onsdag

idag har vi varit ute på en promenad i det fina vädret.. mår ju faktiskt inte bättre av att sitta här inne och sura, även om det är ganska skönt ibland.
har nyss plockat undan lite i köket och nu sitter jag och väntar på att mamma ska höra av sej, prata om att vi skulle ge oss ut på en promenad i eftermiddag. kanske passar på att köpa en glass oxå nu när solen är framme =)

hannes ligger på golvet och kryper runt, bara bakåt såklart =) får väl se om han lär sej krypa framåt nångång, men det tror jag nog. han försöker ibland men han lyckas inte riktigt..
något annat som han inte lyckas med är att sova i sin säng =) det går verkligen inte.. han blir helt galen när vi lägger honom där. så nu har han legat i våran säng ett bra tag, tror tom pelle börjar tycka att det är lite mysigt för nu säger han inget om det längre.. :P
några gånger har jag lagt honom i spjälsängen när han har somnat hos mej, men då vaknar han efter en stund och när han upptäcker att han ligger i sin säng börjar han skrika. så vi har gett upp för ett tag, bullen har vunnit ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0