julbord

igår va jag å pelle på degernäs herrgård å åt julbord. mums va gott det va =) va mätt hela kvällen sen..
idag har jag varit ledig hela dan.. skönt å slippa affärn. sov ganska länge, till tio ungefär. va inga fel =) efter frukosten åkte vi till stan.. handla lite småsaker till utbyggnaden.. bla några ljuslyktor å ett fat som vi ska ha på bordet.
det är nästan klart nu.. har skruvat ihop bordet å alla stolar idag så nu är det bara lamporna kvar. blev skitsnyggt med färgen på väggarna.. pelle är så duktig så :P
har kollat lite efter nya gardiner men jag har inte hittat några än.. är så svårt. har funderat på vita, men vi får se va det blir.

vann inget på bingolotto idag heller, jag blir galen! nästa vecka är det uppesittarkväll.. får hoppas att vi vinner nåt då ist =)


......

vet egenligen inte vad jag ska skriva, tänkte bara att det va dags å skriva lite. va ett tag sen..
tyvärr så har jag inge roligt å berätta.. det händer bara tråkigt grejer just nu.
men det orkar jag inte skriva om.. så jag skiter i det. Hej då!

:(

idag va mamma å pia till veterinären med inka, hon har varit jättedålig i helgen.
har inte kunnat stå på sin ena tass å hon har varit jättehängig.
visade sej att hon hade nästan 41 graders feber å blodförgiftning, så hon fick somna in.
det kanske gått å behandlat med då hade hon fått bli inlagd i karlstad med massa mediciner. hade inte varit rätt mot henne.. hon mådde så dåligt.
kommer sakna henne så himla mycket! basse kommer nog oxå sakna henne på våra långpromenader..
hade ju redan bestämt vad jag skulle köpa till henne i julklapp, nu blir det inte så.
men nu vet jag iaf att hon inte har ont längre.. hon har nog träffat bamse nu, han har säkert bjudit henne på nåt gott. köttbullar eller cheezburgare =)

varje gång sånt här händer tänker jag på att det här nångång kommer hända Basse. får nästan panik bara jag tänker på det.. förstår inte hur jag ska klara det.
nu ser jag nästan inte vad jag skriver längre.. mina ögon är fulla av tårar och smink.


till dej <3

seegt

va längesen det va så lite folk i affärn som idag, va nästan helt dött på stan. inte alls många som va ute  å julhandla.. va ju iof inte spec fint väder å det va ju inget spec på torget.

har inte gjort så mycket igår å idag förutom att jag har jobbat. mest varit hemma å tagit det lugnt. skönt =)
pelle blir nog hemma från jobbet imorrn, han mår inge bra stackarn. tror han har feber.. känner mej oxå lite krasslig, har lite ont i halsen å känner mej svag i kroppen. så jag blir väl sjuk jag oxå!
men det är inte så mycket å göra.. dricka te å äta halstabletter =)

snart är det bingolotto. veckans höjdpunkt :P


ny frisyr..

vad är det för fel på den här dumma bloggen? mitt senaste inlägg syns ju inte.. fast det står att det ska va publicerat. märkligt! men men..

idag har jag fått en ny frisyr . syrran fick för första gången ha med sej en kund till skolan å träna på. självklart valde hon mej! :P måste erkänna att jag va lite nervös.. men det gick riktigt bra faktiskt! hon klippte av en bit på längden, klippte upp det lite mer å så blev det lugg. är jättenöjd! även om det känns lite ovant med lugg.. den är precis så lång att jag inte har den i ögonen, så syrran kommer nog få toppa den ganska ofta =) är ju inte så praktiskt om man måste gå iväg å klippa sej en gång i månaden. men det gör ju inget nu.. jag blir ju klippt gratis =)

direkt efter klippningen åkte syrran med mej till affärn å sen åkte hon å mamma till KT för att få reda på vem som blev lucia.
tyvärr så blev det inte steffo, men jag vet att hon inte gråter för det! hon tycker bara det är kul att få va med =)
"arbete ger resultat" ganska synd i detta fall..

nu är det idol igen, det är spännande som tusan! kevin är ju redan en självklar finalist.. har alltid röstat på robin förut men idag va alice faktiskt bättre. tror att det blir alice å kevin i final. om jag har rätt får vi snart veta..



stackars heffe

idag sluta jag vid ett, åkte hem å hämta heffe å sen åkte vi till veterinären. va dags å ta bort hans små bollar. stackars liten, han har inte vaknat till helt än.. vinglar när han försöker gå på sina små ben.
han har kissat två gånger i soffan å kräkts på mattan.. men det gör inget. kan inte han hjälpa.
vägde honom när vi va hos veterinären, han vägde 4,8 kg. va faktiskt mer än jag trodde.. veterinären sa "oj, den va en ganska stor en" =) min lilla heffe!
när jag kom hem va jag tvungen å väga louie  oxå, han vägde 5 kg. han är som ett bowlingklot, min lilla loulou =) ska faktiskt köpa ett bättre foder när den här säcken är slut, fick några provpåsar hos veterinären.. är tydligen jättevanligt att kastrerade hankatter får urinsten, så det är nåt foder som förebygger det. sen är det fettsnålt oxå, kan mina små knubbisar behöva. heffe kommer se ut som en liten boll om han fortsätter äta som han gör nu. han är hungrig jämt.. å det blir väl inte bättre efter kastreringen =)

när pelle kom hem från jobbet åkte vill till mobilect, jag fick en ny mobil :P jättefin va den.. svart å rosa ;) helt sjukt snygg =) den som pelle ville ha fanns inte hemma, skulle komma imorrn. blir ju inte förvånad om den inte gör det.. tar säkert flera veckor. bara å vänta å se =) jag har iaf en cool telefon, tack pelle <3
sen åkte vi till skranta färg å köpte färg till utbyggnaden.. kommer nog bli skitsnyggt. nästan samma som jag hade på Dahlgrensvägen.. såg förresten tapeten vi hade som fondvägg, den är så fin. saknar min fondvägg =)

imorrn är jag ledig heeela dan, soft! ska ner ¨på stan en sväng.. kolla om jag hittar några julklappar. vore skönt å för en gångs skull slippa springa runt som en galning dan före julafton =)
sen ska jag laga lite mat.. fiskgratäng. mums mums! idag gjorde jag kycklinggryta med curry å bambuskott, bulgur å gröna bönor. det va riktigt gott faktiskt! pelle tycker att jag är duktig :P

<3

tänkte lägg upp lite fina bilder på mej å pelle som vi tog i lördags =)







           



så kul har vi :P


RSS 2.0