpotatis å morötter i ugn, sallad, sås å vitlöksbröd. mums mums!

imorrn ska vi hem till pappa på kalas, anna fyller 40 idag. Grattis tanten :P hihi!

igår fyllde basse 3 år förresten! det glömde jag skriva igår. hon fick följa med mej till djuraffärn igår å köpa lite godis. blev grisknorr å grisöra ;)


mattes älskling ;)


pang i bråten :p

dags för en uppdatering =)
har inte varit på spec bra humör dom senaste dagarna, därför har jag inte haft nån lust å blogga.
självklart fick inte hon som vill köpa affärn lån så nu står vi här igen. har ingen aning om vad vi ska göra.. måste ju bli av med affärn snart.
när jag får barn finns det ju ingen som kan jobba.. börjar verkligen bli panik nu!
förstår inte att bankerna ska va så jäkla omöjliga! konstigt att den här stan dör! dom ger ju inte nån som vill starta eget chansen.. dåligt är va det är!

är faktiskt själv hemma nu. det händer inte ofta =) pelle är på strike i örebro  med jobbet, skulle väl äta å spela bowling. några öl slinker nog ner oxå kan jag tänka mej :P
ska ner till affärn om en stund å hjälpa mamma å stänga. sen ska vi på "bang i bråten" haha! är väl som stråkul kan jag tänka mej =) men gud vilket töntigt namn, pang i bråten :P
lär inte va nåt pang där inte.. är väl möjligtvis om nåt skulle explodera på konsum ;) bråtens stolthet :P

idag gick jag in i v23 förresten. det går sakta men säkert framåt :P
vet inte hur många som har frågat den sista tiden om jag är gravid. händer några gånger varje dag =) nu syns det ju verkligen att det bor en liten bebis där inne, förut såg jag ju bara lite rund ut. gör jag iof nu oxå, men nu syns det att jag är gravidrund :P ska snart sluta väga mej, känner mej bara som en elefant nät jag ställer mej på den där förbannande vågen. usch! =) det lär ju inte bli bättre heller!
pelle skrattar varje nång jag väger mej.. å så kallar han mej för bullen jämt. han är som han är  ;)


hoppas, hoppas, hoppas!

idag ska hon som är intresserad av affärn till banken, förhoppningsvis får hon reda på redan idag om hon får lån eller inte men det tror jag inte. hon ska lämna in nån budget å lite andra papper som dom vill ha.
så nu är det bara å hoppas att hon får lån! vet inte vart jag tar vägen annars..
är så jäkla trött på den här försäljningen! finns det bara oseriösa människor?
vet inte hur många som har sagt att dom vill köpa affärn, sen när det ska skrivas kontrakt så kommer det fram att nötterna inte har några pengar. hur tänker man då? att man ska få affärn gratis?
hon som är intresserad nu är verkligen seriös! därför ska jag döda hennes bankman om hon inte får lån..
börjar bli lite panik nu.. är ju faktiskt i v22. å tiden går fort..

jag sover inge bra på nätterna längre.. går upp å kissar flera gånger å drömmer konstiga saker. inatt drömde jag att vi fick lilla bebisen å efter några dagar uptäckte pelle att den va en tjej! vi hade tagit förgivet att det va en kille så vi hade inte ens kollat =) sen va vi på konsert å lämna bebisen själv hemma.. fy va hemskt! skulle jag aldrig kunna göra. på kvällen när jag skulle amma henne så gick det inte.. sen fick jag se att hon hade nåt på näsan. pelle hade satt i en piercing!
tror jag börjar bli störd på riktigt ;) 
undra va det beror på? kanske börjar bli nervös eller nåt :P


 



Gäsp

gud va jag är trött! somna i soffan förut.. det händer inte alls ofta. känner mej lite hängig, har ont i huvudet å känner mej allmänt seg.
brukar va ganska trött dom dagarna jag är ledig. vet inte om det beror på att jag slappnar av lite å då kommer tröttheten fram. när jag jobbar mycket hinner jag inte känna efter utan allt rullar bara på.

hitta inga leggings på stan, skräll! på H&M å kappahl va det helt slut å på lindex fanns det inga som min mage fick plats i. typiskt!
köpte iaf ett par andra byxor på H&M, nästan lite som mysbyxor fast snyggare.. med en stor mudd på magen. nice :P
blev även en mascara å en liten body till bebisen =)
jag som inte får handla en massa saker egentligen.. men men. gjort är gjort ;)

Bodyn som jag köpte idag :P

Body Blå 

pizzafrukost!

har nyss gluffsat i mej en bit pizza :P blev över från igår å jag kunde inte låta bli när jag såg den i kylskåpet =)
va så jäkla sugen på pizza igår! va bara tvungen å ha det till kvällsmat..
blev en kebabpizza, eftersom jag inte äter kött tog jag pommes frites isf kebabkött.
det är ju sjukt egentligen! som om det inte är illa nog med bara pizzan ;)
men gott va det iaf! tyckte nog bebis oxå..

har förresten börjat drömma lite konstiga saker, en natt drömmde jag att pelle inte är pappa till barnet. jag visste om vem pappan va men hade sagt till pelle att det va han. usch va hemskt!
en annan natt födde jag lilla bebisen, han va jättesöt! men han va kines ;) det märkliga va att varken jag eller pelle tyckte att det va konstigt. vi satt i badkarlet å bada med lilla kinesbebisen :P haha!
tror man blir lite knäpp när man är gravid..

nu är det nog dags å ta tag i städningen, sen ska jag ner på stan en sväng. ska kolla om jag hittar leggings, igen! får köpa ett par i större storlek. jag måste verkligen ha ett par! läste på familjeliv om en tjej som hade köpt ett par i större storlek på kappahl sen hade hon dom bak å fram. magen behöver ju mer plats än rumpan just nu =) (hur nu det är möjligt i mitt fall.. haha! :P) så det ska jag testa!



ledig!

imorrn är jag ledig! ska bli så himla skönt =)
ska iof å städa här hemma för pelle har stökat till i köket. håller på å drar om elen eller nåt. jag vet inte riktigt..

annars har det varit en vanlig dag på jobbet idag oxå.. lite segt som vanligt =)
har nyss varit inne på tradera å köpt en mysdress till bebis. helt ny såklart :P

dags å sova, gonatt!

arg

idag har jag varit arg typ hela dan.. vet inte riktigt varför. känns bara jobbigt att det aldrig löser sej med affärn..
va på dåligt humör redan när jag vakna å det blev inte direkt bättre när jag kom till jobbet.

tre kunder har frågat idag om jag är gravid=) kul att det börjar synas ordentligt.
är jättemånga som kollar på magen men dom vågar väl inte fråga..
är så kul för det syns verkligen att dom stirrar på min lilla bulle :P

börjar bli ganska trött på att jag inte har några kläder. finns ju inga roliga heller.. eller klänningar å så är väl inget problem. byxor är lite värre.. prova några mammabyxor i örebro men dom är ju så fula.
har ju kört med leggings hittils men alla är trasiga å det finns inga kvar på mammaavdelningen.. typsikt! hitta ett par på polarn å pyret men dom kosta nästan 400kr! det betalar jag inte för ett par leggings! inte en chans..
så jag får leta vidare tills jag hittar. får hoppas att dom får in nya på H&M snart.


ännu en söndag..

nyss kommit hem från en liten promenad med lilla vovven. va riktigt skönt å komma ut en stund.
tror att både jag å basse behöver träna upp vår kondition, vet inte vem som flåsar mest :P

tidigare idag har jag jobbat. va riktigt tråkigt, inte alls mycket folk. folk höll väl sej inne idag eftersom det inte va riktigt lika fint väder som det har varit tidigare.
efter jobbet åkte vi till kronhallen å handla lite mat, sen åkte vi hem å käka tacos som blev över igår =)
har faktiskt varit riktigt duktiga idag, pelle har städat å jag har lagat mat. blev en kycklinggryta å en pastasallad.
salladen ska vi äta ikväll å det som blir över blir matlåda tills imorrn. kycklinggrytan blir några matlådor till veckan =)
är faktiskt ett ganka bra upplägg. blir bara irriterad om pelle är med i köket, tycker att han mest är ivägen. därför är det bättre att han luffsar runt här med dammsugaren :P hatar nämligen å städa, finns inge tråkigare!

nu blir det lite mat å sen ska det spelas bingolotto =)

marknad

idag har jag jobbat en stund, sen gick jag å pelle en sväng på markanden.
jag köpte marknadsgodis å en munk, pelle köpte en korv å varma chips =) gud va vi äter!
sen gick vi till barnvagnen å beställde vagn till lilla bebisen :P blev emmaljungan vi funderat på. känns bra att den äntligen är beställd, har nästan haft panik över det där.
har oxå varit till örebro en sväng å köpt kakel till nya badrummet. kommer bli så fint så. blev faktiskt lite billigare än pelle trodde oxå, perfekt :P
nu är det bara spara, spara, spara som gäller. vagnen är ju inte spec billig å det är ju lite andra saker man behöver oxå. blir nog dåligt med kläder till mej själv på ett bra tag. men det får det va värt =)

bilder från kryssningen

lite bilder från våran kryssning =)


Mickan å Anki


Ia å Diana


Jag å Jenny på terminalen


Väntar på maten, servitrisen tyckte vi åt mycket ;) haha!


Solar på hemresan


Jag med väldigt fin frisyr =)



Hela gänget. Tack för en trevlig resa tjejer!



örebro

idag har vi haft stängt i affären, vilket betyder att både jag å mamma har varit lediga =) det händer inte ofta!
blev därför en tur till örebro med mamma å syrran :P
va på ikea första, va meningen att jag inte skulle handla nåt där med det gjorde jag ju iaf. lite smågrejer som badrumsmatta, handdukar, lite köksgrejer å matskålar till djuren =)
sen åkte vi till babyproffsen, skulle visa dom vagnen vi har kollat på. som tur va fråga jag en sån jobba där om leveranstiden, emmaljunga ska tydligen ha leveransstopp i sommar så det tillverkas inga fler 09 än dom som finns. 2010 års vagnar kommer ut i oktober, vilket är lite sent med tanke på att bebisen kommer i september.
vi måste alltså beställa typ nu!
va ju tvungen å prata lite med pelle först. iof hade jag redan bestämt mej för vilken vagn jag ville ha men det känns ju bättre om jag har frågat honom iaf =)
blir en svart emmaljunga edge duo kombi. fanns tre olika chassi å välja på oxå. är själva "stommen" på vagnen. vill självklart ha den dyraste för den hade snyggast hjul å smidigast handtag :P
ska till barnvagnen här i stan imorrn, sen får vi väl se om vi beställer den där eller i örebro. beror lite på..

efter babyproffsen blev det marieberg. det första vi gjorde va å äta. blev bakad potatis med räkröra för alla tre =) riktigt mums va det!
sen gick vi runt i affärerna, hitta en klänning till mej, två tröjor till pelle å två body till bebis :p
hade kunnat köpt mycket mer men jag måste nog hålla i pengarna lite. pelle blir galen på mej annars. vet ju inte alls hur mycket pengar jag kommer få sen när jag är mammaledig men det kommer inte bli mycket iaf. så det blir nog å tänka lite på vad man gör med slantarna.

nu ska vi laga lite mat. blir kyckling, klyftpotatis, sås å sallad =)
imorrn ska jag hjälpa mamma i affärn, blir nog mycket folk eftersom det är marknad!





 


RSS 2.0