lördag

har nyss kommit hem från en heldag i örebro. köpte ny bilbarnstol till hannes på babyproffsen, han behövde verkligen en ny! den vi har haft sen han föddes har han nästa växt ur..
blev en BRITAX HI-WAY den här gången, inte alls den vi hade tänkt köpa men efter att ha övervägt för och nackdelar blev det den =) blir nog bra!
köpte även tre pyjamasar till lilla bullen på klädjätten, har aldrig varit där förut. dom hade ganska mycke bebiskläder men inte mycke jag skulle köpa.. men pyjamasar är det inte så noga med, söta va dom iaf =)

käka lunch på max gjorde vi oxå, passa på när bullen tog en tupplur =) jag tog ett delifresh kycklingmål med minimorötter och coca light. betydligt bättre är pommes frites och en friterad fiskburgare :P
riktigt god va den oxå! va nån keselladressing i som va riktigt mumsig =)

blev en liten sväng på marieberg oxå, köpte två tunikor på gina tricot.. riktiga fynd faktiskt. en kosta 149:- och den andra kosta 49:-
försökte få pelle att kolla på lite kläder oxå men det gick inte. han skyllde på att hannes hade tråkigt =)

nu ska vi snart äta tacos och sen blir det en lugn kväll framför tvn. stackars pelle har fått feber av allt shoppande så det är bäst vi tar det lugnt så han inte blir mer sjuk. måste ju va frisk när vi ska till branäs!




Kommentarer
Postat av: Mamma

En riktig myslördag!!!

Kul att DU köpte dig nåt ;)

2010-03-20 @ 19:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0