Emil :(

usch, idag fick Emil oxå somna in.. det här är inte klokt. två så goa hundar på bara några dagar. vet iaf att ni båda har det bra nu!

idag har jag å Pelle varit på stan, kika lite i affärer å åt baguette på paris, mums! :) sen va vi på Bjelkes å kolla på kakel, ska göra om tvättstugan med dusch å grejer. kommer bli så fint! blir nog en ny tvättmaskin oxå, gillar inte alls den vi har nu. den är dum! nyper mej bara i den där dumma luckan, iof är det ganska bra för då har jag nåt å skylla på för å slippa tvätta =) men det bortförklaringen duger väl inte i evigheter!
är mycket jag skulle vilja göra om i det här huset, spec sovrummet. vem målar ett rum orange? gud! det är sååå fult! gymmet är oxå fult, grått å trist! men det ska oxå göras om snart ;) köket ska målas om å altan ska rivas å byggas om. gruset på uppfarten borde bytas mot plattor å trappen ser inte klok ut. den måste oxå fixas. jösses, tror vi måste vinna på lotto :) får nog ta lite i taget!
egentligen så skulle jag vilja byta fasad på hela huset å lägga nytt tak, men det vill inte pelle. eller jag ska ju självklart inte göra det, vill att nån annan ska göra det =)
nä, jag hatar inte det här huset.. även om det kanske verkar så. tycker bara att det borde fixas till lite. vardagsrummet å toan är faktiskt helt ok :)

har varit på bio idag oxå, dont mess with the zohan.. eller va den nu hette. va rätt bra faktiskt. är iof ganska tveksam till om pelle såg första halvtimmen av filmen eftersom han hade näsan i popcornsburken större delen av tiden. skräll! ;)
sen åkte vi till kronhallen å köpte pannkakor, sylt å grädde.. det va mums!

förresten, pelle köpte en stoooor popcorn! ;)

hahaha!

lilla fröken blev visst lite upprörd. jag vet mycket väl att erat förhållande inte va nån dans på rosor, det va därför HAN gjorde slut. ska jag skämmas? haha! för att du inte kan gå vidare? du är ju pinsam med din skitsnack! du bevisar ju bara för folk att du fortfarande bryr dej.
ja, jag kanske behöver en pojkvän för att va lycklig. stör det dej? tråkiga kompisar behöver jag absolut inte..


Bamse :(

Älskade Bamse finns inte mer.. han fick somna in i fredags :( usch! saknar dej Bamse vovven! men nu vet vi iaf att du har det bra och att du inte lider.

nu är jag ledig igen, ska bli så skönt! jobbar iof en sväng på tis men sen är jag helt ledig resten av veckan. har varit hur trött som hellst dom senaste dagarna, ska bli skönt å få sova lite. kan nog behövas..
igår va vi i mamma å robbans nya lägenhet när jag hade slutat, blit nog jättefint där när allt är klart. bara robbans lägenhet som ska tömmas nu. kommer nog ta sin tid =) haha!
på kvällen va vi hemma hos pappa å åt mat, somna i soffan efter sommarkrysset, sen sov jag till elva när vi skulle åka hem. jag va såå trött =)

jag förstår inte en sak. om man har gått vidare med sitt liv och är lycklig, varför slutar man då inte snacka skit å tjata om allt gammalt? varför inte gå vidare med sitt nya underbara liv? problemet är nog att lilla fröken inte var så olycklig i sitt tidigare förhållade som hon vill att folk ska tro. då skulle hon inte bry sej om oss nu.. men men, egentligen så är inte det här värt å skriva om men jag kan inte låta bli längre. lägg ner snälla du! jag är iaf lycklig nu å jag hoppas faktiskt att du oxå kommer bli det nångång!

snart..

Nu är det bara fyra dagar kvar, sen har jag semester en veckan igen! ska bli skönt..
hoppas det blir lite bättre väder iaf, det här är inte alls roligt!
har jobbat hela dan idag igen, är faktiskt inte så jobbigt som jag trodde. dagarna går rätt fort faktiskt,
pelle brukar komma ner å göra mej sällskap ibland. på lunchen brukar han kommer ner å gå en sväng med
Basse, det tycker han är roligt. Känner sej så manlig då säger han, Basse är ju en riktig tuffing =)

Idag va Pelle nere på stan å hämta en grej som vi har köpt, men det är hemligt :P
Är ganska mycket som är hemligt nu, är jobbigt för mej å va tyst om så mycket som jag egentligen vill berätta. Men det är iof inte så långt kvar tills allt kommer komma fram. Hoppas jag iaf ;)

Så dä så! :P

storfamilj?

idag har jag varit extremt trött! jobbigt å va tillbaks på jobbet.. men lite skönt oxå. tycker det är ganska tråkigt å bara gå hemma å inte göra nåt. har ganska svårt å koppla av, beror väl på att jag jobbar så mycket jämt.
idag har mamma å robban köpt en ny bil, å på fredag får dom nyckeln till sin nya lägenhet =) det är roligt! kommer nog få förbereda mej väl innan jag åker dit å hälsar på, kommer va en cirkus som inte är av denna värld. haha!

min "familj" är ganska stor nu. det är människor å djur överallt!
Mammas sambo Robban har tre barn som heter Kim, Emil å Malin. Sen har dom typ världens största hund som heter Bamse. Han är söööt!
Pappas sambo Anna har två barn som heter Cathrine å Jimmy. Hon har oxå en hund som heter Emil. Piffen som bor kvar hos pappa är fortfarande min katt. Vad gubben än säger om den saken =) sen har syrran en katt där som heter Ceasar.
Som sagt människor och djur överallt. Men det är bara roligt!

Natti!

jobb imorrn

Imorrn är det dags att börja jobba igen, känns inte alls bra. Ska jobba själv hela veckan men sen är jag ledig igen v27. Nåt å se fram emot iaf. Hoppas det blir lite bättre väder den veckan så man kan bada å sola lite.
Ska åka till stockholm den veckan oxå.. ska bli kul =) gå på skansen å kolla på alla gulliga djur.

Har varit i affärn en sväng idag å grejat lite med papper, sen har vi varit till Lidl å handlat. Gick faktiskt dit, är ju iof inte spec långt men jag hade absolut ingen lust. Men det va skönt bara vi kom iväg. Resten av dan kommer jag nog tillbringa i soffan, blir nog en film lite senare.
Nu ska jag nog gå en sväng med vovven å sen ska jag nog sjunga en sång för Pelle. Han blir så glad när jag sjunger för honom :P


första inlägget..

Nu har jag oxå skaffat en egen blogg, alla andra har ju gjort det så varför inte? =)

Det här har varit en väldigt seg dag, vilket iof är helt ok eftersom det va midsommarafton igår. Mamma,Robban, Kim, Emil å Malin va här. Vi åt en massa mat å spela kubb mm. Va väldigt trevligt!
Robbans hund Bamse va oxå här såklart, han hade fullt upp med alla djur som bor här. Pelle tycker att vi bor i ett mindre zoo, det tycker inte jag. Skulle gärna ha fler djur men det kan jag nog glömma för tillfället. Men nångång ska jag nog tjata till mej en hund, en stor å luffsig sak =) Nu har vi tre djur här hemma, min lilla vovve Natascha (Basse) samt katterna Hefner och Louie.

Pelle är hos sin mamma nu, skulle egentligen ha följt med men jag mår inte spec bra. Beror inte på att jag är bakis, drack inte en droppe igår. Va iof andra som drack en hel del så min andel försvann nog ändå =)
Syrran å hennes kille Robin kom hit lite senare på kvällen, så Robin, Pelle å Robban hade tequilarace. Blev slutet på kvällen för en del. haha!
Så Pelle mådde inte så bra tidigare idag, han va inte ens hungrig. Vilket är väldigt ovanligt =) Dröjde iof inte spec länge innan han hitta jordnötterna i skafferiet och köttbullarna i kylskåpet.
Ikväll ska vi kolla på film, mamma va nyss här med en godispåse, kan garantera att den kommer va slut långt före filmen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0