söndag

hannes sov bra inatt oxå, han är så duktig! somna i sin säng vid halv elva sen sov han till kl sex, då fick han mat å sen la jag honom i min säng.. där somna vi om å sov till kvart i tio =) skönt!
är verkligen den bästa stunden på hela dan när han har ätit sin tidiga frukost vid sex-sju, lägger honom alltid i min säng då sen ligger vi där å myser.. oftast somnar vi om efter en stund =) myspys!

idag måste vi nog städa lite här hemma, är ju visning på tisdag men tyvärr är det ingen som han anmält sej än. kan ju va nån som gjorde det i fredags eftermidda eller så kan nån göra det imorrn.. så det är bäst å städa ifall det blir visning.
blir lite träning på lasarettet idag oxå, ska bli skönt!

nu är pelle iväg å handla lite..  blir raggmunk ikväll. längesen vi åt det så det ska bli riktigt mumsigt :P


lördag

sitter just nu med världens sötaste bebis sovande på min mage, supermys!
vill inte väcka honom för att ge honom mat å lägga honom i sängen så han får ligga här tills han vaknar =)

idag har jag varit iväg å tränat på lasarettet, skönt det känns att jag har kommit igång med träningen! för er som undrar har jag faktiskt gått ner tre kg under januari, borde va mer men jag har ju fuskat en hel del så tre kg är ändå ok! nu är det bara å kämpa vidare =)

har haft pelles familj här på besök idag oxå, han fyllde ju år i veckan så det blev kalas med lite fika.
annars så har vi inte gjort så mycke idag.. kollat på tv å lekt med hannes :P
pelle fick nyss åka iväg å jobba lite.. va tydligen nåt fel på nån frys på konsum skranta. blir fina pengar eftersom han inte har jour, det gillar vi :P

nu ska jag fortsätta kramas med min bebis innan han vaknar!


fredag

jag är hungrig! sitter å väntar på att maten ska bli klar.. blir kyckling i lergryta, potatis i ugn, sallad å hemmagjord sås. gott värre =)

idag tog jag, hannes, basse å mamma en promenad hem till morfar å inga.. drack lite te å så.
va faktiskt riktigt skönt ute fast det va lite kallt. tyvärr ska det tydligen bli ännu kallare imorrn..

har varit ute å handlat lite idag oxå.. besökte kronhallen å Ö&B. 
ikväll blir det let´s dance som vanligt när det är fredag =)


hannes leker att basse är en häst :P 


torsdag

har faktiskt varit ganska duktig idag.. rensat skafferiet, kylskåpet å frysen, hängt en tvätt, kört några diskmaskiner å bytt sängkläder =)
gick en promenad vid halv ett oxå, hade tänkt att det bara skulle bli en liten sväng för att basse skulle få komma ut lite men det va så skönt ute att vi gick en timme som vanligt.

ska iväg å träna med mamma å robban klockan fem så pelle å hannes får klara sej själva en stund idag, går säkert bra. nu sitter dom i soffan å leker lite.. eller ja, pelle försöker iaf underhålla lilla bullen samtidigt som han kollar på tv. det går sådär =)


onsdag

idag är ingen vanlig dag för det är pelles födelsedag hurra hurra hurra! <3

just det, idag fyller pelleplutt 28 år! 28? gubben börjar bli gammal :P
hannes å jag har köpt en present som han ska få när han kommer hem. med tanke på att jag är fattig blev det ingen jättedyrt men jag tycker att vi lyckades ganska bra ändå jag å bullen =)
födelsedagsbarnet har beställt tacopaj till kvällsmat så det ska jag laga sen.. tårta blir det nog ingen men nåt gott kanske vi är värda. får se va det blir..

ska snart ner på stan en sväng med mamma.. eller stan å stan, ska till arbetsförmedlingen å försäkringskassan. måste kolla upp allt det där så det blir rätt nu när företaget är sålt.. ska tydligen anmäla mej till arbetsförmedlingen fast jag är mammaledig, det hade jag ingen aning om. får se va dom säger..

nu ska bullen få mat sen blir det en promenad till stan i snövädret!



tisdag

sitter å kollar på ett av mina favorit program "sjunde himlen", riktigt bra är det!
pelle tycker att det är skitfånigt, tur att det är på dagarna när han jobbar så att jag kan kolla ifred utan hans gnäll =)

kom hem från en promenad för inte riktigt en timme sen.. sen vi kom hem har jag lekt med hannes å käkat gröt, blev kombinerad frukost å lunch idag =)
ska iväg å träna med mamma å robban vid halv fem idag så det blir nog ett litet mellanmål innan det.

hannes är på riktigt bra humör idag, han sitter i soffan å pratar med sina leksaker. världens sötaste är han!


måndag

började dagen med en promenad idag oxå, basse blev lika trött som vanligt. den lilla knubbishunden :P
lite senare på förmiddan kom caroline å nellie hit, trevligt trevligt! satt mest å slökolla på tv å prata en massa.
vid två åkte vi till badhuset för babysim, det va kul idag oxå men hannes va lite trött så han blev lite gnällig på slutet. tur att det bara är en halvtimme =)'





hannes ligger bredvid mej i soffan å leker. han har kommit på att det är jättekul att göra pruttljud med munnen, det bara sprutar slem :P fick ta av honom kläderna för att dom va så blöta så nu ligger han med bara blöja.



ikväll blir det en lugn kväll framför tvn, hannes har inte sovit så bra inatt så jag är riktigt trött.
är ju ett av mina favorit program ikväll "familjen annorlunda", blir nog som vanligt på måndagar att jag går upp å kollar på det när jag matar å nattar hannes så pelle får spela tvspel =)


stackars barn

sitter i soffan å kollar lite på tv.. hannes ligger bredvid å sover så sött =)
kolla på nåt program förut om unga mammor som va på nåt boende för att få hjälp med att ta hand om sina barn. finns ju tyvärr folk överallt som inte kan ta hand om sina barn.. blir så irriterad ibland när jag läser vissa bloggar!
lämnar bort sin lilla bebis var å varannan helg för att festa, väcker bebisen mitt i natten för att man själv vill ha sällskap, glömmer att ersättningen är slut.. hur fan kan man glömma det? måste ju va totalt dum i huvudet.

jaja, nog tjatat om idioter =) lite senare ikväll blir det en annan del av köping, riktigt bra program!
får väl se om vi kollar på johan falk filmen sen oxå, pelle vill se den men jag vet inte om jag vågar. blir så jäkla nervös av såna där filmer =)

imorrn blir det nog en promenad å sen är det babysim!






söndag

basse å jag började dagen med en promenad idag oxå, gick vid nio så det va lite mer folk ute än igår.
måste säga att det känns riktigt bra att bara gå förbi tobaksaffärn! såg flera "söndagskunder" på vägen genom stan, skönt att jag slipper dom :P

lite senare idag kommer pappa, mamma, robban, brorsan, syrran å robin hit å fikar. får väl se va vi ska hitta på för gott.. blir nog ingen tårta iaf =)

nu ska jag äta lite gröt med banan, mums! pelle har nyss ätit frukost.. enchiladas från igår å coca-cola. nyttigt pelle, nyttigt ;)


hannes va tuffing i fredags ;)


lära-gå-stol

idag har hannes provat sin lära-gå-stol. han når inte riktigt ner med fötterna än, är en liiten bit kvar =) men han sparkar som en galning ändå å tycker att det är jättekul när man buttar på så han tar sej framåt =)
han är ju inte så stadig i ryggen än heller så det dröjer nog innan han kan sitta i den lite längre stunder.
tror vi får hålla oss undan när han får fart på den där, det kommer gå undan! han är ju inte still så ofta våran lilla bulle, tror han kommer bli en riktig vilde :P











kanske skulle köpa en sele till basse så kan hon dra hannes :P haha

lördag

idag vakna hannes kl sex å ville å frukost, när han somnat om tyckte jag inte att det va nån idé att lägga mej igen så jag gick en promenad med basse. gick genom stan å där va vi ganska ensamma..
när vi kom hem va pelle å hannes vakna.. sen dess har jag lekt med hannes å pelle har somnat om =)
han går ju iof upp tidigt på vardagarna så det är väl inte mer än rätt att han får lite sovmorgon..


ska träna med mamma kl två idag, annars vet jag inte riktigt vad som händer.
borde städa i min andra garderob men jag vet inte om jag orkar, finns ju roligare saker man kan göra!


fredag

har nyss kommit hem från en tur på stan med mamma. hannes fick presentkort på lindex av mina kusiner så vi har varit där å shoppat lite.. blev en overall, en body å ett par jeans. allt va på rea så han har fortfarande pengar kvar =) tänkte köpa lite mer kläder i storlek 68 men ska vänta tills dom får in lite nytt nu till våren.

ikväll ska vi hem till caroline å rickard.. får se va vi ska äta för gott, just nu är jag faktiskt mest sugen på pizza.


redo för en promenad :P


torsdag

torsdag redan, gud va veckorna går fort! blir lite skillnad nu när pelle jobbar fem dagar i veckan oxå, ganska skönt faktiskt =) helgerna blir lite roligare då..

mötet hos familjesjurist igår gick inte så smidigt som jag trodde.. är en hel del vi måste tänka på! hon tog oxå upp det här med att vi inte är gifta men har barn.. så hon tyckte att vi skulle skiva testamente eller gifta oss. pelle tycker att vi ska gå till tingrätten å skriva på det där :P han är så romantisk min lilla pelleplutt ;)

nu ligger hannes i soffan å sover.. när han vaknar ska han få mat å sen ska vi gå hem till farmor å farfar en stund. min faster lämna blöjor till hannes när hon va här så vi ska hämta dom.. väldigt snällt, finns ju roligare saker å lägga pengar på än blöjor =)


onsdag

nu har jag å min lilla bebis nyss käkat frukost så nu sitter vi å kollar på nyhetsmorgon, som vanligt =)
ska snart ge oss ut på en promenad med lilla basse. börjar bli trött på alla vägar nu.. känns som vi har gått överallt. får försöka hitta på nån ny runda =)

när pelle kommer hem idag ska vi till familjensjurist å få lite råd om huset.. blir lättare å få lån om jag inte står med som ägare, så vi ska försöka fixa nåt så att pelle inte kan slänga ut mej eller sälja huset =)
ska tydligen skriva nåt papper om att pappa överlåter huset till oss oxå.. så det inte blir bråk i framtiden. att allt ska va så krångligt jämt =) vet ni förresten va det kostar att få hjälp av familjensjurist? 1400kr/tim. det är ju sjukt!

nu blir det en promenad =)




presenter

har mått bra idag så det är nog inte magsjukan, tur det!
köpte en pastasallad med räkor igår å jag tyckte att räkorna va lite "torra" så jag kolla faktiskt datumet men det stod den 21:a så jag antog att dom va ok..
men det va dom antagligen inte, kommer nog inte äta räkor på ett tag =)

blev en promenad förut idag.. först med basse sen gick jag hem å lämna henne å fortsatte till lidl. handla lite å sen gick jag hem å laga mat.

har tagit lite bilder på hannes doppresenter.. han fick lite annat oxå som pengar och presentkort.
hannes tackar alla för dom fina presenterna =)








hero of war

Rise Against - Hero Of War sjukt bra låt!

tisdag

blev en ordentlig sovmorron idag.. gick upp vid tio. va verkligen behövligt för jag har inte sovit spec bra inatt. börja med att jag fick ont i magen när vi gick å la oss igår, försökte med alvedon, värmekudde på magen å en stund i duschen men det blev bara värre å värre.. blev nästan rädd ett tag för att det gjorde så jäkla ont, kändes som jag skulle svimma.. efter ett tag kände jag bara att allt vände sej i magen så det va bara å springa till toa å där tömdes hela magen ganska fort. usch, jag hatar å kräkas!

mår iaf bättre idag så jag hoppas att det inte är magsjukan, har nyss druckit nyponsoppa så vi får väl se va som händer =)
blir nog en promenad med hannes å basse sen om jag känner mej frisk, annars blir det en dag i soffan!


finns inte ord för hur go han är ;)

babysim

har varit på stan med mamma en sväng idag.. hitta inge roligt där så det blev en tur till maxi oxå. köpte två pyjamasar å ett par byxor till hannes =)
till lunch blev det pastasallad med räkor, mums mums!

har varit på babysim idag oxå, va riktigt roligt. hannes sprattla som en fisk som vanligt när han är i vatten =) märktes att han tyckte det va kul!
glömde tyvärr kameran hemma så det blev ingen bild med badbyxor, får bli nästa gång ist. pelle ska försöka gå tidigare från jobbet då så att han oxå kan följa med. 

nu börjar snart ett av mina favoritprogram, familjen annorlunda :P


 

måndag

inatt har hannes sovit jättebra! han fick mat vid halv nio igår, somna vid nio å vakna kvart över sex. gav honom lite mat å sen somna vi om.. nu har han nyss vaknat min lilla bebis =)
idag är det dags för babysim, ska bli kul! hoppas han tycker att det är roligt men det tror jag nog.. han älskar ju å bada här hemma =)

ska försöka komma ihåg att ta med kameran till badhuset så ni får se va söt han är i sina badbyxor :P



dopet

igår hade vi dop för lilla hannes. va jättenervös innan men det gick jättebra! lilla bullen sa inte ett ljud i kyrkan, han hade fullt upp med rosetten på klänningen =)
precis som väntat kom det några tårat när syrran sjöng å fredrik spela gitarr, försökte hålla tillbaks men det gick inte. tusen tack till er <3

hannes fick jättefina presenter, ska lägga upp bilder imorrn så ni får se va han fick =)
kul att två av mina fastrar å tre kusiner kunde komma, träffas ju tyvärr inte så ofta. får se till att det blir fler dop snart =) nu har hannes iaf träffat sina fyra tremänningar.

kunde ha slutat riktigt illa igår.. när pelle kom till kronhallen för att hämta smörgåstårtorna vi beställt såg personlen ut som fån.. våran beställning fanns tydligen inte.
trodde jag skulle explodera när pelle ringde! så stressad som jag va igår ska dom va jäkligt glada att det inte va jag som va där å skulle hämta smörgåstårtorna.. jag hade nog sagt både det ena å det andra.
som tur va hade dom fyra färdiga i affären som vi fick köpa ist, hade ju beställt utan leverpastej men det fick gå bra ändå. ser jag killen jag å mamma beställde av ska jag stoppa ner honom i en frysdisk!
kan ju undra vart han gjorde av lappen han skrev våran beställning på.. jäkla klant!

tur att vi fick så mycke hjälp igår, annars vet jag inte hur allt hade slutat.
stor tack till mamma, pappa, robban, syrran å robin <3












brorsan, jag, hannes, syrran, pappa å mamma <3


morfar, farfar, inga, hannes å farmor <3

fredag

av gammal vana brukar jag alltid sätta mej vid dator det första jag gör när jag vaknar.. kolla mejlen, läsa lite bloggar å så. idag när jag skulle göra det funka inte internet, katastrof!
har bytt från telia till tele2 å vi hade glömt hämta ut det nya modemet. pelle fixa det när han kom hem så nu känns allt bra igen =) sjukt att man är så beroende av en dator..

mamma har varit här idag så vi har fixat det sista till dopet, tror faktiskt att allt är klart nu.
ska faktiskt bli skönt när det här är över.. jag har ju en förmåga att stressa upp mej lite väl mycke när det gäller sånt här.
men än sålänge är jag faktiskt rätt lugn.. får väl se hur det blir imorrn =)

en annan grej som gör mej fruktansvärt nervös är visningen! trodde mitt hjärta skulle stanna igår när vi fick reda på att den är den 2:a februari! 2:a februari? det är ju snart!
stackars pelle, han kommer inte ha det lätt.. är ju han som får ut för mina utbrott när jag är stressad.

ikväll blir det tacos å let´s dance =)


onsdag

blev en promenad till mamma med hannes å basse idag precis innan mäklarn skulle komma, hade ingen lust å va hemma så pelle fick fixa det där själv =)
det gick iaf bra så annonsen kommer antagligen ut på fredag å sen blir det visning i början av februari, trodde inte det skulle bli så snart men det är ju bra att det går fort.

mamma å jag fixa en hel del på stan idag.. badbyxor till hannes, band till dopklänningen, skjorta å slips till pelle, strumpbyxor till mej å babyolja till hannes =)
imorrn ska mamma följa med mej till 39:an å kolla på lokalen å hämta nycklar, sen ska vi nog köpa servetter å lite andra grejer.
sen kl ett kommer prästen hit å pratar om dopet å kl tre ska vi va på banken, full rulle imorrn med andra ord :P
syrran kanske ska färga mitt hår imorrn kväll oxå om hon hinner efter att ha klippt pappa å färgat håret på mamma =)

ska ge hannes lite gröt snart.. han fick det för första gången igår. jösses va han åt! han slängde sej fram å gnällde mellan varje sked.. tyckte väl att det gick för långsamt =) min lilla älskling är ett riktigt matvrak ;)


städat, städat å städat

imorrn är det dags, mäklarn kommer hit å tar kort på vårat fiiiina hus. eller ja, det är ju egentligen inte mitt..
mamma har varit här hela dan å hjälpt mej, hon kom vid halv tio å jag skjutsa hem henne vid nio.
tack för hjälpen! <3
nu är det bara å hoppas att bilderna blir bra å att många anmäler sej till visningen. sen vore det ju inte fel om alla som kommer hit blir kära i huset så att pelle får en miljon eller två :P drömma kan man ju alltid göra ;)

prästen ringde förut oxå, hon kommer hit på torsdag så vi kan prata lite om dopet. fick pernilla rosin, precis som vi hade önskat. nu känner jag ner lite lugnare!
har beställt smörgåstårta oxå.. hade ju tänkt göra egna först men det blev inte så. Inga å mamma skulle hjälpa mej men jag ville beställa så slipper vi alla en massa jobb =) båda mina föräldrar har erbjudit sej att betala en del av smörgåstårtorna men det vill jag faktiskt inte. båda ska ju hjälpa till med dukning å allt annat som måste fixas innan och efter dopet så nån måtta får det faktiskt va. är ju inte meningen att mina föräldrar ska göra allt..

nu ska jag hoppa in i duschen å sen är det läggdags! gonatt.









tisdag

gick bra på bvc igår, min lilla bulle vägde 6380g.. lite mer än ett kg på en månad :P
lite senare igår va vi på infomöte om babysim, kändes lite onödigt.. sa typ ingenting.

nu är mamma här å ska hjälpa mej å städa lite. måste ju va fint tills imorrn när mäklarn kommer..
kommer antagligen va superstressad innan han har varit här, känns som det är omöjligt att få ordning här inne. pelle luffsar som vanligt runt som en björn å säger.. "det är lugnt, vi hinner" =)


måndag

gick upp samtidigt som pelle idag så jag har redan plockat lite här hemma, hängt en tvätt å fyllt maskinen igen.
hannes vakna nyss så nu sitter han bredvid mej i soffan å kollar på nyhetsmorgon =)
kl ett idag ska vi till bvc, ska bli kul å se va lilla bullen väger.. skulle tro att han har gått upp en hel del.
ska in på lidl en sväng på vägen hem å handla lite mat.. ska göra en lasagne till pelle sen så det finns lite matlådor.

ikväll är det infomöte om babysim, bara en vecka kvar tills vi ska ner i bassängen =)


söndag

idag är jag på riktigt dåligt humör, får panik när jag tänker på att mäklarn kommer på onsdag! kommer aldrig få ordning på allt.. ser ju inte klokt ut här.
lär ju inte gå bättre för att jag sitter vid datorn å surar isf å städa men jag har verkligen ingen lust! kommer ändå inte va nån som vill ha det här mongohuset.

färdig klagat för idag kanske? nä, det tror jag inte.

hannes ligger bredvid mej i soffan å sover, han är så söt min lilla bulle!
igår somna han vid nio sen vakna han vid halv tolv å ville inte alls sova mer, så han fick sitta med i soffan å kolla på film en stund. efter lite mat i magen somna han igen vid kvart över tolv =)


hannes å tomten ;)



jobbigt

va riktigt jobbigt å träna idag, det gick på ren jävla vilja =)
blev först 15min rodd, sen 15min på crossen å sen lite styrka..
ska nog prova nåt pass på aerocenter snart oxå, blir ju lite skillnad mot å träna själv.

nu har vi nyss ätit lite mat.. kyckling, ungsbakad potatis, sås å sallad. gott gott!
ska kolla klart på postkodmiljonären å sen ska jag gå upp å bada lilla hannes =)
lite senare ikväll blir det nog en film, är ju inte ett skit på tv. dåligt en lördagkväll..

imorrn ska vi fortsätta städa i källarn å sen ska vi fika hos pelles farmor.




lördag

har nyss kommit hem från en promenad med basse, fy tusan va kallt det är! börjar bli riktigt trött på den här kylan nu.. känns som det räcker!

igår va syrran här en stund å tog hand om hannes så jag å pelle kunde städa lite i källarn. tror aldrig jag har slängt så mycke grejer som jag gjorde igår =)
på kvällen va syrran å pappa här å käka lite mat.. provade ett nytt recept från vv, va riktigt gott!

lite senare idag blir det träning med mamma på lasarettet.. känner mej inte spec motiverad men det känns nog bättre när vi kommer dit. får se va det blir idag.. 30min rodd å sen lite styrka kanske.





bloggar

har suttit å läst massa bloggar en bra stund nu, riktigt roligt när man helt plötsligt hittar nån man känner igen.
vilka olika liv alla lever.. många i min ålder har fått barn, andra pluggar å vissa verkar fortfarande leva fjortisliv.
förstår inte att vissa fortfarande springer på statt som man gjorde när man va 18, men alla är vi olika. tack å lov för det =)

på tal om nåt helt annat så börjar jag bli riktigt nervös inför dopet.. bara 9 dagar kvar nu!
kommer antagligen va så nervös att jag spyr kvällen före, lär ju inte bli mycke sömn den natten iaf.
om jag är så nervös inför ett dop hur mår då folk inför ett bröllop? herregud, jag ska aldrig gifta mej! 

imorrn blir det nog en morgonpromenad med basse, sen är det väl bara å börja städa. kan ju knappast se ut såhär när mäklarn kommer hit..
usch, det kommer bli jobbigt å få ordning på det här! får panik när jag tänker på å flyttstäda. har ju köpt en lägenhet av pelle för ett antal år sen så jag vet ju hur hans flyttstädning ser ut =) 





 


torsdag

började dagen med en promenad med basse, skönt att det bara va 12 minus. tänkte ta med hannes först men han hade det så mysigt i våran säng så han å pelle fick ligga kvar å vila lite =)

har varit å tränat med mamma idag oxå, jag började med två km på löpbandet.. känns att det va ett tag sen jag hade bra kondis. körde rodd efter det å sen avsluta vi med mage å rygg.
känns skönt att vi har kommit igång med träningen, blir träning på lördag igen =)

pelle har varit hos mäklarn idag så på onsdag kommer han hit å tar bilder =) ska bli spännande å se om nån vill ha det här lilla kråkslottet. förhoppningsvis blir det snart hej då skyttelvägen, hej kornvägen!

hannes skrattade förut när vi lekte, finns inte ord för hur mycke jag älskar min lilla bebis ;)


kan inte fatta att han har varit där inne :P


jobb å slit

nu är det faktiskt synd om pelle.. han åkte nyss iväg å jobba för fjärde gången det här dygnet. nu skulle han till nåt ställe i örebro, tidigare idag va han på konsum vid frödingsplan.
är faktiskt lite synd om mej oxå som får sitta här ensam, tur att jag har hannes =)

har inte gjort spec mycket idag.. varit till konsum två gånger, lyckas ju alltid glömma nåt när jag handlar.
åt kycklingenchiladas till kvällsmat idag, va riktigt gott! va faktiskt ett recept från viktväktarna, har lagat en del mat från en va deras kokböcker dom senaste dagarna.. finns hur mycke gott som helst!
måste ju göra nåt för att bli av med en del av min knubbiga kropp å viktväktarna känns faktiskt som det bästa.. GI eller nåt annat fjant skulle jag aldrig klara av! jag kan inte leva utan potatis.

imorrn ska jag träna med mamma igen.. annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra, måste till apoteket en sväng iaf. pelle är alltid ledig fredag den veckan han har haft jour så han har tagit ledigt imorrn oxå, blir långledigt igen =)

sitter å väntar på att hannes ska vakna.. han somna i soffan för en stund sen, snart dags för mat å sen blir det sängen för min lilla bebis =) han brukar ju lägga sej vid nio ungefär men idag blev det inte så.. han vakna lite senare än vanligt så det blev lite andra tider med maten.




stackars pelle..

vid halv två inatt ringde pelles jobbtelefon.. han har jour så det va bara å sätta sej i bilen å åka till Lidl i Lindesberg. eftersom hans firmabil är trasig fick han ta saaben..
han va väl hemma vid sex ungefär, vid sju vakna hannes å ville ha mat =)
för ungefär en timme sen ringde dom från Lidl i Hallsberg så nu är pelle ute på äventyr igen :P
pengar, pengar, pengar ;)

efter träningen igår va vi hemma hos pappa å käka hemmagjord pizza.. det va gott.
pappa å pelle gjorde en gemensam pizza.. det va nog den värsta pizzan jag har sett =)
dom hade på köttfärssås, skinka, salami, champinjoner å ost.. va inte lite dom öste på heller. en riktig tjockispizza med andra ord :P

idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. skulle behöva handla lite men det blir lite svårt utan bil, tänker inte ta en promenad i den här kylan =) får vänta tills pelle kommer hem.


räcker det aldrig?

börjar bli trött på det här nu.. räcker det aldrig med kyla?
hade tänkt ta en promenad till kronhallen idag men så blir det nog inte, har ingen lust å gå ut med hannes när det nästan är -22. vi får stanna hemma å mysa i soffan ist =)

lite senare idag ska jag träna med mamma å syrran, ska försöka komma iväg två-tre gånger i veckan iaf. beror lite på hannes å hur det passar med mammas jobb.. får ju inte träna på lasarettet om inte hon är med.
har tänkt köpa 10-kort på nåt gym oxå men det blir nog inte än på ett tag.. egentligen skulle jag vilka köpa halvårs kort eller nåt men det kommer inte funka.. har ingen lust å binda upp mej å betala en massa pengar om jag sen inte hinner träna. hannes måste ju gå före träning =)

hannes ligger bredvid mej i soffan nu å leker med en handduk, den är tydligen väldigt intressant.. =) han har på sej sina fina tofflor som han har fått av nellie =)
va på leklådan med mamma en sväng igår, skulle kolla på matstol.. va ju nåt fel på den från ikea så dom säljs inte längre, alla som hade köpt en fick lämna tillbaks den. tyvärr så hade dom ingen på leklådan, så jag köpte två pyjamasar ist =)


<3


jobbig natt

hannes somna vid nio igår, sen vakna han vid tolv å va hungrig.. efter maten ville han inte alls sova. han låg å titta på mej å log med sin lilla mun =) när jag gav honom nappen å släckte lampan blev han arg.
tillslut somna han i min säng men han vakna igen vid tre å va lika pigg igen.. va uppe å gick lite med honom för att han skulle somna igen utan mat men det gick inte.. så det blev lite mat igen å sen det tog en bra stund innan han somna. vakna av att han låg å hade massa ljud för sej.. då va kl sex. trodde jag skulle dö av trötthet men det va bara å gå upp igen innan jag fick den lilla busungen å sova =)
pelle gick ut till sin bil mitt i natten å hämta öronproppar, han ville tydligen inte hålla mej å hannes sällskap =)

har varit ute på en promenad tidigare idag.. gick först en sväng med basse sen gick jag hem med henne igen eftersom jag skulle in på lild å handla. vill inte lämna henne utanför..
gick en rejäl omväg till lidl å när vi väl kom dit va det stängt pga ombyggnad. smart att dom skickar ut reklamblad som börjar gälla idag..
fick bli en sväng till konsum ist.. blev dyrt som vanligt när man handlar där.

sen vi kom hem har jag plockat lite å lagat mat. lite senare idag ska jag till arena reklam med mamma å lämna in dopklänningen.
nu ska jag passa på å hänga en tvätt när hannes sover =)

bra dag

ska snart gå ut på en promenad med basse, väntar på att pelle ska bli klar med listerna i köket så han kan ta hannes en stund.
idag har jag rensat min ena garderob, rensat bland hannes kläder å tvättat. pelle har lagat diskmaskinen å satt lister i köket, jösses va duktiga vi är =)
har faktiskt slängt en del av både mina å hannes kläder.. sånt som ändå inte kommer användas. har oxå plockat ihop alla kläder som bullen har växt ur, så dom ligger i en låda å väntar på nästa bebis ;)


Louie kontrollerade lådan innan den fylldes med bebiskläder =)


kväll

pelle sitter bredvid mej i soffan å äter choklad.. jag är absolut inte sugen =) han säger att han äter upp allt för min skull, så jag ska slippa se sånt där i skåpen.
snäll han är lilla pelle :P
han tror inte att jag kommer klara nyårslöftet om mitt nya liv, men han ska allt få se!
kan ju inte se ut som en köttbulle resten av livet, så här ska tränas å ätas nyttigt. idag gjorde vi grönsaksbiffar till kvällsmat, det gick sådär.. såg lite konstiga ut men gott blev det.

hannes somna vid halv nio idag.. skönt att det börjar bli lite ordning på hans rutiner. igår somna han lite efter åtta, vakna å fick lite mat vid tre å sen sov han till åtta. skönt =)
gick en liten promenad med basse för en stund sen.. ska det va såhär sjukt kallt länge till? kan ju nästan inte gå ut..


hannes gillar blommor ;)

idag fick han lite mangopuré för första gången.. det va mums mums!
han gapa som en liten fågelunge å sparka med sina små ben, tror han försökte
visa att han ville ha mer =)
sen blev han arg när han inte fick mer.. ville inte ge honom för mycke eftersom det
va första gången. blir en liten portion imorrn oxå =)



tränat

idag har jag å mamma varit på lasarettet å tränat, va riktigt skönt faktiskt.
körde rodd i 25min å sen blev det mage, rygg å lite armar.. på måndag blir det träning igen, här ska brännas fett :P
sakna faktiskt min lilla bulle, va ju inte borta spec länge men ändå.. saknar ju honom tom när han sover =)

pelle håller på å sätter upp lite lister i hallen, blir nog bra när det blir klart. ser lite bättre ut med lister..
imorrn ska jag börja rensa lite på övervåningen å i källarn, ska kontakta en mäklare snart så det är lika bra å börja. är ju en hel del som ska packas å slängas!
kommer bli så fint på kornvägen när vi är klara, hela övervåningen ska renoveras.. källarn får bli lite senare.

fundrar faktiskt på om jag ska hyra bort på nån loppis sen.. kanske får några kronor för vårat skräp =)




nyårsafton

idag har vi haft en riktig slödag! har varit till kronhallen en sväng å så har jag varit ute på en liten promenad med basse, annars har jag inte gjort spec mycke.
pelle har inte varit utanför dörren, han har mest legat i soffan å käkat chips som blev kvar från igår =)

blev ett trevligt avslut på 2009 som väntat =)
vi åt god mat å en massa annat gott.. chips, godis å nötter. va tänkt att vi skulle äta marängswiss till efterrätt men det va ingen som va spec sugen efter allt annat vi mumsa i oss =)
skålade in det nya året med icas pärondryck.. haha! så är det när man har små bebisar.. ingen fylla med massa champagne här inte :P

basse fick en kompis oxå eftersom lilla båtsman fick följa med hit.. basse såg ut som en jätte i jämförelsen =)




RSS 2.0