måndag

idag va det äntligen premiär på öppna förskolan efter sommaruppehållet. va riktigt kul att gå dit igen, hannes slängde sej på alla roliga leksaker =)
märks att han är äldre nu.. förut kunde jag sätta honom på ett ställe så satt han där och lekte en bra stund, det går inte riktigt längre. nu smiter han iväg direkt så det går inte att vända ryggen till en sekund.. dessutom ville han springa runt med lära-gå-vagnen nästan hela tiden så det gällde att va med så han inte körde öven nån stackars bebis =)
imorrn ska vi gå dit igår och då ska även pelle följa med och leka. blir roligt! tror att han mest ser fram emot sångstunden :P

har varit och kolla på tapeter idag oxå.. det gick sådär. finns ju ganska mycke att välja på och vi har inte direkt samma smak. pelle hade tänkt att han skulle börja tapetsera på ons men tror han får lägga ner det eftersom vi inte ens har lyckats hitta nåt som båda vill ha =)
vet inte riktigt hur vi ska lyckas komma överrens.. trodde vi hade tänkt ungefär lika men så va det inte alls. nu är det bara att stå på sej tills han tröttnar och säger att jag får bestämma ;)

har varit ute på en promenad idag oxå. jag har faktiskt varit duktig ett bra tag nu och gått minst en timme varje dag. vissa dagar har det faktiskt blivit två promenader, heja mej! :P





Kommentarer
Postat av: Mamma

Duktig du är!

Det däe med tapeter....vi kvinnor har rätt!!!!!

Stå på dig. ;)

2010-08-23 @ 19:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0