måndag

började dagen med en tur till öppna förskolan. va full rulle där idag, har aldrig varit så mycke folk där förut när vi har varit där =)
blev nästan lite rädd att hannes skulle bli mosad eftersom det va så många äldre barn där som lekte ganska våldsamt. våga inte släppa honom med blicken en sekund =) men han hade roligt iaf och det är ju huvudsaken.

efter lunch åkte vi ner till stan för att fika med jenny. hon blev lite sen så vi hann shoppa lite på lindex och leka lite på biblioteket innan vi träffades på kulan.
hannes va riktigt snäll när vi fika.. han "pratar" ju så att det hörs på hela kulan men sålänge han är glad är jag nöjd =) hade med ett dubbelt rån med smör och så köpte jag en bit sockerkaka till honom så han hade fullt upp med att mosa i sej allt gott.

efter jobbet åkte pelle till örebro och hämtade vagnen som vi har köpt till hannes. är så trött på vagnen vi har nu, den är så klumpig. eftersom vi snart ska hämta syskonvagnen kändes det inte aktuellt att lägga 2600 på en hel ny emmaljunga scooter så det fick bli en begagnad den här gången.
den får duga helt enkelt :P





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0