tisdag

igår va vi till BVC med lilla hannes, va dags för 5-månaders kontrollen. han väger 7090g å är 64,5cm.. börjar bli stora bullen isf lilla bullen =)
va som vanligt jättenervös eftersom han skulle få två sprutor men det gick faktiskt bra.. klart han blev ledsen men det gick över fort när han fick leka lite med en leksak =)

va ute på promenad med mamma lite senare på dagen.. annars gjorde vi inte så mycke. på kvällen fick hannes lite feber.. stackars liten va så ledsen :(
gav honom alvedon sen somna han hos mej i soffan lite innan åtta sen satt vi där till tio.. hade ganska ont i ryggen sen men jag ville inte röra mej eftersom han sov så skönt =)

idag ska vi bara hålla oss inne, han är fortfarande lite gnällig så jag vill inte gå ut på nån promenad. är ju så svårt å veta hur han mår eftersom jag inte kan fråga honom..
får se om det blir träning ikväll, skulle till träningslagret med caroline men såg på facebook att hon är förkyld. så vi får se hur det blir! blir det inte idag får vi ta det en annan dag =)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0