lördag

idag har det varit varmt, lite för varmt faktiskt.. orkar nästan inte va ute.
i förmiddags åkte vi till jysk och köpte två kuddar till den nya soffan, sen blev det en snabbsväng till stan för att köpa ett par leggings.. va hål i dom enda korta svarta jag hade så det va verkligen dags att köpa nya =)

efter lunch åkte vi ut till granbergsdal där det va nån slags familjedag.. va väl inte spec mycke att hänga i julgranen men vi träffa syrran en stund iaf, hon stod i nån litet hörn och fixa frisyren på dom som ville =)
hannes gjorde ett fynd på loppisen.. en leksakstelefon med lur och hela köret, den har han haft väldigt roligt med idag. endast 15kr kosta den =)
precis innan vi skulle åka hem ringde nån från järnverket i degerfors till pelle så det va bara att skynda sej hem så han fick ge sej iväg och jobba lite.. han har egentligen inte jour nu men det va tydligen kris och det är ju bra pengar för bara några timmars jobb.
under tiden pelle va borta tog hannes en tupplur så jag passa på att fylla poolen så att han fick bada lite när han vakna.. har en känsla av att den där poolen kommer användas flitigt i sommar =)

imorrn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. tanken var att vi skulle fortsätta fixa i trädgården i helgen men är det såhär varmt imorrn oxå så orkar jag nog inte. då blir det att sitta i skuggan med en glass ist ;)


nya soffan =)


hannes nya telefon ;)






Kommentarer
Postat av: Mormor

Telefonen var snyggast ;)

Nej då.. Jättesnygg soffa

Tänk på vad man ska göra när det är så varmt.....;)

2010-07-03 @ 21:32:24
Postat av: Malla

mormor: eller ja, mamma.. du är ju inte min mormor ;) bullen tycker nog oxå att telefonen är snyggast :P vad ska man göra är det är varmt? äta mycke glass? ;)

2010-07-03 @ 21:34:42
URL: http://magdalenapettersson.blogg.se/
Postat av: Mamma!

Dricka mycket vatten... kommer du inte igåg det? ;)

2010-07-04 @ 12:26:44
Postat av: Mikkis

Snygg sova divan ska de va ;)

2010-07-04 @ 16:52:09
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0