en timme mindre..

vem har kommit på att man ska ställa om klockan å krångla? blir ju bara nervös att man ska göra fel. tycker det är onödigt..
kom iaf i tid till jobbet idag, va jättenervös när jag gick å la mej igår.. kolla på mobilen flera gånger för att va säker på att jag hade gjort rätt. blev förvirrad när jag kom ner i köket imorrse.. den klockan gick ju fel. eller egentligen så gick den ju rätt. eller det beror ju på hur man ser det.. den gick rätt igår iaf. min hjärna klarar inte av sånt där krångel =)

efter jobbet åkte jag bara hem å hämta pelle sen åkte vi till bråten å hämta hans pappa. hade ingen ved kvar så det blev en tur till stugan för att fylla på förrådet.
har aldrig varit där förut.. så det va kul å se hur det såg ut. får väl åka dit i sommar å sola lite =)

när vi kom hem ringde syrran å fråga om vi var hemma, hon ville dock inte tala om varför hon undra. efter en liten stund stod hon här i dörren med en påse muffins. tack steffo! du är så gullig så ;)
hon va ute å övningskörde med pappa.. att han vågar! iof så har han kört med mej så han är väl härdad =)

nu ska jag snart laga lite mat å pelle ska bära in all ved. om han lyckas slita sej från sitt tvspel..
det där får han allt sluta med sen när han blir pappa, han måste ju föregå med gott exempel! kan ju inte sitta där framför tvn å slöa.. då blir det andra bullar! =)




Pelle? ;)


tröttnat..

har faktiskt tröttnat lite på bloggen, vilket ni säkert har märkt =)
är väl mest för att jag inte har så mycket å skriva..
idag har jag iaf jobbat å sen har vi varit å handlat en massa mat, både på lidl å willys. jag kunde som vanligt inte hålla mej från å köpa en massa godis. pelle klagar som vanligt, men det är bara för att han äter upp allt som jag köper. blir så sugen när jag går i affären men när jag kommer hem är jag inte alls sugen. då hamnar allt i pelles mage ;)

igår va vi i örebro. va te axfood å handla godis å dricka till affärn. sen blev det lite shopping på marieberg. självklart på min favoritaffär, gina tricot. behöver jag tillägga att pelle hatar den affären? =)
stackarn fick gå runt i affärn å bära allt som skulle prövas, sen följa med mej till provhytten för at vara smakråd å sen betala i kassan :P inte lätt å va pelle alla gånger! blev iaf en långa tröjor som jag kan ha till leggings. den ena lite mer festlig =)
men jag måste faktiskt ha massa nya kläder.. använder ju oftast jeans annars men det kan jag glömma nu! nu är det tröjor å leggings som gäller =)
bebisen växer å det börjar synas på magen.. om allt går som det ska kommer h*n i september :P är just nu i v16, tycker veckorna går sååå långsamt. vill att det ska vara september nu =)

nu blir det nog en promenad med basse. sen ska vi laga mat. blir lax, egen klyftpotatis, romsås å sallad. smaskens!



sjukt!

seriöst! vem faan rösta på den där jävla kärringen?
står där å gapar som nåt jävla pucko. hoppas hon kommer sist i eurovision!
den där låten är ju hemsk.. usch!

mina röster hjälpte tyvärr inte min favorit caroline.. den låten är så jäkla bra! om det inte vore för den där kärringen hade hon vunnit!
jag är absolut inte upprörd.. nej nej. jag vill bara döda malena =)

sa innan det börja att vem som hellst får vinna men inte malena. det skulle jag inte ha sagt!
ugglan va iaf bäst =)

tillbaks!

har inte uppdaterat på typ en vecka, han helt enkelt inte haft nåt att skriva.
vet iof inte om jag har det nu heller men jag tänkte iaf försöka =)
tro det eller ej men jag har faktiskt varit ledig heeela helgen. skönt skönt!
igår blev det stan med frukost på kulan, inga fel! sen blev det lite shopping. lyckades få pelle å köpa en tröja :P han uppskattar inte shopping. kan ej förstå varför =)
efter stan blev det långpromenad med jenny å hundarna. känns att det va ett tag sen jag gick en riktigt långpromenad..  märktes på basse oxå. stackarn  va helt slut när vi kom hem.

lite senare på dan blev det en tur till godishuset med mamma å kim. va läängesen jag va där. därför va jag tvungen å köpa en superstor påse. vi åt nog inte ens en sjättedel igår :P så det finns ganska mycket kvar!

nu ska jag kolla klart på vasaloppet, sen blir det affärn. idag ska det lagas fiskgratäng å kycklinggryta. matlådor ska det bli!

RSS 2.0