hästar på rymmen

idag har vi varit i örebro igen å kollat på en bil. trodde jag skulle bli galen innan vi va framme, en viss person kan tydligen inte läsa kartor. han skyllde på att nån måste ha flyttat på väg 407. syrran va oxå med, tror inte hon va spec glad på Pelle. Vill aldrig mer följa med oss på utflykt =)
blir nog inget med den bilen heller, va iof rätt fin men Pelle vill ha en nyare. Den snåla gubben ville bara ge 15000-20000 för volvon om han skulle få den i byte. ha! glöm det!
efter vår lilla rundtur i örebro åkte vi till Degerfors å gick på marknaden. det är så skojigt, finns massa roliga grejer å titta på. köpte iof bara marknadsgodis å massa ben å grejer till basse =)

när vi åkte därifrån kom det fem hästar å sprang mitt i vägen vid däckson! kunde ju inte bara åka så vi stanna å precis då kom det en tjej som ägde den ena hästen, dom hade rymt från en hage vid botorp. stanna en annan familj oxå så vi hjälpte tjejen som ägde en av hästarna att ta tillbaks dom till stallet.
fick gå med en stor häst som hette Partlandeller nåt liknande, va faktiskt lite läskigt å ge hela vägen till botorp bland bilar när man bara hade grimma å hålla i. tog sin tid å promenera den där vägen för hästarna va hela slut, hade nog sprungit en bra bit. men det gick bra som tur va. kunde ha slutat riktigt illa om nån häst hade blivit rädd eller nåt.
bara å hoppas att alla hästar va ok, kan ju skada sina ben när dom springer så långt på asfalt.
syrran å pelle tog bilen å åkte upp till botorp å vänta, våga inte gå med nån häst =) kanske va lika bra det iof!
saknar faktiskt hästar mer å mer.. synd att det tar så mycket tid bara. men när vi blir av med affärn å jag får ett nytt jobb med normala arbetstider kanske jag letar upp en häst :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0