hemma

nu är vi hemma igen. kom hem vid ett ungefär.. pelle fick skjutsa mej direkt till affärn eftersom mamma börja jobba på lasarettet kl två. så det blev direkt tillbaks till arbetet =)

va jättekul på kryssningen =) skönt å komma bort lite.. även om jag hade svårt å sluta tänka på allt krångel som är just nu.
har ju väntat på besked nu från den där jäkla nöten. hon lova att lämna besked senast i fredags, men eftersom hon inte har hört av sej idag ringde jag å fråga.
människan säger att hon tyvärr måste tacka nej till att köpa affärn för att hon har fått sin sjukskrivning förlängd! är tydligen jävligt lätt för vissa att få sjukpenning!
till saken hör att hon har ringt till oss å varit helt förtvivlad för att hon inte har fått lån å vi har verkligen gjort ALLT för att hjälpa henne.
frågan är hur hon hade tänkt att hon skulle klara av att driva en affär om hon nu är så pass sjuk att hon kan bli sjukskriven en till period?
sånt här stör mej nåt fruktansvärt. det finns människor som verkligen är sjuka som inte får nån hjälp.. sen finns det lata människor som på nåt jävla vänster lyckas bli sjukskrivna hela tiden! finns inte ord för hur orättvist det är!
visst, människan kanske är sjuk. men varför har hon då slösat med våran tid genom att verka så intresserad? sen kan hon inte ens lyfta luren å ge ett besked! men hon kanske är så sjuk att hon inte orkar lyfta telefonen..

tanken va ju iof att det här inlägget skulle handla om kryssningen.. så blev det ju inte riktigt.
får skriva om det imorrn ist.. nu ska jag duscha å sen sova. gonatt!

Kommentarer
Postat av: sofie

de där e de värsta som finns... När ja behövde bli sjukskriven för ngra år sen då va de ganska mkt förklara förklara för fkassan. Mamma fick följa me mig då ja inte orkade själv .. Många tvivlar på oss som har panikångest för ALLA säger att de har de. visst ja tvivlar inte på att de finns överallt men de e som att fkassan tror ala hittar på de för o få sjukpenning...80% av lönen på ett arbete man älskar o hade drömt om inte min dröm direkt...men de e ju så. dåligt av henne kul att resan va lyckad allafall. Synd ja inte kan era datasystem o så för då hade ja fan kommit o jobbat gratis åt er ja älskar att jobba i butik=)

2009-06-09 @ 22:51:40
URL: http://mammatillalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0