torsdag

har nyss varit ute på en liten promenad med basse, skönt med lite frisk luft.
får lite dåligt samvete när jag inte har så mycke tid för basse, blir ju tyvärr så vissa dagar och spec nu när hannes är sjuk.
idag är han iaf lite bättre, han hade ingen feber imorse men han är hes och äter väldigt dåligt. vällingen han fick när han vakna ville han inte ens smaka på så under dagen har han bara fått i sej en dl välling, lite mat, vaniljglass, ett rån med ost och smör, lite fruktpuré och ett digestivekex. som tur är har han druckit massa saft och vatten och han drack upp alla välling han fick innan han skulle sova. får hoppas att han har lite bättre aptit imorrn! blir ju så orolig när han inte vill äta men på BVC säger dom att det inte är nån fara så länge han dricker ordentligt.

pelle är ledig imorrn oxå så vi har tänkt gå ut och äta lunch på kinarestaurangen. mamma kommer hit och tar hand om hannes under tiden om han inte blir sämre, då stannar vi hemma ist.


 


Kommentarer
Postat av: caroline

ja hoppas han är bättre idag lilla bullen. han tar nog igen den tiden som han har varit frisk som liten och är sjuk massor nu istället ..



vad mysigt i alla fall att ni ska ut och äta tillsammans, BARA ni två :)

2010-10-01 @ 07:59:17
URL: http://caitlinfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0