måndag

hannes var snäll och gav oss sovmorgon till halv åtta imorse, det händer inte spec ofta.
vore faktiskt skönt om han kunde sova lite längre och hoppa över sin sovstund som han brukar ha mellan åtta och nio. blir lite lättare att planera saker då, nu hinner vi inte göra spec mycke på förmiddan eftersom han först sover till nio, äter lunch kl elva och sen somnar igen vid tolv. börjar ju bli stor nu så snart kanske det räcker att bara sova middag =)

halv nio idag kom nellie och caroline hit, då blev det en promenad till öppna förskolan direkt. tycker det blir roligare att gå dit för varje gång.. hannes har kul och man lär känna lite folk =)
efter sångstunden halv elva gick vi hem för att äta lunch. va faktiskt pelle som stod vid spisen idag, blev potatis och fiskpinnar som stod färdigt när vi kom hem =)
efter maten lekte hannes och nellie en stund innan dom somna, hannes i sin säng och nellie i carolines knä =)

på eftermiddan kom morfar och inga hit och hälsa på en stund. lekte lite med hannes och sen blev det såklart lite fika =)

imorrn ska vi ner på stan med mamma. måste till banken och prata lite om tobakshörnans konto, jag blir tokig på det där snart. ska tydligen vara väldigt svårt att bara bli av med den där jäkla affärn! känns som den kommer förfölja mej resten av livet.
men så illa ska det väl inte behöva va =)
ska kolla runt lite i affärerna oxå och se om jag hittar nåt fint till hannes, han behöver en fin tröja till sitt kalas =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0