65 dagar

va nyss inne på familjeliv och fick se att det bara är 65 dagar kvar till BF. 65 dagar?!
det är ju helt sjukt. tror ärligt talat inte att jag har fattat det här än.. om ungefär två månader kommer vi ha en liten bebis här hemma, det känns overkligt.
känner mej väldigt oförberedd men det beror nog på att det inte alls är lika mycke att fixa den här gången. innan vi fick hannes va det ju så mycke som skulle köpas, satt vid datorn hela kvällarna och kolla på bebiskläder, vagn, bilbarnstol.. läste massa info om vad man behövde ha hemma, vad som skulle finnas i bb-väskan bla bla bla =)
den här gången är det ju inte så mycke som behöver fixas, det enda vi ska köpa är en babysitter eftersom pelle råkade snubbla och trampa sönder den vi hade till hannes ;)
vagn har vi ju redan beställt så den ska vi hämta i november.

kollade igenom alla kläder som hannes har växt ur för några dagar sedan.. jösses säger jag bara, kan tro att vi har samlat på oss bebiskläder under flera års tid =)
har hur mycke kläder som helst i storlek 62, beror nog på att alla som gav hannes kläder när han föddes tänkte att det va lika bra att köpa lite för stort eftersom han skulle få så mycke i minsta storleken. problemet var bara att alla tänkte så så vi fick inte ett enda plagg i 56 utan allt i 62 =)


min lilla bulle, snart är han storebror ;)


Kommentarer
Postat av: Mikkis

Så liten.

Tack för tipset föresten. Broder o Tina fick en liten tjej idag så ja kollade på kläder förut i hm just stl 62... men då ska ja kolla lite på större kläder oxå :)

Hm va e storlek 18-19 i skor passande till för ålder????

2010-10-06 @ 16:41:35
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0