brolle!!

Har nyss kollat på allsång på skansen, Brolle va ju där! herregud! han är så sjukt bra, finns ingen som sjunger lika bra som han. finns nog ingen som är så snygg heller ;) hans nyaste skiva är så jäkla bra! kan nästan inte lyssna på den utan å börja gråta, men det gör jag bara i smyg. när inte pelle ser :) annars skulle han bara retas!

i helgen va vi i stockholm förresten, åkte dit i torsdags å kom hem i lördags. va mysigt! bodde på scandic mitt i stan. hur bra som hellst. å god frukost! mums! pelle slog nog rekord i bacon ätning ;)
på tors kväll va vi på gröna lund, åkte faktiskt inga karuseller.. bara spökhuset å kärlekstunneln ;) fattar inte vad jag skulle in i det där jäkla spökhuset å göra. dog ju nästan.. usch!
åt mat på nån restaurang där, bakad potatis.. inte helt fel =) tog massa lotter å grejer oxå, så vi vann en del. sen köpte vi varma chips =)
på fredan gick vi på stan en sväng å sen va vi på skansen.. massa söta djur! aporna va hur coola som hellst!
på skansen åt vi världens äckligaste mat.. värsta jag har varit med om! gick absolut inte å äta :( men mjukglassen vi köpte va mums! ;)
sen åkte vi till hotellet en stund å sen gick vi ner på stan. nu kan jag avslöja en av hemligheterna.. vi har förlovat oss ;) i kungsträdgården.. haha! så mysigt så =)
åt kinamat senare på kvällen, längesen jag va så mätt. snåla inte direkt på maten, gott som tusan va det!
låter nästan som vi bara har ätit hela helgen, men det är vi faktiskt inte gjort.. bara nästan ;)
va en mysig helg!

igår å idag har jag jobbat hela dagarna men imorrn är jag ledig. då ska jag klippa mej å sen ska jag te karlstad med mikaela. är ju rix fm festival. Brolle ska dit! herregud! har bara sett honom på riktigt en gång förut, kommer antagligen svimma, eller iaf börja gråta. gjorde jag sist jag såg honom..
är lite störd, jag vet! å lite besatt kanske.. men han är ju såååå söt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0