onsdag

bara en dag kvar till det är helg, pelle är ledig på fredag eftersom han har haft jour den här veckan så våran helg börjar lite tidigare =)
har varit på skranta färg idag och beställt tapeter till väggen på övervåningen så på fredag ska pelle tapetsera och sen är det klart! kan han sitta där i sin nya lilla hörna och spela tv-spel :P
jag kommer tydligen inte vara välkommen där, han ska sätta upp en skylt där det står fruntimmer förbjudet. jag får väl sitta här nere själv sen när pelle, hannes och bebisen spelar tv-spel och käkar popcorn =)



hannes är galen i sin lära-gå-vagn, det gäller att se upp när han kommer springandes för att ser sej inte direkt för. han förstår inte heller att när det tar stopp så är det stopp. han blir jättearg och försöker mosa sej fram vilket inte brukar gå spec bra eftersom väggar och dörrar inte flyttar på sej hur arg han än blir.
idag sprang han rakt in i sin leksakslåda, det tog såklart tvärstopp men han tryckte på ändå vilket slutade med att vagnen tippade framåt och hannes hamnade i leksakslådan.
vet att man inte får skratta när barn slår sej men det såg faktiskt väldigt roligt ut så jag kunde verkligen inte hålla mej :P stackars hannes, vilken hemsk mamma han har ;)





vill ni slippa ett psykiskt sammanbrott så köp inte denna skitspagetti! fick koka om två gånger och ändå blev det inte bra, skitdålig är va den är! usch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0