kors i taket

är uppe tidigt idag med. är nästan lite chockad själv..
mycket skönare när man slipper stressa det första man gör på morgonen. blir bara på ännu mer dåligt humör då.. om det nu är möjligt ;)

idag är det jobb hela dan, som vanligt. usch, hatar dom dagarna när jag är helt själv. igår kom mamma ner en sväng innan hon gick till jobbet så jag fick äta å så iaf. blev även en snabbis på stan =)
skulle köpa leggings på H&M men det fanns inga kvar på mamma avdelningen. min mage får inte plats i vanliga längre. hitta iaf en tröja till pelle som han ska ha ikväll. han är så tråkig när det gäller å handla kläder! förstår mej inte på killar, shoppa är ju det roligaste som finns ;)

idag blir det faktiskt en promenad till jobbet, va ju tänkt att jag skulle gå igår oxå men pelle hade glömt sin mobil hemma så jag fick skjuts av honom :P

för övrigt så är det nån idiot som håller på med nån jäkla skitbil här i kvarteret. står bara å gasar å gasar å gasar. tror jag blir knäpp snart! skrota den där jäkla bilen om den inte funkar! blir ju galen på det där ljudet..

tidig

idag va jag faktiskt uppe rätt tidigt. innan klockan ringde tom =)
vakna när pelle gick upp å han börja ju självklart babbla å störa mej för att jag inte skulle somna om, så jag tänkte att det är lika bra att gå upp.
va iof rätt bra för jag har hunnit med en liten snabbkoll på familjeliv :P mitt andra hem.
idag är det äntligen gått 50% förresten =) bara ca 20 veckor kvar tills bebisen kommer :P

imorrn ska jag å pelle med mamma å robban på statt. nån på mammas jobb spelar i ett band å dom har nån spelning imorrn eftersom dom nyss har släppt en ny skiva. blir nog skoj =)
jag får va nykter som vanligt, men det gör inget. rätt skönt faktiskt..
på fredag är det första maj vilket betyder att affärn är stängd. malla ledig! :P wiee!

nu måste jag ta på mej skorna å promenera till jobbet! :P


uppdatering

är väl dags å uppdatera lite igen. blir ju inte så ofta tyvärr, får väl bli lite bättre på det. har ju lovat sofie ;)

kryssningen va helt ok. blir ju inte samma sak när man är nykter =) va riktigt trött på kvällen.. höll på å bli galen på tjejerna när det skulle springas fram å tillbaks mellan hytten å fun club :P fick faktiskt lite ont efter allt springande..

handla lite i taxfreen oxå.. godis, whiskey till pelle å lite andra grejer som folk skulle ha. cigaretter, snus å senap =)

på kvällen när tjejerna köpte vin å smirnoff köpte jag cola å senap. haha! senapen va till pappa, fanns bara tre burkar kvar när jag kolla, annars hade jag nog väntat å köpt det på hemresan ist =)


träffa min faster på båten oxå, va lite oväntat. hon bor i stockholm så vi träffas inte spec ofta.. va kul å träffa henne! hon berätta att min kusin ska ha barn igen bara några dagar efter mej :P

när vi har fått våra små bebisar har farmor å farfar fem barnbarns barn =) bara pojkar hitttils å eftersom jag vet vad jag väntar hänger det på henne om det tillkommer en liten flicka eller ej :P hon vill tydligen inte veta förns vid förlossningen.. så det blir en överraskning =)

igår va jag ledig så vi åkte in till örebro en sväng. kolla på kakel å barnvagn =)
när vi kom till kga igen blev det en tur till öb, träffa på mamma å robban där. dom va sugna på att grilla men eftersom dom bor i lägenhet blir det lite svårt. så det blev gemensam grillkväll på skyttelvägen lite senare =)

idag va det dags för jobb igen, hade sällskap av pelle hela dan :P
sen blev det kalas i bråten, pelles bror patrik fyllde 19 år. så där blev det god mat å tårta!
va meningen att vi skulle spela bingolotto när vi kom hem men pelle har slarvat bort lotterna. väldigt smidigt! varför är jag inte förvånad? ;)



snart..

nu är det inte långt kvar till kryssningen =)
Inga ska skjutsa mej å jenny till busstationen så hon dyker nog upp om ca två timmar.
min lilla morfar är på kryssning just nu, iof inte på samma båt men iaf =)

har nästan packat klart allt.. bara lite smågrejer kvar. ska iof bara va borta tills imorrn men det är ändå
viktigt att man har med sej rätt saker :P

hoppas pelle klarar å ta hand om alla djuren tills jag kommer hem. är en väldigt viktigt uppdrag! tror inte har riktigt förstår vilket ansvar han har :P

nu ska jag gå en promenad med vovven!


kalas

har nyss kommit hem från farmor å farfar. jättegod mat va det, som vanligt =)
till efterrätt blev det glass, grädde, maränger å annanas. jag åt för två :P

blev lite shopping med syrran efter jobbet idag. köpte ett linne, en klänning å en body till bebisen =) han har ju iof ett namn, men det vill jag inte skriva här än. här får han heta bebisen.
klänningen ska jag nog ha på onsdag för då är det äntligen dags för kryssning! ska bli så kul!
får väl försöka dansa lite till arvingarna fast jag är nykter =) hur nu det ska gå! ska faktiskt bli ganska kul å va nykter hela resan, kan jag hålla lite bättre koll på hur alla andra uppför sej ;)
blir väl som när jag jobba på statt, fick en chock när man såg hur fulla människor beter sej. tänker ju inte riktigt på det när man själv är lite yr i bollen =)
så det blir nog en rolig resa skulle jag tro! skönt att jag å jenny har en egen hytt iaf. slipper det bli så trångt. lite synd om jenny iof som får sitta där å dricka vin själv. jag får väl köpa en cola eller nåt :P

imorrn ska jag jobba igen, ska sitta  med bokföring samtidigt. skittråkigt! jag hatar verkligen den där skiten. hur tusan kan folk jobba med sånt där? jag fattar inte. har ångest varje månad när jag ska göra det där. skulle egentligen ha gjort klart mars i början av april. har inte riktigt blivit så.. men men, vi säger att den 19:e är i början av månaden :P
när jag kommer hem imorrn är det dags å laga mat för sen blir det kalas igen. va till kronhallen å handla förut.. pelle tror att jag är galen. men jag är verkligen livrädd för att maten ska ta slut.. så jag köper hellre för mycket än för lite.
förra helgen hade jag gjort fem pajer, när alla hade ätit va det två å en halv kvar. samma sak med glassen jag å syrran gjorde.. vi gjorde tre st, gick åt en å lite till =)
nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det sängen.gonatt!




UL

igår va ingen vanlig dag för det va mallas födelsedag :p
fick ett par örhängen av pelle. jättefina va dom ;)
så på söndag blir det kalas här, då kommer mamma, robban, syrran, robin, morfar, inga, pelles pappa, nina, patrik, pontus å nellan. blir fullt hus med andra ord =)

idag va det äntligen dags för ultraljud! som jag har längtat =) eller vi ska jag väl säga, pelle har ju oxå längtat, även om han inte tjatar lika mycket som jag =)
va iaf hur häftigt som hellst å se lilla bebisen. kul å få se att jag hade rätt, det är en liten pojke ;) har varit helt säker på det hela tiden. har ingen aning om varför, har bara vetat det.
han är en livlig liten krabat. snurra runt å gjorde massa konstiga små volter :P först trodde jag nästan att nåt va fel, han låg dubbelvikt som en fällkniv. såg inte spec bekvämt ut men han tyckte tydligen det =) sen vände han sej flera gånger så vi fick se honom från alla olika vinklar.
fick ändrat bf från den 18:e till den 16:e. är alltså i vecka 19 nu.. snart halva tiden!

imorrn ska jag jobba, sen blir den en sväng på stan å sen kalas hos farmor å farfar =)

påsk

så va påsken över, tiden går helt sjukt fort!
i fredags va syrran å robin här, käka lite mat å gjorde glass till helgen. i lördags jobba jag till två å sen va vi hos pelles pappa å åt en massa påskmat. gott gott!
i söndags va jag å pelle uppe med tuppen å laga tacopaj =) fyller ju år på torsdag så pappa, anna, syrran, brorsan, johanna, farmor, min faster och mina tre kusiner va här på kalas. farfar orka tyvärr inte följa med :(  han har jätteont i ett knä, ska opereras på måndag. skicka iaf med farmor en matlåda med tacopaj till honom =)
igår va jag å syrran i kristinehamn å shoppa lite på affection, eller va det nu heter. sen blev det påskmiddag hos mamma =) det va gott!
känns som jag har ätit hur mycket som hellst dom senaste dagarna! onyttig mat, godis å massa fika. inte bra! men men, det är som det är ;)

sen ska jag väl tillägga för er nyfikna som undrar att ja, vi ska behålla barnet. borde vi inte det?
om vi hade planerat en abort skulle jag väl inte skriva på min blogg att jag är gravid. det vore väl lite väl korkat. förresten så är jag i v18. inte läge å göra abort kanske.
är det nån som har fler liknande frågor får ni gärna ställa dom till mej. eller fråga min syster om ni känner för det, hon vet mer än vad hennes kompisar gör.

idag fick jag ett litet paket på posten förresten, från anna i göteborg =)
det innehöll ett kort, ett litet brev å två chokladkakor. hon är så snäll så =) lovar att jag blev glad!
bara två dagar kvar tills jag fyller år nu, egentligen så vill jag inte fylla 23. 22 låter mycket bättre :P


kakel

idag har jag å pelle åkt runt å kolla på kakel till badrummet efter jobbet. fattar inte hur vi ska kunna betämma oss, finns ju hur mycket snyggt som hellst! tyvärr är det väldigt dyrt oxå..
hitta en färg  som va riktigt snygg, va typ cremevit. fanns skitsnygga mönstrade plattor till som man kan sätta lite här å var så det inte blir enfärgat å tråkigt. dom kosta 100kr styck! är ju helt sjukt.. va ju inte spec stora plattor heller ,10x10 så det går ju åt ganska många. känns som ett evighets projekt :P

va på kronhallen en sväng oxå, panta en massa flaskor. handla lite smått å gott oxå.. bla en gravidtidning =) äntligen hade det kommit ut en ny! finns ju inte spec många men jag köper alla jag hittar =)

nu är det snart mitt favoritrprogram "du är vad du äter" :P


helg helg helg

igår va jag ledig heeeela dan. blev frukost med frallor, en tur på stan å sen modevisning.
pelle va väl inte sådär jätteroad av att gå på modevisningen men han följde med iaf =)
köpte en klänning å ett par leggings på H&M, behöver hur mycket nya kläder som hellst nu. är inge skönt med vanliga leggings heller längre.. dom täcker inte magen ordentligt =) så det blev ett par från mamma avdelningen den här gången. mycket skönare! pelle tyckte dom va sexiga ;) täcker verkligen hela magen. snyggt! men strunt samma, dom sitter ju mycket bättre.
sen åkte vi till strandkanten med mamma å robban. satt på uteserveringen, va så himla fint väder! skönt att solen äntligen börjar visa sej. pelle å robban drack några öl, mamma drack vin å för mej blev det kladdkaka med grädde å pepsi max :P

på kvällen va vi hos pelles mamma å käka påskmat. det va gott! till efterrätt blev det kladdkaka med grädde å hallon =)

idag har jag jobbat å sen varit på långpromenad med jenny. pelle har varit i skogen å fällt träd =) han är så duktig så!
när jag kom hem laga jag lite mat. potatisgratäng å lax till mej å potatisgratäng med köttbullar å prinskorv till pelle. så nu har vi några matlådor.

sitter å spelar bingolotto just nu, pelle har nyss vunnit 100kr. orättvist! jag vinner aldrig :(


konsert

har varit på konsert i bregårdsskolans aula idag, syrran va med så vi va ju tvungna å gå dit =)
varför måste det alltid va några dåliga grejer med? vem vill lyssna på nån jäkla kyrkokör? inte jag iaf.
hade väl gått på gudstjänst om jag velat lyssna på sånt trams.
syrran å hennes kompisar va iaf duktiga. värmlandspojkarna va oxå med, dom va helt ok =)

innan konserten va jag å pelle på Paris (vet att det heter "som hemma" men det låter så fånigt) å käka kycklingbaguette. mums mums! igår åt vi mc donalds, känner mej väldigt nyttig. men jag kommer ju bli tjock vad jag än äter så jag kan lika gärna gluffsa lite extra ;)
idag är det exakt två veckor kvar till UL, jag längtar! hoppas tiden går fort. ska bli kul å få se den lilla bebisen =)
hoppas verkligen vi får veta vilket kön det är oxå. inte för att det spelar nån roll egentligen, men jag är så säker på att det är en liten pojke. ska bli kul å se om jag har rätt :P
prata med pappa idag, ska fixa hit min lekstuga som står på kornvägen. tror inte pappa leker i den spec ofta så han har nog ingen emot å bli av med den =) så nu ska vi riva det där fula huset som står på tomten. min är mycket sötare =) pelle är jätteglad över mitt projekt, eller så inte kanske.. men men, det struntar jag i.
nån som har en traktor vi får låna? måste ju frakta hit det där lilla huset :P

imorrn är jag ledig =) så det blir frukost med frallor, modevisning på stan å sen påskmat hos pelles mamma.
gonatt!


RSS 2.0