badminton

jösses, vilken dag det har varit idag! hur mycket folk som hellst i affärn. höll på å bli vansinnig när jag skulle äta, kom folk hela tiden. men så är det ju ibland.. vissa dagar är det lugnt vissa stunder å ibland springer det folk ut å in hela dagen.
ge mej ett nytt jobb tack :P

skönt att jag fick gå hem lite tidigare iaf, pelle kom å hämta mej vid fem sen åkte vi till stråhallen.
va riktigt kul å spela =) blir nog spel fler gånger.. å nästa gång blir det nog tjejer mot killar. dom kommer inte ha en chans :P

usch va jag är trött. är nog för att jag gick upp så tidigt idag =) ska försöka komma upp tidigt imorrn med, är mycket skönare när man kan äta frukost i lugn å ro. är så jobbigt när man får kasta i sej nåt å sen spinga till jobbet.


tidig

klockan är inte ens sju, å jag är redan uppe. helt otroligt..
kunde inte somna om när jag hörde att pelle gick upp så jag tänke att det är ingen idé å ligga kvar. blir jag bara ännu tröttare..

igår jobba jag till sju, sen va jag å jenny ute å gick en promenad. blev inte rikigt lika långt som det brukar, men det blev en timme iaf. känndes som det räckte i kylan =)
ikväll blir det badminton med jenny å danne. ska bli rikigt kul! hoppas vi spöar skiten ur killarna :P men de är självklart att vi gör! dom har inte en chans..
danne är tydligen lite sjuk oxå, det ökar våra chanser =)

förresten, min älskade lilla LouLou har skadat sin tass =/ hörde natten till igår att han slogs med en annan katt på baksidan.. gick ut å skulle få in honom men det va hopplöst. försökte skrämma iväg den andra katten men det lyckades inte heller. gick ut en stund senare men då va båda borta.
när han kom in på morgonen sen kunde han inte stå på sitt lilla ben, ringde veterinären men han tyckte att jag skulle vänta tills idag. å det ser faktiskt mycket bättre ut, han gick ganska normalt igår kväll iaf, haltar bara lite.
om den där katten kommer hit igen blir det kattsoppa! ska inte bråka med min loulou! han är stor som tusan den där katten.. ser ut som en stor grå hårboll.
det konstigt är att Heffe å den där katten verka va kompisar.. har sett dom tillsammans å en gång när jag kom hem låg båda å sov i soffan på altan.
på natten när katterna slogs sprang Heffe å gömde sej under soffan i vardagsrummet, vilken mes! han skulle ju ha hjälpt Louie =)

nu ska jag äta frukost!

massa mat!

idag har vi varit på willys å storhandlat, tror aldrig jag har handlat så mycket nångång =)
så nu har vi fullt i frysen å skafferiet. men det är bara bra, slipper vi springa å småhandla hela tiden.
när vi kom hem gjorde jag en stor laddning med chili con carne, eller jag gjorde ju iof två eftersom jag inte äter köttfärs. så nu har vi några matlådor var och en del i frysen :P
bra att det finns nåt man bara kan ta fram å värma när man inte har lust å laga mat.

idag har pelle jobbat sin sista måndag på YIT =) efter den här veckan har han en veckas semester å sen börjar han på York. blir nog kul för lilla pelle =)

nu kollar vi på matakuten.. saknar faktiskt maten på skranta ibland, den va så god. spec fiskburgare.. mums mums! =)

skitspel!

jag vann inget på bingolotto. förstår inte varför jag aldrig kan ha lite tur.
pelle vann 100 kr iaf, det va kul =) för nån vecka sen när vi spela vann han två sverigelotter, tur att
nån vinner iaf!
våran keno går inte heller spec bra.. har en rad som vi kör varje dag, har inte vunnit en enda krona på snart två veckor. men vänta bara, snart blir det storvinst! kommer aldrig sluta med den här raden.. nångång borde väl rätt siffror dyka upp i rutan =) vet ju att folk kan vinna.. har några vinstogram på väggen i affärn. synd att den på två miljoner inte är min! =)
har en till på lotto, den vinsten va på 72000 nånting.. min kusin som vann. han bor i stockholm men jag har hans kuponger i affärn å förnyar dom varje vecka. så egentligen borde ju jag ha fått hälften :P

va förresten längesen jag köpte en triss.. eller det va väl några dagar sen iaf. jag älskar trisslotter, det är så kul å skrapa =) vet inte hur många jag har köpt.. pelle blir galen!  jag kanske håller på å bli trissmissbrukare =)
imorrn får jag lön, då ska jag fira med en triss :P

helgen

snart är helgen slut.. förstår inte att helgerna måste gå så fort!
igår va jag å pelle på maxi en sväng sen åkte vi till Mc Donalds å fika. jag åt en paj, det va mums!
sen åkte vi hem te mamma å hämta Inka, sen blev det en långpromenad nere vid sjön med vovvarna. va riktigt skönt fakiskt, lite lagom kallt.
efter promenaden laga vi mat å sen åkte vi hem till mamma. kolla på tv å käka lite godis, gubbarna drack whiskey.. usch!

idag har jag jobbat, va faktiskt rätt mycke folk idag. trodde jag absolut inte med tanke på vädret. va lite nervös när jag kom dit idag, blir alltid det när man ska ställa om klockan. är så rädd för att det ska bli fel =)
men det gick bra å jag kom dit rätt tid.
efter jobbet åkte jag å pelle till stråhallen å spela badminton. va faktiskt mycke bättre än pelle idag, han va rätt dålig faktiskt =) hoppas han inte är lika dålig på onsdag när vi ska spela med jenny å danne :P
träffa pelles pappa på stråhallen, han va där å spela tennis. skulle va kul å testa det nångång.. men det ser så svårt ut!

nu spelar vi bingolotto, vann inget på ettans bingo. tur att det är tre spel kvar. hoppas jag vinner nåt :P


tvärtom?

jag förstår verkligen inte, vad i hela friden har den där lilla snorungen i idol å göra?
han sjunger ju för tusan som en kratta! menar naturligtvis Johan Palm.. han är så sjukt dålig!
är ju pinsamt att han får vara kvar..
å vadå söt? han ser ju ut som en liten fjant!
om det va tvärtom, att man rösta på den man ville skulle åka ut skulle jag ringa som galning till hans nummer!

för övrigt va det synd att LouLou åkte ut, hon va bra ju!
det är ju ett skämt att hon åker ut å att fjanten får va kvar. hahahah!


du är vad du äter

idag har jag kollat på mitt favorit program "du är vad du äter"
det är ju lite fånigt ibland.. men ändå så sjukt bra =)
vet egentligen inte varför jag tycker det, är ju ganska uppenbart att det mesta är uppgjort. men jag längtar ändå varje vecka! kanske skulle anmäla sej nån gång =) Skipper skulle nog hitta mycket här som skulle hamna i soporna :P

kondis?

jag ha nyss cyklat på min träningscykel. va ett bra tag sen jag använde den.. det kändes kan jag lova!
jösses, jag har verkligen ingen kondition längre! blir så arg när jag tänker på hur mycket jag träna förut, hade verkligen bra kondition. känns inte alls kul..
egentligen skulle jag vilja träna på gym. saknar verkligen combaten som jag å jenny gick på. det va så kul!
men jag hinner verkligen inte.. är inte spec många pass som börjar så att jag hinner när jag slutar kl sju, å även om jag skulle hinna är det inte kul att gå hemifrån kl åtta å komma hem efter nio. det orkar jag faktiskt inte..
har ingen lust å köpa ett halvårs kort eller nåt för det har jag inte tid att utnyttja, å betala varje gång man är där går inte. det blir skitdyrt..
får helt enkelt räcka med promenader å badminton lite då å då för tillfället. men när jag har ett normalt jobb, då jäklar! =)
ska försöka träna lite hemma oxå.. har ju vikter å grejer. tyvärr så är det inte lika roligt å jag vet att jag är expert på att komma med undanflykter eftersom jag tycker att det är tråkigt å träna hemma. men jag ska försöka!

måste bara försöka att inte överdriva så.. när jag bestämmer mej för nåt kör jag på som en galning i ca en vecka å sen tröttnar jag! så har det alltid varit, vill förändra allt på en gång. men det går ju inte, det vet jag ju.
så nu ska jag försöka  träna hemma två-tre gånger i veckan eller nåt.. kanske jag inte tröttnar efter en vecka =)

skönt att det snart är helg förresten, på lördag ska jag å pelle till örebro. ska försöka hitta ett par nya stövlar =)

nu ska jag äta å sen gå till jobbet!






 


konsert

imorrn slipper jag ställa klockan.. jag ska sova lääänge!
börjar vid jobba vid två eller nåt, så jag hinner nog slappa lite framför tvn oxå innan jag måste gå till jobbet =)

igår stängde vi affärn halv sju isf sju. va på konsert på bregårn, Alfred Nobell fyllde tydligen 175 år :P
syrran å hennes kompisar sjöng tre låtar, va riktigt bra faktiskt.
trion kallar sej tydligen för SoLIsa.. dom heter Sofia, Lisa å Isa =) eller ja, hon heter väl inte Isa.. antar att hon heter Isabell. men strunt samma förresten! =)
efter konserten fick man iaf gratis bakelse. ni som känner pelle, robin å robban förstår nog att det va anledningen till att dom följde med :P jag å mamma gick ju bara dit för å kolla på sofia, vi hade inte ens en tanke på den där bakelsen..absolut inte! vi är inte så mycket för sånt där egentligen. men visst tog vi en, vill ju inte verka otacksamma!
måste ju offra sej lite ibland.. hahaha!






 


kallt

mår inte så bra idag, känns som jag håller på å bli sjuk =/
vore inte spec kul med tanke på att jag ska jobba varje dag den här veckan.

idag gick jag iaf hem vid fem, eller gick å gick. pelle kom å hämta mej =)
har bara tagit det lugnt sen vi kom hem.. iof, vi har gått te konsum. det är ju liite ansträngande.
köpte en blåbärspaj å vaniljsås som vi ska äta sen. det är vi värda :P

nu ska jag lägga hoppa i badet, fryset som en liten isbit!

stugan

Inka sov över hos oss idag, va mysigt. hon låg i hallen å vakta =)
gick en promenad med basse å Inka före jobbet imorrse, blir lite rörigt å ha två koppel å hålla reda på :P

va segt på jobbet idag, som vanligt på söndagar. hade ingenting å göra, bara sitta å vänta på att
klockan skulle gå.
Efter jobbet åt jag å pelle nudlar =) sen åkte vi ut till stugan med vovvarn, mamma, robban å syrran. gick en sväng i skogen å sen satt vi ute på trappen å fika. det va mysigt! jättefint väder va det.. lite kallt men ändå skönt =)
Inka passa på å bada lite oxå.. men basse ville inte. hon tyckte nog att det va lite väl kallt =)

har handlat på willys idag oxå, sen åkte vi hem å fixa lite här hemma. pelle städa å jag laga mat. spagetti med köttfärssås (quornsås till mej) å potatis, falukorv (sojakorv till mej) å vita bönor. mums! så med maten från igår har vi matlådor för hela veckan. perfekt! skönt å slippa tänka på det efter jobbet..

imorrn är det måndag, jag hoppas att vi får ett besked! orkar inte vänta längre... =/





Inka

inget besked än, tyvärr. men väntar å väntar =)

igår va jag, pelle å jenny hemma hos danne. käka mat, kolla på idol å drack lite. va trevligt!
nån dag i veckan blir det badminton.. då ska gubbarna få så dom tiger :P

idag har jag varit ledig.. vi har varit nere på stan en sväng å sen va vi hemma hos mamma å hämta
Inka. har lånat henne idag =) robban ska iväg å spela poker å mamma ska ha tantfest så då får Inka va här :P
skönt för henne å få va ute lite. köpte en boll till henne på leklådan, den höll i ungefär två sekunder. kanske inte va så smart å köpa en plastboll till en schäfer :P jag är ju van vid lilla basse!
har nyss varit ute på en promenad å nu ligger Inka å tuggar på ett ben. Basse står bara å kollar på henne, tror hon undrar vad monstret gör i hennes hus =)


hoppas

jag ser ett liiitet ljus i tunneln, jösses vad jag hoppas! är så rädd för att bli besviken igen, vet inte vad jag gör om det går åt skogen en gång till!

idag har jag jobbat hela dan, dagen har faktiskt gått ganska fort. även om det har varit ganska tråkigt. har läst en bok iaf =)
imorrn jobbar jag till halv fem, skönt å komma hem lite tidigare. blir nog ett besök till willys å sen en sväng till systemet. på fredag ska pelle, jag å jenny hem till danne. ska äta lite mat å dricka vin :P

seeegt

det här har varit en seg dag! längesen tiden gick så sakta...
har inte gjort så mycket efter jobbet, kollat på tv å varit te konsum å handla lite godis. pelle tjata så :P

på lördag ska vi måla om i sovrummet. ska bli så fruktansvärt skönt å slippa den där hemska färgen! hur i hela friden kan man måla orange? jag förstår inte. hur kommer man ens på tanken?
den skitfula tavlan i matchande färger gör inte direkt saken bättre.. den är hemsk. på lördag ska jag med nöje mossa den där fula skapelsen =)
jag struntar i vad pelle säger, den förtjänar att dö.
har inte riktigt bestämt vad det blir för färg.. pelle säger att jag får välja. han är nog trött på att jag klagar på hur det ser ut nu =)

nån som har nåt bra förslag kanske?

munter

här kommer ännu ett muntert inlägg.
tänkte först att jag inte ska hålla på å skriva en massa skit här eftersom alla kan läsa. men varför inte?
på en blogg ska man väl vara ärlig, eller?
varför ska jag göra mej till å skriva här att mitt liv är en dans på rosor? det är ju inte så.
just nu känns allt helt jävla hopplöst, jag hatar alla för tillfället! vissa mer eller mindre..

jag har alltid varit väldigt stark, gräver inte ner mej för småsaker. men nu är det nog.. jag orkar inte mer.
tur att jag har mina djur iaf, dom lämnar jag aldrig. spec inte basse.. kommer aldrig hända!
er andra skiter jag fullständigt i, ni kan dra åt helvete!



=/

usch, då va den här dan förstörd oxå. hade verkligen sett fram emot att bara få va här hemma å ta det lugnt för en gångs skull. gå en promenad med basse å laga lite mat.
men så blev det inte.. faan va förbannad jag blir! glädjedödare är vad du är! bara du får som du vill så är det lugnt..
snacka om å bara tänka på sej själv! pucko!

vinst

pelle vann en ny lott på bingolotto, kors i taket. kul att det blev nåt iaf!
så nu måste vi ju spela nästa helg oxå =)

jag är faktiskt inge trött, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. får väl slå på tvn eller nåt.
Positiva Per har redan gått å lagt sej, å där kan han ligga =)
ibland blir jag tokig på människan! men men, det hör väl till det oxå!

imorrn börjar jag jobba kl tre, ska bli skönt å bara va hemma.. ska laga lite mat har jag tänkt.
idag har jag gått 12829 steg. är inte alls nöjd, hade hoppats på mer. iof så är ju mitt mål att gå minst 10000 steg om dan, å det har jag ju gjort. men jag är ändå inte nöjd. det blir jag aldrig =)


mina djur är världens bästa <3


bingolotto

gick till jobbet imorrse, va hur skönt som hellst! solen sken å det va lite sådär lagom kallt, kunde ha gått hur långt som hellst. men det gick ju inte, va ju tvungen å jobba lite. va rätt lugnt idag oxå, men det är det ju alltid på söndagar.
städa lite å kolla på idol =)
efter jobbet åkte vi hem till morfar å inga, fika lite å så. sen bar det av till affärn å handla lite mat. tror vi handlar varje dag.. vi är dåliga på det där med storhandling!
när vi hade ätit blev det en liten promenad med basse. va rätt skönt ute då oxå, lite kallt bara.

nu sitter vi å spelar bingolotto =) men vi vinner väl inget som vanligt!

steg

idag har jag gått 16119 steg. rätt ok faktiskt =)


lördag

idag har jag jobbat, va ganska lugnt i affärn. ingen som ville ge sej ut i det hemska vädret.
iof va det ganska bra för då hade jag tid å greja med papper, skönt å få lite gjort på arbetstid. är så tråkigt å sitta med det där hemma.
vid tre gick jag å basse ut på en långpromenad med jenny å billie =) gick vår vanliga runda, tar ungefär 90 min. hinner skvallra om mycket på den tiden =)
pelle va å hjälpte sin pappa på jobbet så när jag kom hem blev det en stund i soffan. kolla på "du är vad du äter" missa ju det i torsdags. egentligen så är det ganska dåligt, men jag måste se varje program =)

ikväll har vi inte gjort så mycket, lagat mat å kollat lite på tv. har sorterat fakturor oxå, gud va kul! trevligt lördags nöje =)

nu blir det en kvällspromenad med basse, sen ska det redovisas steg :P

badminton

idag sluta jag vid halv tre, va nere på stan en sväng. hitta två tröjor på H&M =)
sen kom pelle å hämta mej så åkte vi hem å förberedde maten, sen bar det iväg till stråhallen för att spela badminton. har bara varit där på söndagar förut, va inte alls lika lugnt idag som det brukar vara när vi har varit där. va mycket mer folk å högre musik =) va lite roligt faktiskt. den lite tuffare stämmingen gjorde att man tog i lite extra =)

sen vi kom hem har vi lagat mat å kollat på film, "ice age" blev det. har faktiskt inte sett den förut.. va riktigt rolig =)

förresten, pelle har fått nytt jobb! han va inne i örebro idag å skrev på för York.
skönt att han slipper YIT.. hoppas det nya stället är bättre, men det tror jag säkert =)
Grattis Päj! ;)
nu är det bara å hoppas att jag kan skaffa nytt jobb snart!

idag har jag gått 9812 steg, utöver besöket i stråhallen. finns en grej på internet där man kan omvandla en aktivitet till steg.. så när jag lägger till träningen har jag gått 18211 steg. ganska bra faktiskt :P
imorrn ska jag försöka få med mej pelle på en långpromenad, får se hur det går. han ska hålla på i källarn så det är inte säkert att han anser sej ha tid med mej =)

nu är det läggdags, jobb imorrn =/ natti!


långpromenad

idag har jag jobbat hela dan, sen va vi på salladsbaren å köpte sallad. mums =)
har nyss kommit hem från en långpromenad med jenny å vovvarna. blev en rejäl runda, känns bra.

imorrn jobbar jag till tre, sen ska pelle å jag spela badminton. har blivit lite si å så med det där, måste
bli skärpning! är ju kul när man väl kommer dit..

idag har jag gått 18696 steg!!! malla är duktig =)

världens barn

idag har jag, pelle å mamma varit på konsert för världens barn på bregårdsskolan. syrran va med å sjöng =)
va inte så jätteroligt faktiskt, men pengarna för biljetterna går ju till nåt vettigt!

idag har jag bara gått 8945 steg =/
har gått både till å från jobbet men ändå inte kommit upp i fler steg.

steg

idag har jag gått 11 749 steg enligt min stegräknare.
trodde faktiskt att det skulle va mer, har ju gått både till och från jobbet. rör mej tydligen
mindre än jag trodde =/ jaja, bara å knalla på =)


gonatt!


Frimis



Jag å Casper på Frimis ;)

bilder

några bilder från kryssningen =)


Anki, Ia, Jenny å Jag på terminalen


Jenny å Jag i hytten


Jag, Ia å Jenny lyssnar på arvingarna



Ia å Jag dansar.  fråga inte vad jag gör med fingrarna =)


Ia, Jag å Anki :P

Fler bilder kommer nån dag =)

stegräknare

idag har jag å pelle varit på å köpt en ny tvättmaskin =) skönt å slippa den där dumma saken som vi har nu!
va på willys en sväng å handla oxå, sen åkte vi hem å laga mat. panerad fisk, potatis, grönsaker å tzatsiki (stavning?)
blev faktiskt jättegott! mums =)'

på tal om nåt annat så blir jag galen på min ena katt. både igår å idag låg det fjädrar i hela vardagsrummet när jag gick upp. igår hitta vi ingen fågel men idag låg det en liten talgoxe på mattan =/ stackarn!
kommer inte kunna ha kattlucka om han ska fortsätta sådär..
Louie är iaf snäll, han nöjer sej med att jaga flugor i köket =)

förresten så har jag börjat använda min stegräknare.. så nu är det bara å traska på!
har kommit fram till att 10000 steg är ganska mycket. ska redovisa mina steg här varje dag =)


hopplöst

ibland känns typ allt hopplöst, just nu är det så.
ingenting känns roligt... finns inget roligt att se fram emot.
just nu känns det som att allt kan kvitta.

imorrn är det måndag igen, gud va roligt! ännu en vecka i den underbara affären!
hoppas nattens timmar går fort, längtar så tills klockan ringer imorrn! hoppas verkligen
att det regnar oxå, det är så underbart å gå till jobbet då!
finns inget bättre än å låsa upp dörren vid halv nio, trött som en rutten banan!

om jag är ironisk? nä, absolut inte! varför skulle jag va det lixom? mitt liv är ju underbart!

seeeg

idag har jag å pelle en riktig slöardag =)
vi va ju i örebro med jenny igår å festa med danne å walle, det va kul! käka lite mat först, sen satt vi å förfesta lite å sen gick vi till klaras. va kul å va ute nån annanstans än på statt, är ju lite mer folk i örebro.
jag å jenny spendera den mesta tiden på ett  av dansgolven, spela massa bra låtar.. va längesen jag dansa så mycket. va riktigt kul =) killarna va oxå med å dansa lite men dom höll sej mest i baren. kanske va lika bra det :P

ikväll blir det bingolotto å pizza ;)

ångest

prata med jenny för en stund sen, vi har ångest inför morgondagen. vi vet inte vad vi ska ha på oss =) har valt mellan två olika klänningar å jag tror att jag har bestämt mej nu. men jag kan lika gärna ångra mej.
pelle är inget bra stöd.. han förstår inte rikigt sånt här. tycker bara att jag är fånig. men det är faktiskt viktiga saker!
iof så bryr man sej inte spec mycket när man väl är ute. men det känns inge bra när man åker hemifrån om man inte har på sej nåt som känns rätt =)

nästa helg kanske jag ska ut igen, jenny ska antagligen ha fest. blir kul å gå på statt igen, va ett bra tag sen jag va där =)

imorrn är det marknad på stan.. då blir det nog mycke folk i affärn. tur att mamma är ledig så att vi kan hjälpas åt, hade inte varit kul å jobba själv. hinner jag springa ut å köpa marknadsgodis oxå :P


snart lördag

hade lite sovmorron idag, även om det bara va två timmar så är det skönt å slippa öppna affärn.
gick upp ganska tidigt ändå, åt frukost å sen åkte jag iväg å sola. det va skönt! tråkigt bara att jag lyckades ha sönder mitt fina halsband som jag har fått av pelle =/ får lämna in det på lagning.
gick ner till affärn sen med lilla basse, börjar bli lite tråkigt å gå den där vägen nu. samma, samma varje dag.. =)

va nere på stan en sväng sen, skulle kolla om jag hitta nåt å ha på mej på lördag. vilket jag tyvärr inte gjorde, så det blir att rota i garderoben. har iof ganska mycke kläder men jag tröttnar så fort. vill ha nåt nytt =)
längtar faktiskt till lördag, ska bli kul å gå ut å örebro. kul att få träffa nån av pelles kompisar oxå.. känner inte en enda! hoppas att danne är trevlig, men det är han säkert. hoppas att jenny oxå tycker det ;)

nu är pelle arg, hans x-box funkar inte.. han har börjat säga fula ord. snart kommer han börja skrika å slå på den där apparaten. något säger mej att det är dags att fly om jag vill slippa hans utbrott.. risken finns att han blir galen! nu tar jag en promenad med basse =)


LouLou

hon är bra. hon är min favorit =)


örebro

jag hatar mitt jobb.

igår va jag ute å gick med basse, jenny å billie =) kom fram till att vi nog ska åka till örebro på lördag iaf. va meningen att jenny skulle jobba egentligen men nu blev det inte så. ska med pelles kompis danne till nån som heter walle. blir nog trevligt =)
har faktiskt aldrig varit ute i örebro förut, så vi får väl se vart vi hamnar.

dags för idol igen, har faktiskt inte följt det så noga den senaste tiden. har inte riktigt koll på alla som är med, vet att han från karlskoga är kvar iaf =)


RSS 2.0