söndag

har inte blivit några inlägg den här helgen heller, finns ju så mycke annat roligt man kan göra. ska försöka komma ihåg vad vi har haft för oss dom senaste dagarna..

i fredags va pelle ledig så vi gick en promenad ner till stan och käka lunch på kulan, kycklingbaguette till pelle och bakad potatis till mej. visst va det gott men 75kr för en bakad potatis med skagenröra och lite sallad är ju rena rånet.. till saken hör oxå att inte ens drickan ingår i det höga priset. dyrt är va det är!
efter maten kika vi runt lite i affärerna, köpte ett par jeans och en tröja till hannes på kappahl och sen handla vi lite på willys innan vi gick hem.
på kvällen åkte grillen fram.. kyckling till mej och kött till pelle, till detta blev det färskpotatis, sallad och mallas dragonsås. sjukt gott va det! kvällen avslutades med äckliga chips och talang =)

igår va vi på familjens dag i lunedet.. köpte ett par byxor till hannes och en korv till pelle =) blev inte kvar där så länge, va så jäkla kallt!
på vägen hem handla vi lite på Ö&B sen åkte vi hem till mamma och fika.. tanken va att vi skulle åka hem efter det men vi blev kvar till nio, käka paj och kolla på tv =)

idag började vi dagen med korpenpromenad.. synd att det är sista gången nästa gång, tycker faktiskt det är riktigt kul. är ju inte alltid så lätt att få med pelle ut på promenader men tipspromenaden funkar faktiskt.. bara för att han tror att han är så smart och kan alla frågor :P
på tal om pelle och smart.. igår när vi va hos mamma börja vi prata om att våfflorna va dyra i lunedet, 30kr för en våffla va ju inte direkt billigt. efter en stund sa pelle:
"men, en våffla kosta alltså 30kr, vad kosta då två våfflor?"
hahaha! behöver jag säga att vi skratta och att pelle kände sej ganska dum? :P
brukar ju va jag som slänger ur mej såna där dumma kommenterar så jag är väldigt nöjd över att det för en gångs skull va pelle som va korkad ;)

har varit hälsat på syrran idag oxå.. drack saft och käka bullar =)
nu ska vi kolla på humorgalan.















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0