tisdag

idag började vi dagen med en promenad efter frukosten. tyckte det såg så kallt ut så jag klädde på både mej och pluttarna lite extra kläder, vilket jag inte skulle ha gjort. höll på att dö av värmeslag efter en stund. hannes eller linus klaga som tur va inte så det kanske inte blev så varmt för dom. tycker det är jättesvårt att veta hur mycke kläder dom behöver nu, vill ju inte att dom ska frysa men heller inte bli för varma.

när vi kom hem från promenaden stod mamma på trappen och väntade, hon hade varit och kollat på sin nya lägenhet.
när hannes sovit middag åkte vi till kvinnohuset med massa kläder. har rensat i hannes och linus lådor och det blev en hel del. har ingen lust att ställa mej på nån loppis och få några kronor för kläderna, ger dom hellre till nån som behöver. 
hade med några gossedjur och lite kläder som blev över när vi rensa huset hos pappa oxå.

på eftermiddan kom pelles mamma förbi med fisksoppa så nu har vi morgondagens kvällsmat klar. perfekt! gör aldrig soppa själv så det ska bli riktigt gott =)
när vi åt kvällsmat idag fick linus sitta med vid bordet och smaka lite potatis. han förstod nog inte riktigt att han skulle göra när han fick skeden i munnen, han hade potatisen i munnen en stund och sen spotta han ut den igen. nu lät det som han hade en hel potatis i munnen, det hade han inte =) mosa en liten bit och blanda med smör. vill ju inte att nån ska tro att jag är galen och ger honom en hel potatis.. :P



hannes ville såklart hjälpa till och mata lillebror men han va tydligen inte sugen på falukorv =)


 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Go han är som vill ge lillebror korv...:)

2011-03-15 @ 20:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0