tisdag

idag har jag städat, städat och städat. det va inte alls kul men det känns ganska bra såhär i efterhand =) enligt mäklarn gick det bra på visningen.. den ena familjen hade inte sagt så mycke så han visste inte riktigt vad dom tyckte. dom andra hade varit väldigt intresserade så dom skulle hem och fundera lite och sen höra av sej, så nu är det bara att vänta!

tror hannes tyckte det va lite tråkigt idag när jag bara sprang fram och tillbaks med dammsugaren.. vi har inte lekt lika mycke som vi brukar göra, så det får vi ta igen imorrn!
tur att han har sin lära-gå-stol, det är full fart som gäller! han har inte lärt sej att styra än så han åker iväg med en jäkla fart tills det tar tvärstopp.. då måste vi hjälpa honom att vända sen drar han på igen tills det tar stopp nästa gång. han har kommit på att han kan dra ut lådorna i köket när han sitter i den där, han har också försökt sno saker ur diskmaskinen och dragit ut lådan på spisen som plåtarna ligger i =)





imorrn ska vi som sagt leka en massa och sen ska vi ner på stan en sväng. ska först till banken med mamma och pappa och sen ska vi till revisorn och lämna våra deklarationer.
papper hit och papper dit, jag blir tokig! det tar ju aldrig slut..









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0